Homepagina » Het Complot » “VS loog over aanslagen 9/11 om oorlogen te kunnen rechtvaardigen”

“VS loog over aanslagen 9/11 om oorlogen te kunnen rechtvaardigen”

De aanslagen op 11 september 2001 in de Verenigde Staten zijn uitgevoerd door de Amerikaanse overheid om twee verwoestende oorlogen en ‘de dood van miljoenen mensen’ te kunnen rechtvaardigen. Dat zegt de Amerikaanse journalist Mike Harris.

Het officiële rapport van de 9/11 Commission over de aanslagen was een ‘leugen’ om ‘oorlog te kunnen blijven voeren’, aldus Harris. “Het is tijd voor een nieuw onderzoek want het Amerikaanse volk en de wereld zijn voorgelogen over 9/11,” zei hij. “Het is onmogelijk dat 19 mannen met zakmessen de Twin Towers omlaag hebben gehaald.”

Er is volgens Harris veel meer aan de hand. Hij wil dat de werkelijke daders op welke manier dan ook worden berecht. “De VS werd twee oorlogen ingetrokken die gebaseerd waren op leugens. Irak had niets te maken met 9/11, Afghanistan had niets te maken met 9/11” zei hij. “We hebben er biljoenen dollars in gepompt en duizenden mensen hebben het leven gelaten. En dat alles omdat bepaalde mensen geld willen verdienen aan oorlog.”

De Fransman Zacarias Moussaoui, die een levenslange gevangenisstraf uitzit, zei dat een Saoedische prins de vlieglessen van de vermeende kapers heeft gefinancierd. Moussaoui, die werd vervolgd wegens verdenking van medeplichtigheid aan de aanslagen op 11 september 2001, bekende schuld hoewel er wordt getwijfeld aan zijn geloofwaardigheid.

De Amerikaanse overheid zegt dat de aanslagen zijn uitgevoerd door terroristen van Al Qaida, terwijl vele analisten van mening zijn dat het een false flag-operatie is geweest en dat Osama bin Laden slechts een boeman was voor het militair-industrieel complex.

Marvin Bush, de broer van de Amerikaanse oud-president George W. Bush, zat tussen 1993 en 2000 in de bestuursraad van Stratesec, het bedrijf dat de beveiliging regelde van onder meer het World Trade Center en United Airlines.

[PressTV]


Vond je dit waardevol? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Als je alle beelden van 9/11 nog eens ziet, kun je er niet omheen dat veel er geënsceneerd uit ziet, om over de Boston bombing nog maar niet te spreken.

  6 likes
  • Sommige mensen geloven in Sinterklaas, en sprookjes.
   Het luchtruim staat 24/7 onder radarcontrole. Een micro-light blijft zelfs niet onopgemerkt. Als een lijntoetstel van koers afwijkt – reken maar dat de verkeersleiding dat direct in de peiling heeft.

   De beelden gingen al de wereld over VOORDAT het eerste ‘object’ dwars door het stalen frame van WTC 1 en 2 ‘vlogen’. Enig idee hoe ‘dik’ de aluninium huid is van een verkeersvliegtuig?
   Dan snap je het wel (zou je denken).

   Als 1 Boeing in een flat vliegt fikt dat als een fakkel (metaal op metaal – vonkje, 70 ton kerosine BOEM!!
   (denk aan Bijlmerramp).
   9/11 niets van dat. Duidelijk een zgn. ‘controlled demolition’. Perfect rechtstandig ineen zakken, zelfs het naastgelegen gebouw – dat überhaupt niet werd geraakt. Alles tot stof.

   De leugens blijken ook uit het feit, dat binnen ‘t uur de JoeSA al zeker wist wie hadden gevlogen (hun onkreukbare paspoorten) waren om de hoek op straat gevonden …………
   En dan ene grotbewoner in jurk 5.000 km. verderop het brein achter de ‘aanslag’ was.

   De psychopaten die dit bedenken, dat zijn onze wereldleiders. Die zijn tot alles in staat – behalve zich om het volk te bekommeren. Een paar voorbeelden: operatie Northwoods, Pearl Harbour, moord op JFK, Heroshima en Nagasaki, Dresden en Leipzig, Gladio.

   De geallieerden zijn overeengekomen in het zgn. ‘Downingstreet Memorandum’ dat sindsdien om oorlogen te beginnen, de rechtvaardiging daartoe alleen nog maar gefabriceerd hoeft te worden.

   Als de mensen het geloven, is het voldoende. Dat hebben we kunnen aanschouwen in Libië, Syrië en nu de Ukraine. En ze zijn nog lang niet klaar. Maleisië, Venezuela, Iran, Rusland/Europa en China staan nog op het lijst ‘to do’.

   Oorlogsvoeren is een geweldige oplossing voor het absorberen van de overvloed van spotgoedkoop geld; als een land al 4 x failliet is, waarom niet 5, tig keer? Als de burgers, de 99,9% er maar niks van in handen krijgen.

   6 likes
 2. So what else is new??

  11 likes
 3. De nieuwe Russische KGB doet goed z’n werk met al deze propaganda.
  Pff…. kom maar weer allemaal hoor…. met alle “hear say informatie”.

  4 likes
  • Nee hoor, daar is de FSB niet voor nodig. Beetje kritisch nadenken is voldoende. Het officiele verhaal accepteren is juist “hear say”: gehoord van Amerikaanse autoriteiten en het dan voor zoete koek slikken. Google voor de lol eens op Architects and Engineers for 9/11 Truth.

   7 likes
  • @rik Is er ook een Amerikaanse KGB of zelfs een Chinese om maar wat te noemen. Maar waar in dit hele topic staat dat de nieuwe Russische KGB hier iets mee heeft te maken, ik kan het nergens vinden namelijk, dus dit zuig je zo even uit de duim? …kom op rikkie, barst maar los…

   0 likes
 4. “Het is onmogelijk dat 19 mannen met zakmessen de Twin Towers omlaag hebben gehaald.

  Ik stikte bijna van het stikken toen ik deze regel las.

  Ik dacht namelijk dat ze een schroevenrraaier bij zich hadden.

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

sneeuw

Irakezen verbijsterd door uiterst zeldzame sneeuwval. Hier is voor het eerst in ruim een eeuw sneeuw van betekenis gevallen

Het zal de vaste lezer van deze ...

pakistan

20 jaar oud sneeuwrecord verpulverd in Pakistan. De autoriteiten zijn hier niet tegen opgewassen

Beloetsjistan, een provincie van Pakistan, heeft het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.