Gezondheid

Ik geef geen toestemming. ‘Antivaccinatiebericht’ van bestsellerauteur gaat viraal: lees het hier

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het gebeurt niet vaak dat mensen met veel social media-volgers zich uitspreken tegen vaccinaties. Toch zijn er steeds meer die van zich laten horen.

Het meest recente voorbeeld is New York Times-bestsellerauteur Jamie McGuire. Op 8 maart deelde ze onderstaand bericht met haar ruim 28.000 volgers op Facebook:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tenzij jullie kunnen bewijzen dat vaccins geen DNA-mutaties veroorzaken, geef ik geen toestemming.

Tenzij jullie kunnen bewijzen dat vaccins geen kankerverwekkende retrovirussen bevatten, geef ik geen toestemming.

Tenzij jullie kunnen bewijzen dat vaccins de vruchtbaarheid niet verminderen, geef ik geen toestemming.

Tenzij jullie aan de hand van de gouden standaard kunnen bewijzen dat vaccins veilig zijn, geef ik geen toestemming.

Tenzij jullie kunnen bewijzen dat het veilig en effectief is om acht verschillende virussen tegelijk te injecteren, geef ik geen toestemming.

Tenzij jullie kunnen bewijzen dat het veilig is om 18 keer de ‘veilige’ limiet voor aluminium te injecteren bij één dag oude baby’s, geef ik geen toestemming.

Tenzij jullie kunnen bewijzen dat geen van de 16 vaccins en hun bestanddelen autisme veroorzaken, geef ik geen toestemming.

Tenzij jullie kunnen bewijzen dat vaccins het immuunsysteem niet permanent beschadigen en geen epidemische en auto-immuunziektes veroorzaken, geef ik geen toestemming.

Tenzij jullie kunnen bewijzen dat vaccins niet bijdragen aan wiegendood, geef ik geen toestemming.

Tenzij jullie kunnen bewijzen dat gevaccineerde individuen gezonder zijn en langer leven dan niet-gevaccineerde individuen, geef ik geen toestemming.

Als er risico’s in het spel zijn, moet je altijd een keuze kunnen maken, besluit McGuire.

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronald
Ronald
5 jaren geleden

Als ik etenswaar in de supermarkt koop staat op de verpakking wat er in zit. Maar waarom zit er geen bijsluiter bij vaccins? Is er soms wat te verbergen zoals bv. toevoegingen van aluminium en kwik? Mensen hebben het volste recht om te weten wat er in hun lichaam wordt gespoten. Zolang je dat niet weet laat je natuurlijk niet inenten toch?

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Dat zijn tien volstrekt gerechtvaardigde en reële eisen die hier gesteld worden en aan geen van allen zullen zij met zekerheid kunnen voldoen. Dit geeft eens te meer aan hoe belachelijk en crimineel zelfs het is om mensen te vaccineren, laat staan het ter verplichten voor iedereen. Als je op medisch gebied niet 100 % zeker bent wat je aan het doen bent valt dat volgens mij onder kwakzalverij. Precies wat ze hun collega’s uit de alternatieve tak steeds luid en duidelijk verwijten. Gek genoeg is alles altijd precies andersom dat ons verteld wordt.

Rob
Rob
5 jaren geleden

Zo nu kan iedereen die niet wil worden geïnjecteerd, deze toepassen als men gedwongen word om te injecteren,of gewoon als men twijfelt om te injecteren, opslaan of kopiëren deze en laten ze het maar eens bewijzen..wat hier word gezegd.Kunnen ze het niet, dat is injecteren zeker een blijvend middel van onzekerheden..

Jur
Jur
5 jaren geleden

Ik ben ook gevaccineerd door mijn ouders toen ik een baby / kind was en kon er toen nog niks op zeggen, maar als ik wat te kiezen had, zou ik zeggen dat ik geen vaccinatie wil.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x