Mens en Dier

Harde uithaal naar Jesse Klaver: ‘Jullie zaaien angst, net als de fascisten uit de dertiger jaren’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De problemen stapelen zich op doordat het kabinet niet meer missionair is, zei GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver in Buitenhof. Er moet volgens hem ‘heel veel gebeuren’. Klaver zei dat het cruciaal is dat de klimaatnoodtoestand wordt uitgeroepen in Nederland.

“Heel concreet betekent dat dat we klimaat topprioriteit geven,” legde hij uit. “En de minister van Economische Zaken en Klimaat moet eigenlijk net zoals de minister van Financiën in Nederland doorzettingsmacht krijgen op al die klimaatmaatregelen.”

Tegenhouden

Als wordt bedacht dat het kabinet iets gaat uitvoeren wat niet in lijn is met de afspraken die we hebben gemaakt om klimaatverandering te stoppen, dan moet zo’n minister dat kunnen tegenhouden, aldus Klaver.

GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee wijdde een tweet aan de klimaatnoodtoestand en schreef erbij: “Klimaatschuld en -rechtvaardigheid is veel crucialer dan staatsschuld!”

Jullie moeten weg

Ondernemer Erik de Vlieger, bekend van de podcastcommunity De Kapiteinenlijn, haalt snoeihard uit: “Waarom weer de noodtoestand? Waarom moeten jullie als controlfreaken ons leven miserabel maken? Net als de fascisten uit de dertiger jaren. Jullie moeten weg. Weg uit ons leven.”

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
1 jaar geleden

Beter dat er een wet komt om deze communisten te ontslaan!

Peter Z
Peter Z
1 jaar geleden

Jesse donder op niemand mag jou. Opgekochte sukkel.

Hesa
Hesa
1 jaar geleden

Even kijken of ik het goed begrijp: GL verbrandt bomen voor energie, plaatst windmolens die niet afbreekbaar zijn, laat natuurgebieden volplempen met datacentra en zonnepanelen. Pest boeren weg, zodat we vlees van ver moeten laten komen om ons te voeden. Vervolgens woont klaver in noordbrabant en gaat met de auto naar zijn werk; maar pleit wel voor vergroening ( dat uiteraard door ons opgehoest moet worden). Snap ik iets niet??

Elske
Elske
1 jaar geleden

Dit hele kabinet moet opstappen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

104
0
We lezen graag je reactie!x