Homepagina » Natuur en Milieu » We weten wie het wereldwijde klimaatprotest heeft gefinancierd. Drie keer raden!
We weten wie het wereldwijde klimaatprotest heeft gefinancierd. Drie keer raden!

We weten wie het wereldwijde klimaatprotest heeft gefinancierd. Drie keer raden!

De wereldwijde klimaatprotesten die afgelopen week plaatsvonden, zijn grotendeels gefinancierd door miljardair George Soros.

Hij heeft radicale milieugroepen in totaal zo’n 25 miljoen dollar gegeven, blijkt uit een nieuw rapport.

Tenminste 22 van de linkse activistengroepen die hun naam hadden verbonden aan het protest, kregen tussen 2000 en 2017 24,8 miljoen dollar van zijn Open Society Network, aldus het Media Research Center.

Radicale klimaatagenda

We hebben het hier over organisaties zoals Fund for Global Human Rights, 350.org, Amnesty International en Avaaz.

Deze groepen hebben stuk voor stuk een radicale klimaatagenda die gericht is op schone energie en het terugdringen van de concentratie CO2.

De protesten werden verder gefinancierd door NextGen America van de Democratische presidentskandidaat Tom Steyer en de Sierra Club, die miljoenen kreeg van oud-burgemeester van New York Michael Bloomberg.

Geen klimaatcrisis

Terwijl kinderen de straat opgingen voor de Global Climate Strike, schreven meer dan 500 wetenschappers en academici in een brief aan de Verenigde Naties dat er helemaal geen klimaatcrisis is.

“Om die reden is er geen reden tot paniek,” benadrukten ze.

[Breitbart]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Peer schreef:

  Als ze oorlog willen kunnen ze het krijgen.
  Ik ben die smerige linkse deug drammers spuugzat, met mij alle boeren van Nederland…

  36 likes
  • salvar schreef:

   @peer
   juist peer
   als de wereld naar de kl.te is geholpen door het stelletje idioten geven ze ons de schuld.

   11 likes
  • Elise schreef:

   Ik ben “links” en sta ook achter de boeren.(ik wil dit graag vermelden, omdat ik de hetze naar links wil voorkomen/gewone mensen onderling) Ben ook geen veganist. Staken voor een beter loon/arbeidsomstandigheden voor de gewone man etc is dat links of rechts?
   Noem het dan extreem links, betaalt door een neoliberaal/zionist.
   Het is het stelsel en regelgeving wat er voor zorgt dat mensen vast komen te zitten. In vrijwel elke branche/sector is dat nu een probleem aan het worden. Er is geen bepaalde zekerheid/geborgenheid/structuur meer op lange termijn.
   Kortom de angst wordt bewust bij alle mensen erin gebracht. Hierdoor kan men dingen invoeren, die je vrijheid nog verder gaan beperken. Dit is de weg naar totale controle/NWO. Het gaat heel sneaky.
   Het is dus eigenlijk heel gevaarlijk om ergens tegen te zijn, want de oplossing brengt niet echt de oplossing. Je moet dus goed kijken wat de gevolgen daarvan weer zijn.

   0 likes
   • joepiedepoepie schreef:

    @Elise

    Extreem links == atheïsme == communisme == bolsjewisme == genocide == vernietigen van kerken == vernietigen van de Europese cultuur!

    3 likes
    • Elise schreef:

     Je bent geïndoctrineerd, dat links schuldig is aan problematiek. De EU is opgezet voor en door de grootaandeelhouders/bedrijven etc. Door hun macht wordt alles eenheidsworst. En zo lijkt het op communisme.

     0 likes
  • André schreef:

   Dat is juist ook wat men wil, verdeel en heers door oorlog. Maakt allemaal niets uit, als mensen zich maar niet massaal gaan verenigen. Daar zijn ze als de dood voor. Gewoon niet meer conformeren is de beste, geweldloze oplossing.

   2 likes
 • Geen schaap schreef:

  Vreemd. Ik dacht dat Putin overal de schuld van kreeg 🙂 Dan is deze uitkomst een verrassende wending.
  Het klimaat is dus een geweldige melkkoe voor de overheid, en het zal de burger niks opleveren.

