Gezondheid

‘Anti-vaccinatieboek’ uit etalage gehaald na één kritische tweet. Zo reageerden de auteurs

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Noor Prent en homeopaat Tineke Schaper schreven het boek ‘Leven zonder vaccinaties’ voor ouders die bewust de keuze hebben gemaakt, of willen maken, om hun kinderen niet in te laten enten volgens het Rijksvaccinatieprogramma.

In Amsterdam stond het boek in de etalage van een vestiging van de Vitaminstore, tot verontwaardiging van de poortwachters van het establishment.

Zomergasten-presentatrice Janine Abbring maakte er een foto van en vroeg op Twitter waarom het boek daar te koop was.

Kritiek

Nadat de Vitaminstore het boek uit de etalage had gehaald, reageerde Schaper boos. “Waar denkt ze het recht vandaan te halen een mening te hebben over vaccinaties?” vroeg ze.

Ze vroeg zich af in hoeverre Abbring op de hoogte is van de argumenten van voor- en tegenstanders van vaccinatieprogramma’s.

Schaper heeft ook kritiek op het winkelpersoneel, dat één klacht kennelijk voldoende vond om het boek een minder prominente plek te geven.

Lastig

“Het lijkt soms wel alsof het thema vaccinatie niet bevraagd mag worden,” zei ze verder. “Dat vind ik lastig, laten we vooral de discussie voeren.”

Zelf is ze als kind goed hersteld van mazelen. “Het is een ernstige ziekte hoor, maar als je gezond leeft kom je er goed doorheen.”

Ze schrijft al jaren over het vaccinatievraagstuk. “Dit onderwerp lokt altijd discussies uit, maar de laatste tijd wordt het steeds gekker. Zonder kennis van zaken worden dingen geroepen die nergens op slaan.”

Groeiend bewustzijn

“Die Janine Abbring heeft ons boek vast en zeker niet gelezen en dan gaat ze zoiets twitteren? Heel jammer,” aldus Schaper.

Ze merkte op dat steeds meer mensen hun kinderen niet laten inenten vanwege een groeiend bewustzijn.


[AT5]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
4 jaren geleden

Wat buitengewoon vervelend is , is dat er zo nooit een discussie kan komen..
Er moeten veel meer alternatieven komen ( boeken) goed onderbouwd van deskundigen , ze laten zich ook in die verdomhoek douwen……Op deze manier gaat het niet lukken, kom met feiten en argumenten…..
Overigens zijn het bijna allemaal crèche baby’s daar loop je de meeste bacteriën en virusjes op……..
Je kunt wel blijven roepen pharma maar als daar niks tegenover staat , dan blijft t ook pharma….

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Een brave en carrièretechnische actie van Janine Abbring. Die komt er wel. Of ze zich heeft verdiept in de kwestie is nog maar de vraag, naar alle waarschijnlijkheid, zoals de meesten Niet dus ! Maar ze werkt bij de MSM het toetsenbord waar de corrupte overheid haar melodie op speelt, zoals Joseph Goebbels zich dat al realiseerde.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Nog even dit….. Ik bestel nog wel eens wat bij vitaminestore , maar na deze lullige aktie gaat dat niet meer gebeuren…..
Mensen mogen zelf een keuze maken voor hun kinderen, maar iedereen heeft wel recht op goede informatie …

maud
maud
4 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x