GezondheidCorona

Is het Coronavirus werkelijk zo gevaarlijk?

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is tijd om eens op de rem te trappen, of niet? Laten we het eens hebben over de overdreven mediahype rond het Coronavirus.

Want is dit nou werkelijk een killer-virus?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kijk, er zijn mensen aan overleden en dat is uitermate triest. Maar als we objectief kijken, dan gebeurt dit ook bij een normale griep. Wat dat betreft is er niets geks aan de hand.

Zo stierven er in Nederland in de winter van 2018 maar liefst 9444 mensen aan griep. En dat was een normale griep.

Als je dat vergelijkt met het coronavirus, dan vallen de sterftecijfers van het coronavirus compleet in het niet.

 • Maar waarom dan die extreme paniekhype?
 • Waarom schetst de media het beeld dat het levensgevaarlijk is?
 • Waarom die angstzaaierij?

Het antwoord is simpel als je de afgelopen 20 jaar terugkijkt. Je ziet dan een zich steeds herhalend patroon.

 • In 2000 hadden we BSE, de gekkekoeienziekte. Iedereen loopt gevaar!
 • In 2002 hadden we het Nijlvirus. Iedereen loopt gevaar!
 • In 2004 hadden we SARS. Iedereen loopt gevaar!
 • Toen kwam in 2005 de Vogelgriep. Iedereen loopt gevaar!
 • In 2009 hadden we de Varkenspest (Mexicaanse griep). Iedereen loopt gevaar!
 • In 2014 hadden we Ebola. Iedereen loopt gevaar!
 • En in 2016 brak het Zikavirus uit. Iedereen loopt gevaar!
 • En nu is het dus het Coronavirus. Iedereen loopt gevaar!

Het patroon is dat elke keer, enkele weken tot maanden na deze virusuitbraken, grote farmaceuten met de oplossing komen!

HOERA! ER IS EEN VACCIN!

Goh… Hoe toevallig. Alweer?

En zo schuiven er miljarden euro’s en dollars van de bang gemaakte bevolking naar de farmaceuten.

Als we die farmaceuten toch niet hadden…

Maar wat ze je niet zeggen is dat wanneer jouw conditie en afweersysteem gewoon goed is, je eigenlijk niets te vrezen hebt!

En nee, ook niet van het Coronavirus.

De vraag is dus wat je wilt? Wil jij zo’n vaag magisch peperduur chemisch pilletje slikken? Iets dat veel belooft, maar waarvan je niet weet of het werkt?

Of wil je vanuit jezelf op een gezonde manier een sterk afweersysteem hebben, dat Corona en al die andere virussen buiten de deur houdt?

Altijd hetzelfde scenario

In plaats van oprechte verslaggeving te doen lijkt de mediahype meer op een nauwkeurig uitgedachte wereldwijde promotiecampagne. En dat begint met massale bangmakerij (inclusief beelden van massahysterie).

Het grote scenario gaat zo:

 1. Het begint in een ver land
 2. Het verspreidt zich over de hele wereld
 3. Het komt dichterbij
 4. De eerste gevallen zijn al gemeld vlak bij jou in de buurt

Herkenbaar, toch?

Ebola kwam uit Afrika. Corona uit China.

Om bang van te worden. En dat is nou net hun bedoeling. En het werkt!

De media speelt daar natuurlijk een grote rol in, al kun je je twijfels hebben of zij zich realiseren wat ze doen. Zij gaan ook maar mee in de stroom van ‘bangmakerij-informatie’ die ze toegespeeld krijgen om te publiceren. Het lijkt soms meer op een wereldwijd georchestreerd toneelstuk.

Afschuwelijke en weerzinwekkende beelden

Wie herinnert zich nog het massale afslachten in Nederland van alle varkens? Met beelden hoe deze dieren vermoord werden en daarna met graafmachines in vrachtauto’s werden geladen en afgevoerd?

Maar was het allemaal écht nodig? Wie het weet mag het zeggen. Wat wel een gegeven is, is dat het ineens voorbij was. En op het nieuws zagen we dat Big Farma een mega-deal gesloten had met de overheid.

En zo gaat het elke keer.

Misschien is het wel een wereldwijd miljarden-verdienmodel, dat elke paar jaar herhaald wordt. Sinds 2000 is ditzelfde verdienmodel nu dus al 8 keer uitgevoerd. En zolang het werkt, blijven er elke keer nieuwe zogenaamd gevaarlijke virussen de kop op steken.

Ik zou zeggen, trap er niet in. Het coronavirus is lang niet zo monsterlijk en gevaarlijk als de media je doen geloven. Het is niet meer dan een normale griepvariant, al zullen er velen zijn die dat ten stelligste ontkennen.

Hoe dan ook, als je het zekere voor het onzekere wil nemen, zorg er dan voor dat je eigen natuurlijke afweersysteem optimaal is!

En dát kun je doen met een simpele sessie, waarmee je jouw immuunsysteem op topniveau brengt. Dat is heel wat anders dan een of ander dubieus medicijn slikken, waarvan je nog maar moet afwachten of het überhaupt werkt.

En als je met deze sessie jouw immuunsysteem een boost geeft op de natuurlijke manier, en dit op hoog niveau houdt, dan hoef je je ook geen zorgen meer te maken over de toekomstige zogenaamde virusuitbraken.

Want één ding lijkt zeker, en dat is dat over één à twee jaar er weer een nieuw ‘levensgevaarlijk’ virus de kop op steekt.

Bescherm jezelf op een natuurlijke manier en er is niets aan de hand!hier voor meer info!

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

Ik zie dat zo he:Zolang er nog wereldwijd gevlogen word en ik gewoon een ticket kan boeken naar China…lijkt mij er vrij weinig aan de hand ..

Willem
Willem
4 jaren geleden

Ja en in 2009 werden ouder emotioneel gechanteerd om hun kleine kinderen te laten inenten met de antigriep prik waar kinderen last van hadden. Misdadig, ja want als je je kind niet laat inenten en het wordt ziek vergeef je het jezelf nooit, dat zeiden ze dag in dag uit. Nu begint het spel weer opnieuw, kotsbeu ben ik deze samenleving, nee niet de mensen an sich maar de proleten en machtswellustelingen en gekwelde zieltjes die nergens tegen kunnen. Gewoon Nederland zo het was, ook met mensen van allerlei komaf want die zijn er al jaren maar er was geen ellende want vrijwel iedereen hield zijn eigen broek op, hand op houden was er niet bij, daar gaat het om. Aan klaplopers heb je niets, ledigheid is de duvels oorkussen en zo is het.

obs
obs
4 jaren geleden

Zo hou je de massa lekker bezig en angstig.

IFF
IFF
4 jaren geleden

Momenteel zit er aan de Grieks/Turkse grens een veel en vele malen groter gevaar te wachten. En dan wil ik het nog niet eens hebben over het aanstormende klimaat-jihadisme van de gifgroene/linkse idioot als een Timmermans!

Back to top button