Homepagina » Gezondheid » ‘Anti-vaccinatieboek’ uit etalage gehaald na één kritische tweet. Zo reageerden de auteurs
'Anti-vaccinatieboek' uit etalage gehaald na één kritische tweet. Zo reageerden de auteurs

‘Anti-vaccinatieboek’ uit etalage gehaald na één kritische tweet. Zo reageerden de auteurs

Huisarts Noor Prent en homeopaat Tineke Schaper schreven het boek ‘Leven zonder vaccinaties’ voor ouders die bewust de keuze hebben gemaakt, of willen maken, om hun kinderen niet in te laten enten volgens het Rijksvaccinatieprogramma.

In Amsterdam stond het boek in de etalage van een vestiging van de Vitaminstore, tot verontwaardiging van de poortwachters van het establishment.

Zomergasten-presentatrice Janine Abbring maakte er een foto van en vroeg op Twitter waarom het boek daar te koop was.

Kritiek

Nadat de Vitaminstore het boek uit de etalage had gehaald, reageerde Schaper boos. “Waar denkt ze het recht vandaan te halen een mening te hebben over vaccinaties?” vroeg ze.

Ze vroeg zich af in hoeverre Abbring op de hoogte is van de argumenten van voor- en tegenstanders van vaccinatieprogramma’s.

Schaper heeft ook kritiek op het winkelpersoneel, dat één klacht kennelijk voldoende vond om het boek een minder prominente plek te geven.

Lastig

“Het lijkt soms wel alsof het thema vaccinatie niet bevraagd mag worden,” zei ze verder. “Dat vind ik lastig, laten we vooral de discussie voeren.”

Zelf is ze als kind goed hersteld van mazelen. “Het is een ernstige ziekte hoor, maar als je gezond leeft kom je er goed doorheen.”

Ze schrijft al jaren over het vaccinatievraagstuk. “Dit onderwerp lokt altijd discussies uit, maar de laatste tijd wordt het steeds gekker. Zonder kennis van zaken worden dingen geroepen die nergens op slaan.”

Groeiend bewustzijn

“Die Janine Abbring heeft ons boek vast en zeker niet gelezen en dan gaat ze zoiets twitteren? Heel jammer,” aldus Schaper.

Ze merkte op dat steeds meer mensen hun kinderen niet laten inenten vanwege een groeiend bewustzijn.


[AT5]Vond je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Een brave en carrièretechnische actie van Janine Abbring. Die komt er wel. Of ze zich heeft verdiept in de kwestie is nog maar de vraag, naar alle waarschijnlijkheid, zoals de meesten Niet dus ! Maar ze werkt bij de MSM het toetsenbord waar de corrupte overheid haar melodie op speelt, zoals Joseph Goebbels zich dat al realiseerde.

  40 likes
  • Janine Abbring met haar kromme linksdenkende paardenhoofd zal wel stevig gehersenspoeld zijn door haar gereformeerde erectus vriendje Arjen Lubach die als zogenaamde rechtse hond bij de linkse honden omroep de VPRO een statement moest maken tegen anti-vaccins aanhangers. Wie betaalt en financierd dergelijke rechts-links lullende betweters? Slechts alleen door Bilderberger George Soros van achteren behandelde personen? Of zijn ze allen nu ook al gepakt en eorden ze vet betaald door de farmaceutische maffia?

   Er zullen ongetwijfeld ziektes zijn die men (per ongeluk liet ontsnappen uit laboratoria?) heeft of had uit te bannen, bijv. polio, daar kreeg je als kind vroeger een suikerklontje met vaccin voor toegediend. Maar tegenwoordig is het voor iedere scheet een spuit erin jassen. Mag men zich dan als kritisch en weldenkend persoon afvragen wat en waarom daar van alles in een lijf wordt gespoten? Of is het simpelweg kop houden, dom en achterlijk volk, en ram erin die troep? Omdat de WC-eend farmaceuten en de prostituee tv en de cokesnuivers van de msm zeggen dat het goed is of zelfs moet?

   Ook mag men zich afvragen of juist vaccins de ziekmakers zijn, namelijk doordat een gezond persoon de ziektes kan verspreiden waarvoor deze is ingeënt.

