CoronaBuitenland

Zwitserland raadt coronaprik niet meer aan: ‘Dit is groot nieuws!’

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Zwitserland raadt de coronaprik voorlopig niet meer aan. Daarnaast legt het land de verantwoordelijkheid en financiële compensatie voor vaccinatieschade voortaan bij de producent en degenen die de prik toedienen. Dat betekent dat een arts aansprakelijk kan worden gesteld.

“De kentering lijkt ingezet,” zegt de Vlaamse huisarts Frank Peeters. Het is nu de vraag wanneer andere landen dit voorbeeld gaan volgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Groot nieuws

Vaccinatie is in Zwitserland alleen nog mogelijk in individuele gevallen. Het Zwitserse Federaal Bureau voor de Volksgezondheid (FOPH) schrijft op haar website dat vrijwel iedereen in Zwitserland is gevaccineerd en/of corona heeft gekregen en is hersteld. De huidige varianten veroorzaken slechts milde klachten, aldus het bureau.

Nu artsen verantwoordelijk zijn, zal hun bereidheid om te vaccineren waarschijnlijk flink afnemen.

“Dit is groot nieuws!” reageert Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccinatietechniek. John Mappin, eigenaar van het Camelot Castle Hotel, zegt dat dit grotendeels aan hem te danken is.

Actie

Mappin nam in Zwitserland een interview af met Malone, dat werd bekeken door enkele zeer machtige en invloedrijke Zwitserse bankiers en politici, ‘wier kinderen zijn beschadigd en gesteriliseerd door de dodelijke injecties’.

Hun vrienden in de internationale bankwereld ondernemen nu actie in andere landen, laat Mappin weten.

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
1 jaar geleden

zoals zoveel groot nieuws haalt het nèt de media niet. en zo blijven hersenlozen testen en klonterprikken halen

Underground
Underground
1 jaar geleden

De doodsprik was niets meer dan moord met voorbedachte rade. Wanneer worden de verantwoordelijke gearresteerd !!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Waarom dacht je anders dat ze al die Analfabete compleet Hersendode Schapen eerst een handtekeningetje voor informed consent lieten krabbelen voordat ze die experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-Executie-VaxxiNazi erin ramden…Die Medische Vrijmetselaars van het GGD-Abattoir wisten verdomd goed dat Analfabete compleet Hersendode Schapen helemaal nooit lezen & pathologisch leugenaar Führer Rüttler toch nog steeds geloven nadat ie al 12 jaar onafgebroken heeft staan liegen…Big Pharma verkocht die teringzooi contractueel als Experimenteel NOOD vaccin aan Herr Doktor Hugo Mengele zodat ze van alle aansprakelijkheid af waren…

noh
noh
1 jaar geleden

Ben blij dat ik altijd al door de kwats heen heb gezien. Maarja 911, eerste dag dat die pompbediende bij t pentagon, tankstation is er niet meer, helemaal verbouwereerd vertelde dat zn camerabeelden waren ingenomen wist ik genoeg. Net als bij de moord op pim, van gogh en recent de vries. Allemaal vermoord door de staat. bij alle 3 toevallig een probleem in de beveiliging. T stinkt. Net als in dat theater in parijs. Dat bandleden zeiden dat nooduitgangen openstonden

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x