Mens en Dier

Man op schilderij uit 1937 houdt ‘smartphone’ vast. Is dit bewijs voor tijdreizen?

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een inheemse Amerikaan op een schilderij uit 1937 over koloniaal Amerika lijkt naar een smartphone te staren. Er gaan nu theorieën rond die stellen dat het bewijs is voor tijdreizen, schrijft de Daily Mail.

Op het schilderij is op de voorgrond een man te zien die technologie uit de 21e eeuw lijkt vast te houden, terwijl de scène zich afspeelt in de 17e eeuw.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De figuur heeft veren in zijn haar en draagt een witte lendendoek. Hij houdt het mysterieuze voorwerp op dezelfde manier vast als een smartphone.

Treffend
Man op schilderij uit 1937 houdt 'smartphone' vast. Is dit bewijs voor tijdreizen?
Het bewuste voorwerp (US Postal Service)

Het schilderij gaat over William Pynchon, geboren in 1590, een succesvolle bonthandelaar die Springfield in Massachusetts stichtte. Hij wordt omringd door inheemse Amerikanen.

Het schilderij is bijna 70 jaar voor het ontstaan van de iPhone gemaakt. Schilder Umberto Romano, die in 1982 stierf, heeft geen verdere informatie gegeven over het voorwerp.

Volgens dr. Margaret Bruchac van de Universiteit van Pennsylvania is de gelijkenis treffend, maar is het geen smartphone.

Spiegel

Hoewel sommigen geloven dat dit een teken is dat mensen terug in de tijd konden reizen, denkt historicus Daniel Crown dat het mysterieuze voorwerp een spiegel is.

Nog een mogelijkheid is dat de man een religieuze tekst in zijn handen houdt. Dr. Crown zei dat het wellicht één van de evangeliën is.

“Die bestonden indertijd en hadden ongeveer dezelfde rechthoekige vorm,” vertelde hij aan Motherboard.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Hij houdt een Speel/Tarrot kaart vast! Weet je wel een plat stukje papier met tekeningen erop en getalletjes? Mensen er zijn meer dingen in deze wereld dan mobieltjes. In het verre verleden was er waarschijnlijk ook draadloze communicatie, maar dan via een stuk minder ongezonde manier.

Mobieltjes gaan namelijk echt niet werken (in het verre verleden) zonder die masten die de signalen doorgeven! Het beste wat je er mee zou kunnen doen zonder dat alles is filmpjes bekijken.

Justin
Justin
6 jaren geleden

Waarom zou je een smartphone meenemen als je honderden teruggaat in de tijd, ..ik ga op tijdreis en neem mee.. mijn smartphone ,..duhh..en dan nog zou er niets op te zien zijn want me dunkt als het al meegenomen was dat het dan uit staat. Nee inderdaad waarschijnlijk gewoon een spiegeltje of afbeelding.o.i.d.

Maarten V
Maarten V
6 jaren geleden

Lijkt mij onwaarschijnlijk dat dit een iPhone is… tegen de tijd dat we -zouden kunnen- tijdreizen zijn er vast andere manieren om te kunnen communiceren. Via een soort technologische ooglens of zoiets of misschien een soort chipje ingeplant in de hersenen.

Overigens is tijdreizen naar mijn gevoel niet mogelijk ─de zoon dood zijn vader voor hij geboren wordt paradox.
Misschien ─al is het een heel klein “mischientje”─ als de multiversum zou bestaan dat we naar parallelle universums reizen, maar ook dat is zeer onwaarschijnlijk. Er zijn volgens die wiskunde een oneindig aantal universums. Zoek daar maar dat ene speldje in deze (oneindig) grote hooiberg. Oneindig veel kans heb je hier niet in. Oneindig weinig (of gewoon GEEN) kans is het dan wel.

─ Ach. De technologie zal tegen die tijd ook zodanig veranderd zijn dat we een “magneetje” uitvinden die dat ene speldje kan opvissen zeker? ─

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x