Het Complot

“VS loog over aanslagen 9/11 om oorlogen te kunnen rechtvaardigen”

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aanslagen op 11 september 2001 in de Verenigde Staten zijn uitgevoerd door de Amerikaanse overheid om twee verwoestende oorlogen en ‘de dood van miljoenen mensen’ te kunnen rechtvaardigen. Dat zegt de Amerikaanse journalist Mike Harris.

Het officiële rapport van de 9/11 Commission over de aanslagen was een ‘leugen’ om ‘oorlog te kunnen blijven voeren’, aldus Harris. “Het is tijd voor een nieuw onderzoek want het Amerikaanse volk en de wereld zijn voorgelogen over 9/11,” zei hij. “Het is onmogelijk dat 19 mannen met zakmessen de Twin Towers omlaag hebben gehaald.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er is volgens Harris veel meer aan de hand. Hij wil dat de werkelijke daders op welke manier dan ook worden berecht. “De VS werd twee oorlogen ingetrokken die gebaseerd waren op leugens. Irak had niets te maken met 9/11, Afghanistan had niets te maken met 9/11” zei hij. “We hebben er biljoenen dollars in gepompt en duizenden mensen hebben het leven gelaten. En dat alles omdat bepaalde mensen geld willen verdienen aan oorlog.”

De Fransman Zacarias Moussaoui, die een levenslange gevangenisstraf uitzit, zei dat een Saoedische prins de vlieglessen van de vermeende kapers heeft gefinancierd. Moussaoui, die werd vervolgd wegens verdenking van medeplichtigheid aan de aanslagen op 11 september 2001, bekende schuld hoewel er wordt getwijfeld aan zijn geloofwaardigheid.

De Amerikaanse overheid zegt dat de aanslagen zijn uitgevoerd door terroristen van Al Qaida, terwijl vele analisten van mening zijn dat het een false flag-operatie is geweest en dat Osama bin Laden slechts een boeman was voor het militair-industrieel complex.

Marvin Bush, de broer van de Amerikaanse oud-president George W. Bush, zat tussen 1993 en 2000 in de bestuursraad van Stratesec, het bedrijf dat de beveiliging regelde van onder meer het World Trade Center en United Airlines.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack Kerouac
Jack Kerouac
9 jaren geleden

So what else is new??

rik
rik
9 jaren geleden

De nieuwe Russische KGB doet goed z’n werk met al deze propaganda.
Pff…. kom maar weer allemaal hoor…. met alle “hear say informatie”.

ricardo
ricardo
9 jaren geleden

“Het is onmogelijk dat 19 mannen met zakmessen de Twin Towers omlaag hebben gehaald.

Ik stikte bijna van het stikken toen ik deze regel las.

Ik dacht namelijk dat ze een schroevenrraaier bij zich hadden.

Martien
Martien
9 jaren geleden

Als je alle beelden van 9/11 nog eens ziet, kun je er niet omheen dat veel er geënsceneerd uit ziet, om over de Boston bombing nog maar niet te spreken.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x