Het Complot

‘Ware daders aanslag Boston beschermd door overheid VS’

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Twitteraccounts van twee CBS-programma’s zijn gehacked en geblokkeerd. Een woordvoerster van CBS News bevestigde dat de accounts van ‘60 Minutes’ en ‘48 Hours’ waren gehacked.

Het televisiestation heeft samen met Twitter een onderzoek ingesteld. Op zaterdagavond waren beide accounts geblokkeerd en onbereikbaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Twitter reageerde niet gelijk op een verzoek om commentaar. De woordvoerster van CBS deed verder geen uitspraken.

Eerder op de dag was op het Twitteraccount van 60 Minutes onder meer te lezen dat de Amerikaanse overheid de identiteit van de ‘ware schuldigen van de aanslag in Boston verbergt’. Eén van de tweets bevatte de volgende tekst: “De echte terroristen van Boston op camera vastgelegd. Professionals die worden beschermd door de Amerikaanse overheid.”

Ware daders aanslag Boston beschermd door overheid VS

Eerder werd duidelijk dat de twee broers die zijn aangewezen als verdachten van de aanslag op de marathon in Boston in de gaten werden gehouden door de FBI. De moeder van de broers zei in een telefonisch interview met CNN dat haar oudste zoon jarenlang door de FBI werd gevolgd. “Tamerlan werd drie tot vijf jaar lang door de FBI in de gaten gehouden. Ze wisten wat hij deed, wat voor websites hij bezocht. Ze controleerden iedere stap die hij deed. Nu zeggen ze ineens dat hij een terrorist is. Hoe kan dat nou?”, zei ze.

Bron: AP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
conen
conen
11 jaren geleden

het verhaal van Boston begint steeds vreemde te worden.

T R Hunter
T R Hunter
11 jaren geleden

De vraag is ook is dit nog voor of na de aanslag ? Waarom rennen deze 2 contractor militairen van The Craft int. weg ? Lopen ze snel we omdat er een bom af kan gaan die ze zelf geplaatst hebben of is er een bom afgegaan en willen ze hulp bieden ?

Keesie
Keesie
11 jaren geleden

Gewoon te ziek voor woorden deze poppenkast. Alle FBI of CIA robotpoppen die worden aangestuurd door hogeraf moesten zichzelf eens gaan afvragen waar ze mee bezig zijn. Van normale mensen terroristen maken zodat er een kleine elitegroepje (Illuminazie’s) er beter van worden en hun NWO (New World Order) kunnen doorzetten op de politieke agenda. Waar ben je dan in godsnaam mee bezig?! Ook voor deze mensen wens ik vanaf nu een massale wake-up call en dat jullie hiermee stoppen!
Laat deze onzin heel snel doorzichtig worden! Ik zend het nu zo de kosmos in zodat dit gehoord wordt.

ex agent?
ex agent?
11 jaren geleden

zoals ik het heb gezien aan de fotos is dit een opgezette doordachte militaire operatie ze ziet duidelijk aan die figuren dat ze gewend zijn aan het rondlopen met een rugzak die twee broers zijn zogenaamd geronseld door agenten die zich voordeden als terrorist en zijn opgestookt om dit te doen

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x