Universum

Zijn vreemde cirkels in de lucht bewijs van eerdere universa die voor het onze bestonden? Deze wetenschappers denken van wel

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappers denken bewijs te hebben gevonden van eerdere universa, in de vorm van resten van zwarte gaten die uit een ander heelal zouden komen. Die zijn zichtbaar als vreemde cirkels aan de hemel.

Volgens een theorie doorloopt ons heelal verschillende stadia: het wordt geboren en uiteindelijk ook weer vernietigd. Deze theorie wordt ook wel ‘conformal cyclic cosmology’ (CCC) genoemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tijdens dit proces wordt het grootste gedeelte van een universum vernietigd, maar wetenschappers claimen dat een deel van de elektromagnetische straling het recyclingproces overleeft.

Vorig universum

“Wat wij beweren is dat we resten zien van een zwart gat dat in een vorig universum is verwoest,” zei natuurkundige Roger Penrose van de Oxford-universiteit tegen New Scientist.

Het bewijs bestaat uit zogeheten ‘Hawking-punten’, vernoemd naar wijlen Stephen Hawking. Hij theoretiseerde dat zwarte gaten toch nog een beetje straling uitzenden, ook wel Hawkingstraling genoemd.

Penrose en zijn collega’s denken dat deze straling van het ene universum naar het andere wordt overgedragen.

Kleine cirkels

Op de kaart van de kosmische achtergrondstraling zien deze Hawking-punten eruit als kleine cirkels. Eerder werd gedacht dat ze werden veroorzaakt door zwaartekrachtgolven of interstellair stof.

De theorie van een universum dat steeds wordt gerecyclet is niet zonder controverse, aangezien er nog geen hard bewijs is gevonden voor Hawkingstraling of -punten.

[New Scientist]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
El chapo
El chapo
5 jaren geleden

Denk eerder dimensies

Deze 14 werelden, meer dimensies eigenlijk zijn net als de huidige plek waar wij ons nu bevinden allemaal tijdelijk van oorsprong echter kan het tijdsbesef op die desbetreffende plekken langer of korter zijn dan op deze aarde.

Immers hebben ook devtas en asuras die in een hogere dimensie woonachtig zijn sterfelijke lichamen de Vedas die spreken over de strijd tussen deze hogere wezens tonen dit aan.

Het kan dus zo zijn dat jij na je dood hier op aarde op basis van goede of slechte karma die je hebt opgebouwd wordt herboren op een van die locaties.

Let op, dit betekend echter niet dat jij verlichting hebt bereikt!

Je bent nog steeds een sterfelijk wezen – al kan jou levensduur miljoenen jaren zijn – dat net zo ver verwijderd is van verlichting als een aards schepsel.

Sommige rijken zijn echter zo laag dat degene die daar woonachtig zijn eerst hun leven daar moeten voltooien voor ze terug kunnen komen naar dimensies waarin rationale wezens zoals wij mensen zijn. Om vanuit daar eventueel verlichting te kunnen bereiken.

Vergeet niet dat het alleen de verlichte zielen, de vormloze Brahman en zijn drie aspecten – Brahma, Vishnu en Mahesh – de volgende yuga zullen bereiken. Al het andere zal aan het eind van ons huidige tijdperk aan zijn einde komen ook de devtas zoals Shri Indra dev, Shri Surya dev, Shri Mitra dev, Shri Varun dev etc.

Marc
Marc
5 jaren geleden

@ El Chapo: u denkt niet, u gelooft!

Mikaël
Mikaël
5 jaren geleden

Alle materie zal ,in nog zo verre tijd verdwijnene volledig oplossen : de zin van Christus :” Hemel en aarde zullen verdwijnen ,alleen mijn woorde zullen blijven bestaan “ is letterlijk te nemen , aleen de geest is het die overblijft . Vandaar het radioactief verval dat intrad na de kruisiging van de Christus .
Onze aardeglobe zit nu iets meer dan halfweg van zijn volledige rondte , er zijn 7 ronden, 7 levensniveau’s en 7 vormfasen en wij zitten nu in de fysieke ,minerale vormfase , deze eindigt binnen enkele duizende jaren ( +- 7500 nC ) De volgende fase wordt dan opnieuw de astrale ,net zoals de voorgaande ook was ,dan komt de lagere mentale fase , en dan de hogere mentale sfeer , dit is de zogen apocalypse ,gekend als het ‘einde der tijden en aardefase . De witte schapen zijn dan gescheiden van de kwade bokken uit de Apocalypse ,een nieuwe planetaire aardefase dient zicht dan weer opnieuw en dit na een de Pralaya (rustfase ) .

Het Nieuwe Jeruzalem zal herrijzen :

En ik zag de heilige stad, een nieuw Jeruzalem, nederdalende uit de hemel, van God, getooid als een bruid, die voor haar man versierd is.” (Openbaring 21:2 )

“Zij had de heerlijkheid van God, en haar uitstraling was als een zeer kostbare edelsteen, als een kristalheldere steen jaspis.” (Openbaring 21:11)

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x