Homepagina » Het Complot » “VS loog over aanslagen 9/11 om oorlogen te kunnen rechtvaardigen”
aanslagen 911

“VS loog over aanslagen 9/11 om oorlogen te kunnen rechtvaardigen”

De aanslagen op 11 september 2001 in de Verenigde Staten zijn uitgevoerd door de Amerikaanse overheid om twee verwoestende oorlogen en ‘de dood van miljoenen mensen’ te kunnen rechtvaardigen. Dat zegt de Amerikaanse journalist Mike Harris.

Het officiële rapport van de 9/11 Commission over de aanslagen was een ‘leugen’ om ‘oorlog te kunnen blijven voeren’, aldus Harris. “Het is tijd voor een nieuw onderzoek want het Amerikaanse volk en de wereld zijn voorgelogen over 9/11,” zei hij. “Het is onmogelijk dat 19 mannen met zakmessen de Twin Towers omlaag hebben gehaald.”

Er is volgens Harris veel meer aan de hand. Hij wil dat de werkelijke daders op welke manier dan ook worden berecht. “De VS werd twee oorlogen ingetrokken die gebaseerd waren op leugens. Irak had niets te maken met 9/11, Afghanistan had niets te maken met 9/11” zei hij. “We hebben er biljoenen dollars in gepompt en duizenden mensen hebben het leven gelaten. En dat alles omdat bepaalde mensen geld willen verdienen aan oorlog.”

De Fransman Zacarias Moussaoui, die een levenslange gevangenisstraf uitzit, zei dat een Saoedische prins de vlieglessen van de vermeende kapers heeft gefinancierd. Moussaoui, die werd vervolgd wegens verdenking van medeplichtigheid aan de aanslagen op 11 september 2001, bekende schuld hoewel er wordt getwijfeld aan zijn geloofwaardigheid.

De Amerikaanse overheid zegt dat de aanslagen zijn uitgevoerd door terroristen van Al Qaida, terwijl vele analisten van mening zijn dat het een false flag-operatie is geweest en dat Osama bin Laden slechts een boeman was voor het militair-industrieel complex.

Marvin Bush, de broer van de Amerikaanse oud-president George W. Bush, zat tussen 1993 en 2000 in de bestuursraad van Stratesec, het bedrijf dat de beveiliging regelde van onder meer het World Trade Center en United Airlines.

[PressTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack Kerouac
Jack Kerouac
6 jaren geleden

So what else is new??

rik
rik
6 jaren geleden

De nieuwe Russische KGB doet goed z’n werk met al deze propaganda.
Pff…. kom maar weer allemaal hoor…. met alle “hear say informatie”.

Coeus
Coeus
Reactie op  rik
6 jaren geleden

Nee hoor, daar is de FSB niet voor nodig. Beetje kritisch nadenken is voldoende. Het officiele verhaal accepteren is juist “hear say”: gehoord van Amerikaanse autoriteiten en het dan voor zoete koek slikken. Google voor de lol eens op Architects and Engineers for 9/11 Truth.

gratis sessie
gratis sessie
Reactie op  rik
6 jaren geleden

@rik Is er ook een Amerikaanse KGB of zelfs een Chinese om maar wat te noemen. Maar waar in dit hele topic staat dat de nieuwe Russische KGB hier iets mee heeft te maken, ik kan het nergens vinden namelijk, dus dit zuig je zo even uit de duim? …kom op rikkie, barst maar los…

ricardo
ricardo
6 jaren geleden

“Het is onmogelijk dat 19 mannen met zakmessen de Twin Towers omlaag hebben gehaald.

Ik stikte bijna van het stikken toen ik deze regel las.

Ik dacht namelijk dat ze een schroevenrraaier bij zich hadden.

garriet60
garriet60
Reactie op  ricardo
6 jaren geleden

nee hoor Ricardo ;ze hadden woody woodpackers bij zich .

Martien
Martien
6 jaren geleden

Als je alle beelden van 9/11 nog eens ziet, kun je er niet omheen dat veel er geënsceneerd uit ziet, om over de Boston bombing nog maar niet te spreken.

Richard Groen
Richard Groen
Reactie op  Martien
6 jaren geleden

Sommige mensen geloven in Sinterklaas, en sprookjes.
Het luchtruim staat 24/7 onder radarcontrole. Een micro-light blijft zelfs niet onopgemerkt. Als een lijntoetstel van koers afwijkt – reken maar dat de verkeersleiding dat direct in de peiling heeft.

De beelden gingen al de wereld over VOORDAT het eerste ‘object’ dwars door het stalen frame van WTC 1 en 2 ‘vlogen’. Enig idee hoe ‘dik’ de aluninium huid is van een verkeersvliegtuig?
Dan snap je het wel (zou je denken).

Als 1 Boeing in een flat vliegt fikt dat als een fakkel (metaal op metaal – vonkje, 70 ton kerosine BOEM!!
(denk aan Bijlmerramp).
9/11 niets van dat. Duidelijk een zgn. ‘controlled demolition’. Perfect rechtstandig ineen zakken, zelfs het naastgelegen gebouw – dat überhaupt niet werd geraakt. Alles tot stof.

De leugens blijken ook uit het feit, dat binnen ‘t uur de JoeSA al zeker wist wie hadden gevlogen (hun onkreukbare paspoorten) waren om de hoek op straat gevonden …………
En dan ene grotbewoner in jurk 5.000 km. verderop het brein achter de ‘aanslag’ was.

De psychopaten die dit bedenken, dat zijn onze wereldleiders. Die zijn tot alles in staat – behalve zich om het volk te bekommeren. Een paar voorbeelden: operatie Northwoods, Pearl Harbour, moord op JFK, Heroshima en Nagasaki, Dresden en Leipzig, Gladio.

De geallieerden zijn overeengekomen in het zgn. ‘Downingstreet Memorandum’ dat sindsdien om oorlogen te beginnen, de rechtvaardiging daartoe alleen nog maar gefabriceerd hoeft te worden.

Als de mensen het geloven, is het voldoende. Dat hebben we kunnen aanschouwen in Libië, Syrië en nu de Ukraine. En ze zijn nog lang niet klaar. Maleisië, Venezuela, Iran, Rusland/Europa en China staan nog op het lijst ‘to do’.

Oorlogsvoeren is een geweldige oplossing voor het absorberen van de overvloed van spotgoedkoop geld; als een land al 4 x failliet is, waarom niet 5, tig keer? Als de burgers, de 99,9% er maar niks van in handen krijgen.

x

Check Also

biden

De eerste week van Biden: 6 waarschuwingssignalen

Joe Biden heeft in zijn eerste week ...

cia-klokkenluider

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x