   27 likes
 2. “Razend benieuwd welke supplementen ze aanraden bij mazelen of polio!”

  Daar ben ik ook heel benieuwd naar.

  Welke alternatieven zijn er tegen ziekten als mazelen en polio?

  8 likes
  • Een gezonde levensstijl, een goede hygiene, een zo gezond en gevarieerd mogelijke voeding, indien nodig voedingssuplementen, voldoende slaap, voldoende beweging en een gezonde geest en de virussen en bacterien zullen kansloos op zoek moeten naar een ander meer gewillig slachtoffer. Eentje met een vernietgd immuunsysteem door tal van giftige vaccinaties bijv.

   27 likes
  • Een gezonde levensstijl is inderdaad belangrijk en daarbij is mazelen in principe niet zo’n ernstige ziekte. een meer harmonieus leven is vaak ook ver te zoeken, veel stress. En als ouder moet je het goed begeleidden, wat lastig is als pappa en mamma allebei moeten werken.
   Wat nog meespeelt in de zwakkere gezondheid van kinderen zijn de chemicaliën in het milieu, electrosmog en jarenlang pilgebruik van de moeder, alvorens aan kinderen te beginnen; soms nog gevolgd door de ‘nodige’ hormoonbehandelingen, als de eisprong niet op gang komt en als zwanger worden niet meer vanzelf gaat. Er zijn ook natuurlijke middelen om je weerstand te verbeteren, zoals Kambo.

   3 likes
  • Er zit een grote verschil in tussen Mazelen en Polio.
   Zonder de slechte proces van Mazelen kan je geen Polio krijgen.

   0 likes
  • En natuurlijk is er vaak een disbalans in je leven. Zelf in mijn hele leven (50+) vier keer griep gehad. Drie keer was het na een stressperiode, dat ik na een verhuizing rust had. In het verleden wat tijdelijke adressen gehad, waar ik dan halsoverkop weg moest, vanwege conflicten. Toen ik dan een kamer had gevonden en rust had, werd ik ziek.

   0 likes
 3. Nog even dit….. Ik bestel nog wel eens wat bij vitaminestore , maar na deze lullige aktie gaat dat niet meer gebeuren…..
  Mensen mogen zelf een keuze maken voor hun kinderen, maar iedereen heeft wel recht op goede informatie …

  25 likes
 4. Slechte reclame is ook reclame..
  Ik ben blij dst alle media dit oppakt.
  Ik hsd nog niet van t boek gehoord.nu heel nederland wel..
  Ik wil het graag lezen nu.

  19 likes
 5. Die Abbing zou gevaccineerd moeten worden met een WAKEUP injectie of Reverse-brainwash vaccinatie , oh wacht …ze heeft ze beiden “verplicht” nodig en wel z.s.m.

  13 likes
 6. Etalage journalistiek zou ik het willen noemen.
  Wederom een voorbeeld van copy/paste of eigen mening en maar roep toeteren.
  Winkel binnen stappen en gesprek aangaan is er niet meer bij.

  Wanneer gaat Abbring naar de bezorgde moeders waar hun dochters baarmoederhals kanker vaccinatie kregen,
  ik ken al (weer) een bezorgde moeder erbij…(ze kent haar eigen dochter bijna niet meer).
  Dit nooit weer riep ze!

  12 likes
 7. Wat buitengewoon vervelend is , is dat er zo nooit een discussie kan komen..
  Er moeten veel meer alternatieven komen ( boeken) goed onderbouwd van deskundigen , ze laten zich ook in die verdomhoek douwen……Op deze manier gaat het niet lukken, kom met feiten en argumenten…..
  Overigens zijn het bijna allemaal crèche baby’s daar loop je de meeste bacteriën en virusjes op……..
  Je kunt wel blijven roepen pharma maar als daar niks tegenover staat , dan blijft t ook pharma….

