Binnenland

Kabinet komt na crisisberaad met inlegvelletje: ‘Wat een leegte, uitgeregeerd’

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

Het kabinet gaat proberen verbeteringen aan te brengen op de dossiers waar de kiezer zich zorgen over maakt, beloofde premier Rutte dinsdag na afloop van het crisisberaad. Het gaat daarbij om de Groningers die door de aardgaswinning zijn gedupeerd, de afhandeling van het toeslagenschandaal en de stikstofplannen.

Rutte stuurt de Kamer hierover een brief. Het kabinet ‘denkt een beeld te hebben’ over welk signaal de kiezer heeft afgegeven. De coalitiepartijen leden een flinke nederlaag bij de Provinciale Statenverkiezingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De premier zei bovendien dat het coalitieakkoord niet wordt opengebroken. Op 4 april wordt in de Kamer gedebatteerd over de verkiezingsuitslag.

Onvermijdelijke sterfbed

Het kabinet krijgt veel kritiek. “Ze komen dus weer met één of ander inlegvelletje. Ze hebben niet eens gesproken over het schrappen van 2030 voor de onzinnige stikstofdoelen. De grenzen gaan niet dicht voor gelukzoekers en de boodschappen blijven duur. Ze houden vast aan de macht maar hebben nul mandaat meer,” zegt PVV-leider Geert Wilders.

De BoerBurgerBeweging, die bij de verkiezingen een monsterzege boekte, voegt toe: “Een avond vergaderen met als resultaat een brief. Toemaar!”

“Een kabinet in doodsstrijd wat met pleisters, zwaluwstaartjes en verband probeert om het onvermijdelijke sterfbed voor zich uit te schuiven. Meest pijnlijke is dat werkelijk niemand in het land er ook maar één traan om zal laten als het klaar is. Tranen van vreugde daargelaten,” schrijft raadslid Ralf Sluijs (Hart voor Den Haag).

Niets

“Een brief. Precies wat de kiezers twee weken geleden wilden!” aldus historicus en publicist Roelof Bouwman.

Ondernemer Rutger van den Noort reageert: “Wat een leegte. Hele avond vergaderen en met niets komen. Ja, een Kamerbrief op vrijdag. Uitgeregeerd.”

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

184 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Het kabinet moet compleet oprotten, we hebben het ermee gehad!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Nederland zit van oudsher afgeladen met laffe volgzame Landverraders, Nazi-supporters, Waffen-SS’ers en NSB’ers die graag experimenteren met kinderen door ze vol te spuiten met van alles en nog wat o.a. experimentele mRNA-Gentherapie-NOOD-VaxxiNazis. Dit land is verworden tot Sodom & Gomorra 2.0 met een lamgeslagen stuurloos volk, zonder ook maar enig moreel kompas…Dat hebben ze niet alleen de afgelopen eeuwen bewezen met hun intensieve slavenhandel en wereldwijde Rape &  my Pillage-rooftochten, maar ook weer de afgelopen 12 jaar tijdens het ware schrikbewind van Überlandverrader & “Sletje van Uncle Shmuel” Führer  Rüttler. Nederlanders verdienen de onheil en apocalyptische rampspoed die momenteel op ze afgevuurd wordt. Ze hebben immers altijd volkomen willoos & gedwee toegestaan dat puppeticians zoals Demmink, maar ook rechters en andere hooggeplaatste personen ongelimiteerd kinderen konden misbruiken. Nederland is tevens het wereldwijde knooppunt voor de verspreiding en productie van kinderporno. Führer Rüttler steunt het internationale voor Staatsterrorisme 200%, want hij heeft voor €84.000.000,- nachtkijkers en Toyota Hiluxes gedoneerd aan ISIS & al-CIAda met hun Yinon-Kalifaat, betaald van onze belastingcenten. Het neerhalen van MH-17 door OekroNazië werd verdoezeld met een schijnproces, operatie depopulatie COVID-1984-PSYOP, Toeslagen-affaires, Groningendebacles, discriminatie, racisme, fascisme, divide et impera, haatzaaien, fraude met miljarden, leegroven van de pensioenpotten, het plegen van een coup d’état, hoogverraad, massamoord, oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid en het eenzijdig verklaren van de oorlog aan Rusland, de Nederlandse economie en zorg is al compleet vernietigd. Een eindeloze reeks misdaden van ongekende proporties. Het Nederlandse volk betaald inmiddels al de zéér hoge prijs voor hun eeuwenlange arrogantie, gelatenheid, volgzaamheid, onwetendheid en cognitieve dissonantie, dit is pas het begin…

Marc
Marc
1 jaar geleden

Wat een incapabele figuren, ze willen een aantal dossiers versnellen waaronder het stikstof dossier. Dat is net wat de BBB kiezers niet willen. En dan met droge ogen beweren dat je het signaal hebt begrepen.

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

niet eens sorry voor de coronamoorden

Back to top button
184
0
We lezen graag je reactie!x