Homepagina » Buitenaards » Wetenschapper: “Aliens zijn reusachtig groot”
Wetenschapper: "Aliens zijn reusachtig"

Wetenschapper: “Aliens zijn reusachtig groot”

Een kosmoloog stelt in een nieuwe studie dat andere intelligente wezens in het heelal mogelijk enorm groot zijn, veel groter dan mensen. Fergus Simpson schat dat intelligente aliens gemiddeld 300 kilogram of meer wegen.

Hij baseert zich op een wiskundig model dat ervan uitgaat dat organismen op andere planeten zich ook hebben te houden aan de wet van behoud van energie. Hoe groter dieren zijn, hoe meer energie ze verbruiken en hoe minder er van zijn. Er zijn bijvoorbeeld veel kleine mieren, maar er zijn minder walvissen of olifanten.

In het universum zijn er waarschijnlijk meer kleine dieren dan grote, aldus Simpson, die als wetenschapper verbonden is aan de Universiteit van Barcelona. We bevinden ons waarschijnlijk op een planeet met relatief kleine dieren en zijn één van de kleinere intelligente soorten, voegde hij toe.

Simpson zegt dat er waarschijnlijk een minimale omvang nodig is voor intelligent leven. Zijn studie is te vinden op de website arXiv.org.

Duncan Forgan van de Universiteit van St Andrews wijst erop dat Simpson geen rekening houdt met de correlatie tussen lichaamsgewicht en de oppervlaktezwaartekracht. Op een planeet met een sterke aantrekkingskracht zou je kleinere dieren verwachten en op een kleine planeet met een zwakke aantrekkingskracht zou je precies het tegenovergestelde verwachten, aldus Forgan.

[Newsweek]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
brainstormforum
brainstormforum
5 jaren geleden

Zorg eerst eens voor een vaste definitie van intelligent! Waar zou een buiten aardse levensvorm aan moeten voldoen om als intelligent te worden bestempeld?

redice
redice
Reactie op  brainstormforum
5 jaren geleden

om als intelligent beschouwd te worden moeten ze minstens niet hun eigen planeet verwoesten zoals wij dat doen, dus vindt ik dieren en de indianenstammen uit de regenwouden en elders intelligenter als ons, de moderne westerse mens, want zij leven in harmonie met de natuur,weten wat goed en wat slecht is voor hen, werken perfect samen en het enige wat wij doen, de “moderne mens”) is parasiteren en alles leegzuigen tot het sterft..dus willen we dat “intelligent” leven wel vinden? als ze zijn zoals ons komt er oorlog van!!!

Wim Stouwdam
Wim Stouwdam
5 jaren geleden

“Mogelijk” zijn aliens ook heel klein en zijn sommige niet te zien. Weer andere zijn door ons niet als alien te herkennen. 😉
Ben ik nu ook wetenschapper? 🙂

Hans de Wolde
Hans de Wolde
Reactie op  Wim Stouwdam
5 jaren geleden

Als je daar een wiskundig model voor hebt, wel ja…

Jaap
Jaap
Reactie op  Wim Stouwdam
5 jaren geleden

Zou zeggen geef “Die Wetenschapper” waar in dit artikel aan gerefereerd wordt een basisinkomen. Dan hoeft hij geen onzinnige “studies” meer te doen en kan hij iets gaan doen wat hij/zij wel leuk vindt. Van mijn part wordt het een “free rider” dat is ook al zo “wetenschappelijk” vastgesteld.

F.M
F.M
5 jaren geleden

wetenschappers zijn de grootste bedreiging van de aarde, zij hebben het voedsel en de natuur
gemanipuleerd,en de kernwapen ,chemetrails,onnatuurlijk ziekten gemaakt,dat de Elite nog steeds sterker en veel machtiger wordt is te danken aan de wetenschappers.

Hans
Hans
Reactie op  F.M
5 jaren geleden

Narcisme is de grootste bedreiging voor de Aarde, wat denk je waar de inleidingsrituelen van skull en bones b.v. toe leiden? De openlijke vernedering waar je door heen moet. Ze maken doelbewust een narcist van hun leden en waarom? Omdat die de ideale persoonlijke eigenschappen heeft om te doen wat zij doen. Narcisme leid namelijk naar het leven in een fantasiewereld vol egoïsme waarin de narcist zelf in het middelpunt van de belangstelling wil staan en zich groots en beter willen voelen dan een ander en dit doel nastreeft zonder enige vorm van empathie en geweten. Een narcist is niet in staat zijn eigen fouten te zien dus kan die mooi gewetenloos door gaan. Daarnaast worden het fantastisch gehaaide manipulators gedreven door het tot stand willen houden van de grootsheid in hun fantasiewereld en ze hebben continue bevestiging nodig en zodanig ontstaat er volggedrag naar hun superieuren die deze bevestiging geven of niet en zo kunnen ze mooi sturing geven aan de narcisten onder hun en ze inzetten voor vreselijke dingen zelf hun handjes schoon houdend! Dit transformeert de mens in een meedogenloos(en dom) ras! Dit ook gezien narcisme de laatste 2 decennia wordt gezien als een maatschappelijk probleem Raad eens wordt er aandacht aan besteed door de overheid en valt er info over te vinden? Natuurlijk niet, de overheid ziet hier een grote kans in een controle maatschappij te creëren van lamme schapen/volgers die er alles aan doen de ander een stap voor te blijven in de maatschappij ook al gaat dat over de rug van een naaste. Mensen worden zo mooi uit elkaar gedreven en verzetten zich niet tegen deze waanzin want onder deze omstandigheden verenigen ze zich niet, integendeel. Fantastisch spelletje waar bij de existentiele denker tot de vijand is verklaard. Empiristen moet we allemaal worden met de machthebbers als gegevens verstrekker om je als empiristisch denker op te baseren, dat is nog eens volg gedrag creëren en dit alles leid tot een verrotte mensheid die alles niets ontziend om zich weg vreet en niet eens door heeft dat ze er zelf niet gelukkiger van worden en laat staan beter van worden! Dit is alleen goed voor de economie en de werkgevers die er misbruik van maken en alle functies dure namen geven om het nog maar eens goed aan te wakkeren en alle geld gaat naar boven terwijl de mens steeds meer kaal geplukt wordt van wat hij of zij er zelf aan over houdt maar dat maakt niet uit want ik ben en voel mij groots want ik ben het beste vriendje van de baas en mag mijzelf een of andere dure afkorting noemen. Wat zijn we dom dom dom, trappen er met open ogen in!

