Gezondheid

CCU-verpleegkundige Frank: ‘We hebben een zogenaamd vaccin waarvan ik niets dan ellende heb gezien op mijn werk’

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het voelt net of ik de ‘taal’ niet meer spreek waarvan ik ruim 25 jaar dacht hem vloeiend te spreken, schrijft CCU-verpleegkundige Frank in een bericht dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg.”

“Het feit dat er nog steeds in ons patiëntendossier staat dat je ongevaccineerd bent terwijl het niet eens is gevraagd, laat staan geregistreerd. Alle bijwerkingen die mij zijn verteld door patiënten, de oude hartinfarcten ten gevolge van niet gegeven zorg, de tsunami aan positieve D-dimeeruitslagen bij jonge mensen na vaccin, de longembolieën, de infarcten, de (non)stemi’s. Allemaal toeval?” vraagt Frank, die van het zogenaamde vaccin ‘niets dan ellende’ heeft gezien op zijn werk.

“Er mag niet over gesproken. Ik ben uitgeluld. Artsen die alleen maar aan corona denken bij een avnrt (hartritmestoornis, red.), of na vaccinatie terwijl de patiënt gezond was tot aan de prik en zelf aangaf sinds juist dat moment last te hebben. We onderzoeken niks. We vragen het niet eens,” verzucht de verpleegkundige.

We doen of het niet bestaat

“Ik kán niet aan een patiënt verkopen dat de blaren op armen en rug een dag na de prik daadwerkelijk komen door die prik omdat ik het niet weet. Maar we moeten het durven onderzoeken. En dat doen we niet. We doen of het niet bestaat,” schrijft Frank, eraan toevoegend dat de meeste patiënten én collega’s niet eens weten wat het Lareb is.

De wereld waarin ik leef (en werk) is grotendeels zelf knettergek geworden. Veel mensen hebben wat mij betreft last van cognitieve dissonantie. Door de angst kunnen ze niet meer rationeel denken, legt de CCU-verpleegkundige uit. “Beetje bij beetje is iedereen helemaal de tering gehypnotiseerd door media en politiek.”

Nooit!

Frank zegt in mei vorig jaar al te zijn gestopt met lezen van kranten en kijken naar nieuws. “Hetgeen ik zag in het ziekenhuis kwam nooit overeen met wat ik terughoorde op tv en in kranten las. Nooit!”

Neuroloog Jan Bonte zegt over het ervaringsverhaal van Frank: “Ik weet niet goed wat ik zeggen moet. Wat een ongelofelijk grote treurnis.”

[Zorgmedewerkers Verenigd]

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

En toch zeg ik: ik wil dat boostershotje net zoals iedereen. De massa’s wens is mijn bevel!

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
8 maanden geleden

Mind control en massa psychose dat is wat ik om mij heen zie. Als je er over begint kijken ze je schaapachtig aan. Gelukkig ben ik niet vatbaar voor deze flauwekul. Ik heb er genoeg over gelezen hoe men dat doet. Volgens mij zijn deze mensen gewoon verloren.

salvar
salvar
8 maanden geleden

ik lees geen kranten.
ik kijk geen journaal.
ik kijk niet naar jinek of de rest van het zootje.
als je als mens alleen naar deze klootprogramma,s kijkt en je eigen verder niet orienteerd dan wordt je zeer zeker gehersenspoeld.
maar het zelfde zootje gaat zo meteen weer regeren het zal wel gedaan zijn met corona en komt nu het klimaat aan de beurt.

de leugenachtige lachebek heeft het alweer naar de zin zo te zien.
de trein dendert door het werk van corona zit erop en swab de hondenkop kan te vreden zijn.

Marianna
Marianna
8 maanden geleden

wat mij betreft ben je een stabiel persoon, die nog steeds zijn hersens kan gebruiken,Frank.
Dat is knap na bijna 2 jaar in een gekkenhuis.

Ik heb dezelfde kijk op het gebeuren als jij, alleen ben ik met pensioen en heb niet heel lang in een ziekenhuis gewerkt, en dat is 20 jaar geleden.

Om mij heen zie ik een compleet gek geworden mensheid, die journalisten achterna lopen, die helemaal geen opleiding hebben gehad waardoor ze enig verstand hebben van medicijnen (Volkskrant) en artsen, die gewend zijn om de medicijnen voor te schrijven, die door de Farma aangereikt worden.

Wanneer je een poos in een stads apotheek werkt, ben je de hele dag bezig om mensen te voorzien van chronische medicatie.
Dat geeft een constante financieele booster aan de Big Farma.

Als het ze lukt om alle toekomstige medicijnen in “vaccinvorm”te leveren,
worden de verdiensten nog makkelijker binnen gehaald.
Ik heb zomaar de indruk dat dit de bedoeling is.

Verzet is geboden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x