Buitenland

Ron Paul: “Amerika heeft niet eens twee partijen, Democraten en Republikeinen één pot nat”

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het huidige kiesstelsel hebben Amerikanen niets te kiezen. Het politieke landschap wordt gedomineerd door twee partijen die dezelfde keuzes bieden en geen verandering nastreven. Dat zegt oud-presidentskandidaat Ron Paul.

“Ik ben tot de conclusie gekomen dat we niet twee partijen hebben, maar één partij,” zei hij in gesprek met RT.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Hoeveel campagnes zijn er geweest die hebben geresulteerd in merkbare verandering?” vroeg het oud-congreslid. “Ze doen toch steeds hetzelfde, ongeacht wat ze tijdens de campagne zeggen.”

Alternatieve kandidaten

“Zowel de Democraten als Republikeinen steunen de Federal Reserve, de Belastingdienst en alle andere grote overheidsinstellingen,” vervolgde hij.

Dr. Paul benadrukte dat alternatieve kandidaten, die vaak voor een andere benadering kiezen, heel erg weinig media-aandacht krijgen om hun boodschap te verspreiden.

Hij voegde toe dat er voor Amerikanen niets te kiezen valt tijdens de zogenaamde democratische verkiezingen.

Volledig uit de hand gelopen

“We sturen soldaten naar het buitenland, pompen veel geld in oorlogen en doden veel mensen,” zei hij. “Daarbij komen Amerikanen om het leven. Vervolgens laten we ze stemmen bij verkiezingen. En als we de winnaar niet mogen, zetten we hem gewoon weer af.”

“Het deprimerende aan de verkiezingen is dat de meeste mensen in het Congres toch gewoon worden gekozen,” besloot hij.

Paul zegt in onderstaande video verder dat het verkiezingsproces ‘volledig uit de hand gelopen is’. Hij voegt daar aan toe dat ‘mensen niet meer geloven in de overheid’.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
7 jaren geleden

Natuurlijk geloven de mensen de politiek niet meer.
Ook Ron Paul is zelf een onderdeel van dat systeem

exegese
exegese
7 jaren geleden

zoals Albert Pike ooit zei “Whenever the people need a hero we shall supply him”, helaas zitten wij in Nederland ook met zo’n persoon opgescheept, die net zoals Trump financieel gesteund word door zionistische denktanks. Dan hebben we ook nog een Eerste Kamer waarin zo´n beetje alle leden lobbyist van beroep zijn, echt ik houd mijn hart vast wat de wereld nog te wachten staat zolang de meerderheid zich tegen elkaar laten uitspelen in die nepstrijd tussen links en rechts.

De werkelijke macht achter de schermen weet het precies: “We win – you lose, always”. Stemmers zijn altijd de onnozele losers. Als wij in onze onbenulligheid stug doorgaan om hen middels onze stem steeds weer het mandaat te geven om ons richting afgrond te duwen zal het nooit veranderen.
De massa moet zich volledig afkeren van het gespuis wat zich zelf via een zeer listig toneelstuk boven ons wist te stellen en druk bezig is ons in aantal uit te dunnen en ons volledig onder controle te krijgen. Als ze dat weten te voltooien is er nagenoeg geen weg meer terug. We moeten dus voor die tijd geen van allen meer gaan stemmen.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Het VS systeem heeft genocide op haar geweten.

Rose
Rose
7 jaren geleden

Geef ze brood en spelen en mensen geloven alles !!

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x