  10 likes
 8. @ Carina rood…..je hebt helemaal gelijk…
  Het is namelijk een goed bedrijf met kwaliteits producten en een ervaren healt coach , een kinesioloog en natuurgeneeskundige waar je vragen aan kunt stellen…. Ik denk dat die manager van 020 geschrokken is…iIk kijk geen TV meer , kan al die onnozele domheid niet aanzien …….dus die Abbring zegt me niks.
  Toch hoop ik dat veel mensen het boek gaan kopen om informatie te winnen , uiteindelijk gaat het over het belang van kinderen…..

  10 likes
 9. Het is de bedoeling om ons geen vragen te laten stellen en om gedwee alles op te volgen.
  De mens veranderd niet, opmerkelijk dat er plotseling alles mis blijkt te zijn dat we volgepompt worden met allerlei vaccinaties.
  Uiteraard worden er allerlei redenen verzonnen waarom men zich wel Moet laten vaccineren.
  Het Moet een persoonlijke keuze zijn, immers de andere die wel gevaccineerd zijn lopen toch geen risico ?!
  Het is de persoon die niet gevaccineerd is die zogenaamd risico loopt dus bemoei je met je eigen zaken en laat de mensen met rust die zelf het heft in eigen hand nemen voor hun eigen gezondheid.

  5 likes
 10. En zeker één tweet nodig om schaarsgeklede dames uit de etalage van de Hunkemöller te weren? Als dat allemaal zo makkelijk gaat als je het ergens niet mee eens bent.

  5 likes
 11. even dit,

  hoe maak je een gezond verdienmodel dat goed verdiend angst zaaien !, poen oogsten ? drijfveer het wel zijn van je kinderen hun gezondheid..
  dus “Ook mag men zich afvragen of juist vaccins de ziekmakers zijn, namelijk doordat een gezond persoon de ziektes kan verspreiden waarvoor deze is ingeënt.”
  ja vaccinatie is geselecteerde ziekmaker die bij jou immuun aanbelt en aanwezigheid test, bij niet thuis zal het zijn plaats innemen.. maar om dit nu te doen dmv hem direct onder de huid te prikken is wel heel tegen natuurlijk het voorbijgaan van al de door de schepper gemaakte bellen leert jou niks wanneer je hiervoor wel of niet juist zou aanvoelen te gaan begrijpen wat jij met jou immuunsysteem kan..
  goede kennis leert jezelf beschermen tegen invloeden van buiten af.. hier door is de werking van vaccinatie dmv prikken de slechts denkbare..
  dat is, is dat gelijk de reden dat ouders van hun geënte, angst hebben voor niet geënte kinderen die mogelijk al antistoffen hebben opgedaan op natuurlijk weg.. vaak herken je die kinderen aan hun gemak om vies te worden en alles proberen aan te rijken aan hun immuun organisatie vaak dmv de mond.. het gaat wel eens te ver maar daarvoor, heb je ook opgeleide ouder`s die op zelfde wijzen hun immuun mochten testen etc.etc. ..
  dat vaccinatie ouders bang zijn van niet gevaccineerde zal dat zitten in het vertrouwen van de vaccinatie?
  lekker vertrouwen zeg jou kind door vaccinatie immuun maar kan wel de ziekte krijgen(en overbrengen, wie moet er nu angst hebben) van een niet gevaccineerde..
  als je er dus goed over nadenkt en een piep klein beetje onderzoek doet, is het toch beter nooit te vaccineren..
  de kans dat je kind alsnog niks positiefs aan de prik en het kinderleed heeft, is groter dan vermeld wordt..
  daarnaast ken ik geen enkele aap die een ander aapje iets onder de huid brengt.. dit in tegen stelling tot de slang die dat wel op die wijze doet.. dus zie vaccinatie als slangengif en wanneer je er niet dood aan gaat, je wordt er ook nooit beter van.. het blijft een onderhuidse aanval op jou gezondheid..

  met de complimenten van,
  :adrianus-johannes

  4 likes
 12. Doet me denken aan het punt dat de Duivelsverzen werden ook niet werden gelezen voordat Rushdie veroordeeld werd…

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

China heeft in verband met het dodelijke ...

griepprik

NUcheckt gefactcheckt door NFNcheckt. Waarom je wél griep kunt krijgen van de griepprik

Mensen die voor de mainstream media werken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.