Buitenaards

Wat alle religies miljarden mensen mogen uitleggen

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is de tijd van de openbaringen. Veel is er nog verstopt en wacht om wereldkundig te worden gemaakt.

Bij de volgende beelden laten we u als lezer de keuze of er nog twijfels bestaan over het mooiste wat ons allemaal is onthouden door enkelingen die ons in de angst willen houden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Deze beelden verspreiden zich in sneltreintempo over de wereld. Het is nu de hoogste tijd dat er wordt toegegeven dat planeet aarde altijd al is bezocht door wezens uit het gehele universum.

De technologieën en kennis dienen nu vrijgegeven te worden in het belang van het huis waar we op wonen. Het universum begeleidt de aarde naar de volgende dimensie. We zijn niet alleen en ook nooit geweest.

De Italiaanse theoloog Corrado Balducci (foto) was een goede vriend van de paus en een prelaat van de Congregatie van de Evangelisatie van de Volkeren. Monseigneur Balducci heeft gezegd dat buitenaards contact een feit is en dat er buitenaardsen onder ons zijn.

In 2008 werden de uitspraken van Balducci in een bredere context geplaatst, toen de pauselijke hoofdastronoom José Gabriel Funes zei dat leven op andere planeten niet kan worden uitgesloten.

Opmerking: de tweede video kan het beste worden bekeken zonder geluid.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nicolas I. Beemster
Nicolas I. Beemster
10 jaren geleden

Eindelijk! Als alle religies samenkomen en het bestaan van buitenaards leven erkennen kunnen we samen naar wereldvrede streven en onze galactische broeders/zusters ontvangen hier op onze mooie planeet AARDE! Het zal ze goed doen en ze zullen het leuk vinden! 🙂

Octane
Octane
10 jaren geleden

Dit wordt gebracht alsof we hier blij van moeten worden. En als die andere planeet nou ‘Germania’ heet ? Als je zo eenzaam of aangetast bent dat je je heil buiten de aarde gaat zoeken dan ben je niet meer te redden.

Jantje
Jantje
10 jaren geleden

LOL, even de ufogelovigen meepakken in het faticaanpakket!

Octane
Octane
10 jaren geleden

Ik wil ook wat openbaren. Het is voor aliens een koud kunstje om een op afstandbestuurbare Jezus te maken. Wat kunnen aliens niet wat een god wel kan ?
Je ziet hoeveel mensen daar achter aan lopen. Misschien stopt men het zelf-foppen met allerlei op het eigenbelang gericht geloof, want iets anders is het niet.

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x