UFO

Niburu op herhaling: Real UFO’s (video)

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De laatste jaren is er veel gebeurd in de wondere wereld van de ufologie. Overheden hebben geheime UFO-documenten vrijgegeven en hoge militairen en oud-ministers hebben zich uitgesproken over buitenaards contact.

Daarnaast worden UFO-documentaires intussen verwelkomd door de reguliere media. Zijn we dichter in de buurt van de veelbesproken publieke bekendmaking?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tijdens het speuren door de archieven stuitte de redactie op onderstaand drieluik uit het jaar 2007, getiteld ‘Real UFO’s’. Interessant om eens te kijken wat er toen zoal speelde. De oorspronkelijke tekst:

Driedelige UFO-documentaire over de meldingen in Nederland, Engeland, Mexico en de rest van de wereld die zich de afgelopen jaren hebben voorgedaan. Er zijn nu namelijk precies dezelfde sightings in Groningen, Alkmaar en Stratford in Londen.

In Mexico zijn sinds 1991 complete vloten van honderden bollen te zien en nu ook sinds een paar jaar in Engeland. Wat is er toch aan de hand? Alle overheden zijn op de hoogte, maar waarom komt dit niet volop in de media? Is dit geen nieuws?

Als wij bezocht worden door buitenaardsen, waarom krijgen we dit dan niet serieus in het nieuws te horen? Stel vragen bij uw plaatselijke overheden/gemeentes, meld uw waarnemingen zoveel mogelijk bij de media.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eensteen
eensteen
10 jaren geleden

99 Luftballons Auf ihrem Weg zum Horizont.

T R Hunter
T R Hunter
10 jaren geleden

Oefos aus dem al

Aequus
Aequus
10 jaren geleden

Ik ben zelf getuige geweest samem met een vriend die op visite was en een man die op straat stond en die ik nog gesproken heb. Dit gebeurde op 21 december 2012 om 18.00 uur in de avond, in Eindhoven boven stadsdeel Strijp. Er kwamen op een gecontrolerende wijze meer dan 21 oranje gele bollen voorbij, vlak boven de daken (dezelfde bollen zoals te zien is in film 1 op 1.34 minuut. Ook hier was niks daarna over te lezen in het regionale dagblad of op het nieuws, toch gek dat dit verzwegen wordt. Zeker omdat dit door meerdere mensen gezien moet zijn geweest, ze willen de mensen DOM houden maar het oog bedriegt niet TOCH…

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

[quote name=”eensteen”]99 Luftballons Auf ihrem Weg zum Horizont.[/quote]kijk maar uit straks vliegen zij nog om je heen of stralen zij je op naar en in een van die ballonnen.

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x