Homepagina » Binnenland » De Jonge wijst UMCG aan als ziekenhuis waar gedwongen corona-isolatie plaatsvindt
umcg
Foto: Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0

De Jonge wijst UMCG aan als ziekenhuis waar gedwongen corona-isolatie plaatsvindt

Dinsdag verscheen er een opmerkelijk bericht in de Staatscourant. Het Universitair Medisch Centrum Groningen wordt aangewezen als ziekenhuis waar gedwongen isolatie van (vermoedelijke) coronapatiënten plaatsvindt.

“Vanwege de corona-uitbraak is het nodig een ziekenhuis aan te wijzen waar patiënten kunnen worden geïsoleerd die (vermoedelijk) besmet zijn met deze infectieziekte en die niet vrijwillig meewerken aan isolatie,” licht coronaminister Hugo de Jonge toe.

Na overleg met het UMCG is het ziekenhuis bereid om patiënten op te nemen die, in overeenstemming met het advies van de GGD en het RIVM, ‘niet thuis in isolatie kunnen blijven’, aldus De Jonge. Hij voegt toe dat een besluit tot opname in het UMCG uitsluitend wordt genomen ‘na samenspraak tussen RIVM en UMCG’.

Géén complottheorieën meer

Het bericht leidt op social media tot gefronste wenkbrauwen. “UMCG als corona- c.q. concentratiekamp. Een vermoeden van besmetting is voldoende. Met dank aan kampleider Hugo de Jonge,” twittert onderzoeksjournalist Vicki Van Lommel.

“Hugo vindt het nodig om een ziekenhuis aan te wijzen waar mensen verplicht kunnen worden geïsoleerd en let op, ook bij een vermoedelijke ‘besmetting’,” reageert Simone. “Quarantainekampen zijn géén complottheorieën meer, maar een feit.”

‘Gedwongen isolatie’. Toe maar. China 2.0, zegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. En Annelies verzucht: “Daar gaan we…”

4.9 61 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 maanden geleden

‘gedwongen corona-isolatie’…
Steeds een stapje verder.
Heeft u het eindpunt al in zicht?

exegese
exegese
Reactie op  Marcel
3 maanden geleden

Heeft u het eindpunt al in zicht?
Ja, oorlog ! Een strijd die WIJ te voeren hebben om onze vrijheid terug te EISEN !

Rutte heeft ons de oorlog verklaard om de volgende redenen :

Als je vorig jaar wat grieperig was, bleef je een paar dagen in bed liggen en ging het vanzelf weer over.
Als je je vandaag wat snotterig voelt, ben je een potentieel gevaar voor de bevolking en “dus” de staat en worden er maatregelen genomen. Testen, vaccineren, opsluiten, ontmenselijken, bestraffen, stigmatiseren en weggeknuppeld als je meeloopt in een vreedzame optocht. De staatsterreur neemt ongekende vormen aan.
Op basis waarvan ook al weer…?

  • de oorzaak is het “virus” waarvan het bestaan niet is aangetoond;
  • onbewezen is dat dit niet-aangetoonde “virus” de registratie COVID-19 oplevert;
  • het is niet bewezen dat een niet aangetoond “virus” besmettelijk is;
  • er kan geen gemuteerde variant ontstaan uit iets wat niet is aangetoond;
  • ook is onbewezen dat staatsterreur in de vorm van afstandsregels, quarantaine, mondkapjes en lockdowns een bijdrage aan de gezondheid van de bevolking;
  • het enige wat is aangetoond is dat mismanagement en incompetentie hebben geleid tot de verslechtering van de menselijke weerstand en het totaal vernielen van het MKB.

Om de terreur een gezicht te geven zijn nieuwe maatregelen aangekondigd. Het basisonderwijs wordt weer voor indoctrinatie opengesteld, maar wel onder voorwaarden. Voorts is een eerste aanzet gemaakt om psychiatrische afdelingen in te richten voor patiënten die niet wensen mee te werken aan de bescherming van de staat door zichzelf te isoleren, zich van zuurstof te benemen en zich te onderwerpen aan een experimentele, niet goedgekeurde chemokuur zonder ziek te zijn. HET IS OORLOG !
Bron : https://herstelderepubliek.wordpress.com/

doornbos
doornbos
Reactie op  exegese
3 maanden geleden

Compliment. Perfecte weergave!!