Liquid
Liquid
Reactie op  F.M
5 jaren geleden

@ F.M:
Als ik jou was zou ik snel mijn computer de deur uit doen, het gas en elektra afsluiten, de waterleiding dichtdraaien, alle apparatuur het huis uit gooien.. Vermijdt het openbaar vervoer, beter nog elke vorm van vervoer, koop een paard en rijd de onbewoonde wereld in. Zweer ieder dokters- en tandartsbezoek af, bouw ergens op een toendra zonder schroefjes een stroomloos hutje dat je inricht met handgemaakte spullen en geniet van de rest van je leven. Want laten we eerlijk wezen… hier ben je echt volledig omringd door wat de vijandelijke wetenschap heeft voortgebracht.

Anoniem
Anoniem
Reactie op  F.M
5 jaren geleden

Lekker kort door de bocht.
Het zijn niet de wetenschappers maar de overheden en instanties die met wetenschappelijke bevindingen aan de haal gaan en het gebruiken voor verkeerde zaken.

ben
ben
5 jaren geleden

Nou wat een conclusie zeg ? Volgens mij kunnen alle soorten en maten.In de prehistorie was er meer zuurstof waardoor dieren,, wacht laat ik het anders zeggen de natuuuur. in staat was veel grotere schepsels rond te doen lopen. We hadden insecten toen zo groot als honden en de dino,s natuurlijk. er komt gewoon veel meer bij kijken. En dan ook nog het feit dat de ruimte enorm groot is, en dat sterren, planeten en manen in allerlei
manieren, afstanden, grote en wat nog meer tot stand kunnen komen. te veel variabelen voor zo,n conclusie

AtomNics
AtomNics
Reactie op  ben
5 jaren geleden

helemaal met je eens, mensen bestudeer eens het heilige geometrie daar zal je zien waar het leven uit bestaat.
en ja je zal ook zien dat er wel meer moet zijn dan alleen onze bekende wereld.

Vincent Robbesom
Vincent Robbesom
5 jaren geleden

Wat een vreemde uitspraak.

‘Aliens’ kunnen elke vorm en grootte hebben als hun omgeving vereist en toelaat, valt niet echt een gemiddelde voor te brekenen.
Het is ook niet gezecht dat ze zuurstof NODIG hebben, en hoeveel % er daar in de lucht zit, hoe groot de zwaartekracht en luchtdruk, wat weer invloed heeft op wat er op 2 of 200 benen gedragen kan worden.. en is er dan vlees en bloed of weer iets compleet anders (sterker of zwakker?) wat de nummertjes veranderd.. too many variables!

Bull-kuch-sh*t dus..

Bob de Jong
Bob de Jong
5 jaren geleden

Als je luistert naar Clifford Stone en Steven Greer zijn wij, de homo sapiens een van de grootste soorten en dus is het gros kleiner als wij. Maar dit komt uit onderzoek van CSETI en Clifford Stone de telepathische man van het USA leger die er altijd bij kwam als er aliens waren. Zij hebben ook vastgesteld dat er meer dan 80 soorten zijn.

ZeurPiet
ZeurPiet
5 jaren geleden

dus, ´adam en eva´ waren reuzen volgens ´het model´.

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Volgens mij is de definitie van intelligentie: een juiste volgorde hanteren in de wereld die je interpreteert, voorzien van een dosis fantasie, humor,liefde en kennis. Maar ik weet niet of ik het goed zeg, maar het heeft volgens mij niets te maken met hoeveel boeken je kunt onthouden of welke studie je doet of deed. Dat is juist de verwarring die we maken.
Verder, ja reuze alliens, zou zomaar kunnen.

gerda
gerda
5 jaren geleden

Hier op aarde is een dier alleen veilig in een dierentuin. Een huisdier thuis. Een vis in een kom. Aliens laten zich niet zien omdat wij pief-paf-poef liever schieten als praten en we maken onze eigen planeet kapot. (Fukosima) . Zoals George Carlin zei: ” nobody seems to notice and nobody seems to care “

louise
louise
5 jaren geleden

zolang de simpele mens alles naar eigen maatstaven blijft vergelijken wordt het nooit wat…..
gewoon geen inzicht en fantasie,laat staan hoog gevoeligheid of spiritualiteit…..
het maakt ook helemaal nix uit of je gestudeerd hebt om je in te kunnen leven in andere entiteiten……
open staan en niet bang zijn voor iets anders…..kortom wij mensheid zijn op een enkeling na veel te simpel,
eerst jaren nog evolueren,reincareren,als we een veel hoger bewustzijn hebben,kunnen we ons daar eens mee bezig houden…….nu is men nog bezig met graaien,ego en hebzucht ennnnnn graag beroemd worden….en we gaan er ook nog gewoon mee door,hoezo inzicht……

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x