  17 likes
 • Michel schreef:

  Vergeet niet dat 25% van de leden van het Europarlement gesponsord worden door Soros en hem net een flink steuntje van 1,8 miljard EUR belastinggeld hebben gegeven als bedankje. Het wordt hoog tijd om de EU en NATO te ontmaskeren als criminele organisaties. (NATO’s crimineel netwerk is trouwens al lang in kaart gebracht en gepubliceerd. )

  11 likes
 • Maarten V schreef:

  Drie keer raden wie de niet-achter-de-globalwarming-verenigingen steunen: de vervuilers (met nadruk de rijke oude industrie) en de (rechtse) politiek die enkel een kortetermijnvisie hebben (liefst binnen hun ambtstermijn) en de enkele wetenschappers die gesponsord worden door diezelfde industrie en machtige politiek. Jullie zeggen vaak dat het de schuld is aan de Linkse Elite. Maar het is de (extreem) rechtse Elite die niet willen investeren in een betere klimaat of een betere samenleving. Ik vraag mij af of complotdenkers of de extreem extreem rechts ook iets positiefs te vertellen hebben over de wereld? Oh ja… iets positiefs: er is geen “globalwarming”!?

  Er wordt veel meer geld verspilt in de vervuilende industrie dan in de ecologisch verantwoorde industrie. Als de mensheid niet verantwoordelijk is voor de “globale opwarming”, dan is zijwel verantwoordelijk voor de vervuiling en de vernieling van de enige thuisplaneet waarop ze leven.
  Dus kunnen we er beter iets aan doen.

  De zogenaamde tegenstanders willen zich niet inzetten voor nieuwe betere en schonere alternatieven en halen het argument dan naar boven dat global warming niet bestaat. Ze geven liever hun geld uit aan de geld verspillende vervuilende oude industrie.

  Anderzijds ben ik helaas wel van mening dat het niet vijf-voor-twaalf is maar vijf-na-twaalf. Het kwaad is geschied. Maar dat wil niet zeggen dat we niet moeten werken aan een betere milieu. De schade moeten we beperken door de industrie en de politiek om te vormen met als doel een betere globale samenwerking en niet enkel uit eigenbelang.

  5 likes
  • joepiedepoepie schreef:

   @Maarten,

   De extreem linkse (Cultreel) MARXISTISCHE politiek is veel gevaarlijker.
   In de eerste helft van de 20e eeuw heeft men gepoogd via de militaire weg middels allerlei “revoluties” Europa communistisch te maken (met als dieptepunten de “Russische” en “Spaanse” revoluties.
   Deze waren NOCH Russisch Noch Spaans!

   Het doel was héél Europa communistisch te maken!

   Fascisme en Nationaal-Socialisme waren RECHTS-KATHOLIEKE en RECHTS-PROTESTANTE nationalisten die dit tegen gingen en Europa en de Europese bevolkingen wilden BESCHERMEN tegen genocide van de Europeanen. (De communisten hebben zo’n 135 MILJOEN Russisch orthodox Christenen over de kling gejaagd op manieren die ons voorstellingsvermogen vér maar dan ook vér te boven gaat en meer dan 100.000 van hun kerken met de grond gelijk gemaakt – In Spanje (1936-1939) gingen ze net zo hard tekeer)

   Het toppunt van deze clash was de PREVENTIEVE aanval van Christelijk Europa genaamd Barbarossa.
   vanuit meer dan 30 landen vochten allerlei vrijwilligers onder leiding van “Nazi” Duitsland tegen de Communisten die op het punt stonden West Europa binnen te vallen. Zoek maar eens op “Operatie Groza” – Oorspronkelijke geplande datum 15 mei 1941, echter door de Parachutesprong van Rudolf Hess in Schotland werd deze verplaatst naar 6 juli 1941 – En natuurlijk wordt dit door de gepropageerde “geschiedschrijvers” naar het rijk der fabelen verwezen!

   Door de conferentie van Jalta werd “slechts” half Europa communistisch en bleef Nederland en veel andere landen gevrijwaard.

   En wat is onze DANK dat een land zich VOLLÉDIG heeft opgeofferd en tot 2099 een bezette mogendheid is? Dat wij hen nu al generaties lang in schaamte hullen voor zaken die horen in de sprookjesboeken van Grimm. WIJ moeten ons schamen.

   En dat onze “volksvertegenwoordigers” (Die HELEMAAL NIET RECHTS = Nationalistisch ZIJN!!!), maar ongebreidelde immigratie toelaten van allerlei “cultuurparels” waaraan WIJ ons volgens hen zouden moeten aanpassen, want het is ONZE SCHULD dat ze zo zielig zijn (“White supremacy”), komt omdat ze volledig zijn gekocht door die linkse international kliek.