Simon
Simon
Reactie op  exegese
3 maanden geleden

Goed verwoord! Arme basisschool kinderen, krijgen nu ook staatsterreur over zich heen, inclusief de leerkrachten. Het is nauwelijks voor te stellen waar we in terecht zijn gekomen (voor de wakkeren dan).

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  Marcel
3 maanden geleden

Ik heb vandaag via een rechtstreekse nummer 050-3613300 de klachtenafdeling van de UMCG gebeld. Het blijkt dat mensen die corona hebben die thuis niet verzorg kunnen of willen worden in Beatrixoord terecht kunnen. Er zijn mensen die verzorging nodig hebben niet verzorgd willen worden door familie of vrienden. Dus besluit om in beatrixoord te kunnen komen gaat in samenspraak met UMCG. Doodzieke mensen komen op de ic terecht en niet in een revalidatiecentrum en dat is Beatrixoord. De vrouw van de klachtenafdeling zei dat media uit het verband rukt. Met de vraag of hun pr afdeling een rectificatie wilt plaatsen zei de dame dat het niet hun verantwoordelijkheid is….door boosheid bevangen ben helaas ik vergeten te vragen of positief geteste mensen die niet ziek zijn ook gedwongen opgesloten dienen te worden in samenspraak met UMCG natuurlijk…

Geen variatie
Geen variatie
Reactie op  EMBÉ
3 maanden geleden

Goede actie! Ja, ze lullen zich er natuurlijk op deze manier uit. Zwijggeld gekregen? Heb toch duidelijk gelezen dat ook als je “vermoedelijk” besmet bent ze je op kunnen sluiten. Dit alles ontsproten uit het vieze brein van coke boy Hugo de Jonge. Werd laatst al over gesproken best ze eventueel ook kinderen uit je huis kunnen halen.

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  Vitae
3 maanden geleden

Ik heb gebeld maar zoals het in de media werd geschreven dat complotdenkers gebeld en gedreigd hebben is je reinste onzin. Het telefoon gesprek heb ik opgenomen dit om communicatieproblemen te voorkomen in een welles/niets verhaal.

Steven
Steven
3 maanden geleden

What’s next… opsluiten van vaccinatie-weigeraars in het FEMA kamp in Zaanstad?

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Steven
3 maanden geleden

@Steven, precies.
Het lijkt wel dat regeringen hetzelfde playbook volgen, die ze hebben gekregen van Klaus Schwab. Kijk naar canada, de Schwab aanbiddende idioot Trudeau heeft grote kampen opgezet, en moet men ook nog $2000 dollar betalen voor ‘verblijf’ in de kamp.
In duitsland zijn kampen al opgezet en klaar.
Nu nederland.
Probleem is dat nederlandse ministers zoals de Jonge, Kaag, en ook de premier, zijn eigen volk niet meer dienen, maar werken onder orders van globale elites die heel andere belangen hebben. Dus, in effect is de regering al lang captured door die belangen.
Time for patriots to take note.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Truthandcourage
3 maanden geleden

Bijdehante ka Sigrid Kaag (D666) heeft de broek aan en stuurt collega’s als De Jonge, Grapperhaus & natuurlijk Rutte aan vanuit de WHO.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Ron Swart
3 maanden geleden

Eerder vanuit de Bilderberggroep waar ze samen met Rutte en de koning in zit.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Truthandcourage
3 maanden geleden

In Duitsland hebben ze in 40/45 al geoefend! Daar wisten ze om te gaan met ongewenste en ongehoorzame mensen.

Rob
Rob
Reactie op  Steven
3 maanden geleden

Dat is een mogelijkheid. Maar als zo’n ziekenhuis al gebruikt wordt als gevangenis kunnen ze daat ook al meteen mensen testen en vaccineren. Concetratiekamp nieuwe stijl. Ze hebben de middelen ervoor.

Geen schaap
Geen schaap
3 maanden geleden

Welcome to the worst nightmare of all…
REALITY !

Ikke
Ikke
Reactie op  Geen schaap
3 maanden geleden

Het wordt tijd om onder te duiken. Als joden.

salvar
salvar
Reactie op  Ikke
3 maanden geleden

je word nu nog meer verraden dan in de oorlog.
onderduiken gaat niet meer.

Simon
Simon
Reactie op  Ikke
3 maanden geleden

Probeer in elk geval me alle macht de PCR en/of sneltesten te vermijden. Eenmaal in het systeem als positief getest persoon ben je zwaar de pineut.

