Universum

3 ex-wetenschappers van de NASA die hebben geclaimd dat het enorme gezicht op Mars echt is

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen ruimtesonde Viking 1 in 1976 foto’s van de rode planeet maakte om een geschikte landingsplek te vinden voor de Viking 2, werd het beroemde gezicht op Mars vastgelegd.

Sommigen geloofden dat het was achtergelaten door een intelligente beschaving. In de Verenigde Staten ontstond een mediahype rond het gezicht, dat de naam Cydonia Mensa draagt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens de standaardtheorie werd het oppervlak van Mars in het verleden opgewarmd door vulkanen en ontstond er een landschap van geïsoleerde bergen, waarvan Cydonia Mensa er één is.

Dr. John Brandenburg

Dr. John E. Brandenburg heeft onlangs tijdens een conferentie gezegd dat rond deze plek mogelijk archeologische artefacten kunnen worden gevonden.

Nieuwe foto’s van het gezicht tonen volgens de fysicus namelijk ogen, een neus, mond en een helm.

Hij vertelde tijdens het congres ook dat er twee nucleaire ontploffingen zijn geweest in de Marsatmosfeer.

Dat zouden doelbewuste pogingen zijn geweest om al het leven op de rode planeet uit te roeien.

Dr. Brandenburg, die in 1994 meewerkte aan NASA’s Clementine-missie, suggereerde dat het gezicht is achtergelaten door een buitenaards ras.

Dr. Brian O’Leary

NASA-astronaut Brian O’Leary (1940-2011) zei in een interview dat de beroemde astronoom Carl Sagan de foto van het gezicht op Mars had bewerkt voordat de afbeelding beschikbaar werd gemaakt voor het publiek.

“Ik was heel erg teleurgesteld,” zei dr. O’Leary. “Niet alleen zat Carl ernaast, hij had ook gegevens gemanipuleerd.”

“Hij publiceerde een foto van het gezicht in Parade Magazine en zei dat het gewoon een natuurlijke formatie was,” voegde hij toe. “Maar hij had de foto bewerkt zodat het gezicht minder duidelijk te zien was.”

In mei 1990 publiceerde de astronaut een paper over de mogelijk intelligente herkomst van het gezicht op Mars, dat werd gepubliceerd in het Journal of the British Interplanetary Society.

Sagan en zijn collega’s drongen er bij de overheid op aan om het UFO-fenomeen in de doofpot te stoppen, aldus O’Leary.

Dr. Norman Bergrun

Dr. Norman Bergrun, die onder meer voor het Ames Research Laboratory heeft gewerkt, stelt dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA knoeit met foto’s om bepaalde dingen te verbergen, waaronder het gezicht op Mars.

Hij zei in een interview dat ‘een zeer betrouwbare bron’ hem verteld had dat het ruimteagentschap onder meer foto’s van de maan bewust donkerder maakt.

Bergrun ontdekte naar eigen zeggen dingen op foto’s die de NASA dacht te hebben weggepoetst.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
7 jaren geleden

Als er iemand in dit verband genoemd zou moeten worden lijkt dat me Richard Hoagland te zijn. Ook David Wilcock, Graham Hancock en Robert Bauval hebben hier veel meer info over.

Henk Azie
Henk Azie
7 jaren geleden

Even ¨The lost book of Enki¨ van Sitchin lezen. Het gezicht op Mars is nl het graf van de Annunaki Koning Alula. In dit book wordt duidelijk beschreven hoe het graf tot stand kwam. Neem de foto erbij dat aan geen twijfel over.

Henk Azie
Henk Azie
7 jaren geleden

moet dus zijn:Neem de foto erbij en dat laat aan geen twijfel over. Sorry

rob
rob
7 jaren geleden

Deze foto is op een tijdstip genomen precies waar de stand van het licht en schaduw dit fenomeen van een gezicht lijkt te zijn,op een ander tijdstip genomen zal dit op een mens gezicht lijkende foto er heel anders eruit zien , men kan weleens gezichten zien ook hier op aarde voorkomende verschijningen tussen het spel van licht en donker of gewoon in een wolk formatie.. dus gewoon een spel van het licht en schaduw..en stof…

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x