Gezondheid

Advocaten hebben explosieve documenten over Monsanto in Europa. Dit kun je verwachten

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Chemiereus Monsanto kan meer rechtszaken tegemoet zien, nadat het bedrijf een schadevergoeding van 289 miljoen dollar moest betalen aan een man die voor de rechter verklaarde dat hij kanker heeft gekregen van het middel Roundup.

Advocaten die betrokken zijn bij een rechtszaak in Californië zeggen dat ze onthullende documenten over de activiteiten van Monsanto in Europa hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Wat wij hebben is slechts het topje van de ijsberg,” zei advocaat Robert Kennedy Jr. “We hebben stukken in ons bezit, honderden stukken, die nog niet vrijgegeven zijn en sommige daarvan zijn explosief.”

Nog maar het begin

Veel van de documenten hebben betrekking op ‘wat Monsanto hier in Europa heeft gedaan’. “En dat is nog maar het begin,” klonk het.

Nadat bekend werd dat Monsanto een schadevergoeding van 289 miljoen dollar moest ophoesten, steeg het aantal rechtszaken tegen de chemiereus van 5200 naar 8000.

Experts zeggen dat de rechtszaken Monsanto’s nieuwe eigenaar Bayer de komende jaren vele miljarden dollars zullen gaan kosten.

Verdraaien

“De advocaten strijden voor meer democratie en transparantie, en meer inzicht in de manier waarop grote corporaties zoals Monsanto de feiten proberen te verdraaien,” zei Europarlementariër Bart Staes.

De Europese Unie trekt de vergunning voor Roundup mogelijk weer in. Eerder werd de vergunning voor het omstreden landbouwgif met vijf jaar verlengd.

Foto: Wikimedia Commons

[Euronews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
5 jaren geleden

Het zal tijd worden, en het zou mij niets verbazen als Monsanto ook achter de chemtrails zit.. ook daar word de natuur mee kapotgemaakt (inklusief ons.. mensen).
In Tsjechie is roundup nog gewoon in de schappen bij Albert Heijn, nog net niet naast de verse groente afdeling… vertel me nu niet dat Alber Heijn niet weet wat voor rotzooi het is.
Roundup maakt alle microorganismen kapot, resultaat “dode” aarde… je moet dan vervolgens gepatenteerde zaden kopen en heel veel rotzooi spuiten anders groeit het niet.. dat krijg je vervolgens op je bord.. direkt of indirekt.. dus eigenlijk is Roundup een soort rattengif voor de mens..

Sceptic
Sceptic
5 jaren geleden

Wat Monsanto heeft gedaan is de granen in ons brood aangepast tot een hybride ofwel genetisch gemanipuleerd.

Vond het altijd vreemd want hoe kan een natuurlijk granen product nu ineens zo slecht zijn, en hoe zit het nu precies met die Gluten ?

Veel mensen kunnen niet tegen Gluten, het is nooit goed voor een mens want het lichaam herkent dit niet en dit geeft een ontstekingsreactie in het lichaam.
Dit geeft vele lichamelijke klachten waar men vaak de oorzaak niet van weet te vinden.

Ga maar eens een maand over naar een vegetarisch dieet en doe er een Lever detox bij.
Dit geeft echt een gigantisch groot verschil en je energie schiet omhoog en je gaat je ontzettend goed voelen.
Probeer dit een maand en laat ook de suiker, zout en alcohol eens een maand weg.
Je hebt geen zout nodig want dit is al voldoende aanwezig in groenten en je smaak zal veranderen omdat zout je smaakpapillen beïnvloed.
Je brengt ook je lichaam terug in de staat waarin het zichzelf kan helen en allerlei kwalen zullen ( kunnen ) verdwijnen.
Bij mij zeer zeker het geval al dacht ik dat ik een goede levensstijl had.

https://www.ahealthylife.nl/moderne-tarwe-is-het-perfecte-chronische-gif/

https://grainstorm.com/pages/modern-wheat

https://www.optimalegezondheid.com/gluten-special-deel-1-intro/

Is Gluten that bad for your health? | The Science
https://www.youtube.com/watch?v=M0La27FNrA4

Met dank aan Monsanto die de wereldbevolking, vul de rest zelf maar in .