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Precies! Geen testen, geen plandemie!

Pm'er
Pm'er
Reactie op  Ikke
3 maanden geleden

De geschiedenis herhaalt zich!!

Thomas
Thomas
3 maanden geleden

Wanneer sluiten ze Hugo de Jonge en zijn trawanten voor altijd op in dat Groningse ziekenhuis wegens geestelijke incompetentie en misdaden tegen de menselijkheid.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Thomas
3 maanden geleden

Steengoed toekomstig gedachtenverhaal, hier…..

https://www.vrijspreker.nl/wp/2021/02/het-corona-tribunaal-2030/

Jammer, dan pas? Dat kan veel eerder en met veel hardere sancties.

salvar
salvar
Reactie op  Thomas
3 maanden geleden

ben je vergeten dat wij opgesloten zijn?

Simone
Simone
Reactie op  Thomas
3 maanden geleden

Het universitair centrum psychiatrie in Groningen wordt gerund door psychiaters die zich achter protocollen en richtlijnen schuilen. De overheid zou daar perfect passen.

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Simone
3 maanden geleden

Simone, wat een horror scenario. Ongeloofelijk. Zou leuk zijn overheids misdadigers in dit afdeling op te sluiten. Eerst, Rutte en de Jonge…..

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Thomas
3 maanden geleden

Eens! Patriots moeten dat doen. En er zijn veel.

Arnie
Arnie
3 maanden geleden

Vroeger werden communisten in kampen her opgevoed, even later ook joden…..

PREDATOR
PREDATOR
3 maanden geleden

“Na overleg met het UMCG is het ziekenhuis bereid om patiënten op te nemen die, in overeenstemming met het advies van de GGD en het RIVM”…ofwel na een heel dik pak met geld te hebben ontvangen,zijn ze bereid mee toe doen met de grote leugen..Zo duidelijk als maar kan..

OmaD
OmaD
3 maanden geleden

Heel langzaam steeds stapje verder. Denk dat veel mensen dit niet eens weten c.q. lezen. Veel mensen (met angst) zullen dit een ‘goede’ stap vinden want oohhh besmetting hè!

Jap
Jap
Reactie op  OmaD
3 maanden geleden

helemaal niet langzaam, het lijkt wel of ze haast hebben.

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  OmaD
3 maanden geleden

OmaD, gaat om the boiling frog.

Andre
Andre
3 maanden geleden

En hoe weet Hugo de Jonge dat iemand niet vrijwillig meewerkt? Dankzij de Hugo de Jonge volg app.

Mar
Mar
Reactie op  Andre
3 maanden geleden

Ja precies andre dat vraag ik me ook af, zijn toch genoeg schapen die met alle liefde mee werken, in de media geloven, politie zien als beschermers , of zouden er toch steeds meer zijn die niet meer geloven in deze misdaad? Pcr testen waren wel flink afgenomen ,miss komen ze er nu achter dat die niet werkt en waarvoor zou je dan testen.

Ton
Ton
Reactie op  Andre
3 maanden geleden

Dan zal die app bij mij goed werken want ik kom vaak/veel in rotterdam zuid katendrecht waar hij woond!!even verhaal gaan halen daar en vertellen dat ik niet een van zijn ex leerlingetjes bent die naar zijn pijpen danst van zijn mees t lelijke van agtpakkies!!

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Andre
3 maanden geleden

De app ‘spoort’ je inderdaad op en als je je ook maar in de buurt bent geweest, ben je het haasje.
Niet dat ze die nodig hebben.
Zodra je tot enemy of the state bent uitgeroepen, wordt je uit de samenleving verwijderd… opgeborgen .
Vroegere en wrede tijden herleven. Als je vroeger een tikkeltje afwijkende gedachten had van de mainstream werd je ook opgeborgen in een gesticht en werd er gezegd dat je geestelijk ziek was.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 maanden geleden

De dag komt dat ook de jonge verantwoording af gaat leggen. Twijfel daar nooit aan

R.M.M.
R.M.M.
Reactie op  Rob Bentvelzen
3 maanden geleden

Duimpje op

Nina
Nina
3 maanden geleden

Te idioot voor woorden, niets complottheorie, alles komt uit.

x

Check Also

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

151
0
We lezen graag je reactie!x