   4 likes
   • Maarten V schreef:

    Dat zie ik ook wel ja. Alles wat “uiterst” of “extreem” is is in feite gevaarlijk voor de wereld. Het gaat er om dat ook “gewoon” rechts steeds meer naar extreem rechts neigt te gaan. Links is minder vatbaar om naar extreem links over te hellen, de laatste jaren schuiven ze zelfs meer op naar rechts (in België dan toch).

    Maar wat een gezonder milieu betreft is rechts niet bepaald het goede voorbeeld.

    5 likes
    • joepiedepoepie schreef:

     O nee?

     Zoek maar eens wie de eerste natuur- en dierenbeschermingswetgevingen ter wereld hebben opgesteld.

     Geloof me, het zal je verbazen 😉

     0 likes
  • noenie schreef:

   Waarom een betere globale samenwerking. We moeten niet zoveel bemoeien met elkaar. Laat een land zijn land zijn. Een land met een goede basis kan prima zelfvoorzienend zijn. Een land organiseert met zijn medemens organiseert zichzelf wel. Stop met winstmaximalisatie en kapitalisme. Kleinere groepsvormen zijn beter te managen dan een grote groep (nwo).

   hoe groter de groep/organisatie des te meer structuur en organisatie er moet zijn, dus dan is het beter als de mens nog meer slaafs is. In een klein bedrijf werken heb je vaak meer bewegingsvrijheid qua initiatief etc. In een groot bedrijf loop je al snel iemand voor de voeten.

   Bedenk goed waar je ja tegen zegt.

   1 likes
 • John schreef:

  Hier in Nederland zit ook zo’n eng clubje “Postcode loterij”

  10 likes
 • supermen schreef:

  Waarschijnlijk gewoon het menselijke ego dat graag dingen onder controle wil hebben en zich significant wil voelen.
  Dat is de reden dat we klimaatverandering toeschrijven aan toedoen van de mens.
  Het zou me niks verbazen als het daadwerkelijke percentage van klimaatverandering door de mens dichter bij 1% ligt. En het overige percentage wordt veroorzaakt door factoren die totaal niks met ons van doen hebben.

  En dan om ons nog een schepje belangrijker te voelen zijn wij vervolgens óók degenen die de wereld gaan “redden” van deze klimaatverandering.

  7 likes
 • Hega schreef:

  Ik heb totaal geen vertrouwen meer in deze samenleving.
  Van figuren als Soros ga ik al helemaal over mijn nek.
  Bijna iedereen is alleen nog meer bezig met zijn eigenbelang.
  We leven in zo’n ikke-cultuur en er lijkt totaal geen enkele respect meer te zijn voor elkaar.
  De onverdraagzaamheid is zo groot geworden en we leven echt in zo’n samenleving van ‘Ieder voor zich en God voor ons allen’.
  Regelmatig denk ik dat het beter is als ‘de pleuris’ (oorlog of wat dan ook) gaat uitbreken en dat we eens goed wakker gaan worden en uit onze ‘bubble’ gaan stappen.
  We leven in een schijnwereld van materialisme, status, geld etc.
  Ik weet dat ik wat afwijk met dit bericht en het wellicht allemaal wat teveel veralgemeniseer.
  Toch moet ik schrijven dat ik helemaal klaar ben met de huidige mentalitieit in deze maatschappij.
  Ik voel totaal geen verbondenheid en heb nooit het gevoel gehad dat ik echt geaccepteerd ben in deze wereld.
  Mensen die afwijkend en anders zijn worden genegeerd en direct in de ban gedaan en als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt wordt je gelijk afgemaakt.
  Nee; er moet echt iets drastisch gaan veranderen.

  4 likes
 • Erde schreef:

  Die klimaatprotesters bezorgen mij de rillingen.
  Die boeren verwarmden mijn hart,

  3 likes
 • Edwin schreef:

  Tavistock instituut, Fabian society en vele andere antichrist organisaties zijn 24/7 bezig om ons van onze vrijheden te beroven om een socialistisch/communistisch controle maatschappij te introduceren.
  Climate change is hier een onderdeel van.
  Andere doelstellingen staan in het document: ’45 communism goals’.
  https://www.naturalnews.com/2017-09-06-these-are-the-45-goals-of-communisms-takeover-of-america-more-than-half-have-already-been-achieved.html

  1 likes
 • x

  Check Also

  facebook

  ‘Onafhankelijke’ factcheck-raad van Facebook gedomineerd door miljardair George Soros

  Sinds kort heeft Facebook een toezichtsraad, een ...

  covid-19-paspoort

  Kunnen we in de toekomst alleen nog reizen met dit Covid-19-paspoort?

  De media waarschuwen al wekenlang dat het ...

  >