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

we spreken hier over de moeder van nazi bedrijf IG FARBEN opgekocht ondertussen door bayer ze zijn terug 1 nu…. Vergeten hoe mosanto alle zaden onder patent stak???

ben maar de boodschapper:

zij zijn in beroêp gegaan: https://www.tijd.be/ondernemen/chemie/monsanto-in-beroep-tegen-miljoenenboete-aan-kankerpatient/10039412.html

aub even logica gebruiken, in beroep krijgt die kanker patiënt niets meer, als die dan nog leeft.
Hallo mosanto AKA IG FARBE? is rothschilds allergrootste multinational ooit die de mensheid genetisch moet vergiftigen in WOll waren zij de multinationals op aarde al die alles vergiftigden.
mosanto wordt vrij gesproken in beroep, vergeten dat al die rechters in opdracht NWO werken, sorry is gewoon hard-core waarheid…
IG FARBEN is ook NOOIT veroordeeld, mosanto = genetisch gemanipuleerd voedsel wat bayer opkocht tijdje geleden dus mosanto bestaat niet meer is bayer nu…

we spreken hier over de moeder der moeders van een nazi bedrijf IG FARBEN opgekocht ondertussen door bayer ze zijn terug 1 nu…. Vergeten hoe mosanto alle zaden onder patent stak???

ben maar de boodschapper: https://nos.nl/artikel/2234959-besmette-bedrijfsnaam-verdwijnt-monsanto-wordt-bayer.html

zij zijn in beroêp gegaan: https://www.tijd.be/ondernemen/chemie/monsanto-in-beroep-tegen-miljoenenboete-aan-kankerpatient/10039412.html

aub even logica gebruiken, in beroep krijgt die kanker patiënt niets meer, als die dan nog leeft.
Hallo mosanto AKA IG FARBEN is rothschilds allergrootste multinational ooit die de mensheid genetisch moet vergiftigen in WOll waren zij de uber multinationals op aarde al die alles vergiftigden.
mosanto wordt vrij gesproken in beroep, vergeten dat al die rechters in opdracht NWO werken, sorry is gewoon hard-core waarheid…
IG FARBEN is ook NOOIT veroordeeld na WOll of Vietnam, mosanto = genetisch gemanipuleerd voedsel wat bayer opkocht tijdje geleden dus mosanto bestaat niet meer is bayer nu…

El Trueporino
El Trueporino
5 jaren geleden

Ach ja die rechtszaken, het vonnis en de woordjes; Sorry, ik zal het nooit meer doen worden uit gesproken.
In werkelijkheid is er veel geld verdiend en het word verschoven.Het geld gaat op deze manier uit de boeken en in de zakken van de meesterschakers.
Slim hoor.

Het geld komt echt niet terecht in de samenleving of bij de familie van de boeren die zelfmoord gepleegd hebben, ook word het niet gebruikt om het milieu of de wetgeving te herstellen.

De Bayer werkwijze.
Er waren voor de Europese eenwording een groot aantal zeer schadelijke stoffen en dan spreek ik over honderden,die zeer streng gereguleerd werden.

Nu is er van die regulering weinig meer over. De werkgevers worden alleen nog voorgelicht,en zo kon het recentelijke schandaal met chroom 6 in verf bij defensie plaats vinden.Dit is slechts het topje van de ijsberg. De chemische industrie heeft vrij spel. Vergunningen worden simpel “gegund”.

Dat betekent niet dat deze stoffen zo maar in het milieu geloosd mogen worden. Nee, natuurlijk niet. Maar er is simpelweg geen toezicht meer op. Dat wil zeggen er is niemand die deze stoffen nog in het vizier heeft, tot er slacht offers vallen. En dan krijgt de werkgever een boete. Voor de rest gaat iedereen vrij uit.

Slim gedaan hoor, Bayer.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x