Great ResetBuitenland

Psycholoog 2 jaar geschorst omdat hij waarschuwt voor Great Reset en World Economic Forum

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Steve Van Herreweghe wordt twee jaar geschorst als psycholoog vanwege zijn uitlatingen op social media. Hij heeft besloten om dit aan te vechten.

“Niet omwille van de titel, want wat stelt dat nog voor, maar wel om het onrecht, de foute inschatting, de verwerping en het gegeven dat we dit vanuit een gezonde levensdeontologie niet kunnen laten gebeuren,” schrijft hij op Twitter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Niet voor mij, niet voor andere beroepsgroepen, niet voor iedereen die zich rechtmatig wil uitspreken in het belang van de gezondheid en het welzijn van het volk, onze kinderen en hun toekomst,” voegt Van Herreweghe toe.

Bijzondere kansen

“Dit gaat niet over mij, mijn titel. Dit gaat over het recht om te spreken in tijden van censuur en canceling. Dit gaat om erkenning van de antithese, het belang van juiste en integere informatie, zonder politieke noch commerciële agenda.”

De psycholoog waarschuwt voor The Great Reset en het World Economic Forum. Klaus Schwab, de oprichter van het WEF, ziet crises als ‘bijzondere kansen om een Nieuwe Wereldorde te stichten’, schreef hij. Die hangt nauw samen met ‘The Great Reset’.

WEF-puppetregeringen

Virologen als Steven Van Gucht van Sciensano en Marc Van Ranst noemde hij ‘ordinaire, vetbetaalde, narcistische gijzelaars in opdracht van WEF-puppetregeringen’.

Van Herreweghe krijgt veel bijval. Zo schrijft sociaal wetenschapper Laurens Buijs: “Goed zo! Sterkte! Als je hulp nodig hebt staat mijn netwerk voor je klaar.”

4.9 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Puur natuur
Puur natuur
1 jaar geleden

Eén grote machtswellustige kliek.

Theo
Theo
1 jaar geleden

Tuurlijk de waarheid mag niet verteld worden, want dat is een leugen. Het wef is een wereldverbeterende organisatie toch…. Ja voor Satanist en en pedofielen en nazi aanhangers ja. Smerige stront is ’t nix anders!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

We bevinden ons op het grootste kantelpunt in de geschiedenis van de mensheid, wordt het Klaus Schaap’s Great Reset of toch maar een Great Awakening, waarbij de Great Awakening automatisch een Great Reset gaat worden, ik persoonlijk zit al jaren geduldig te wachten totdat bijltjesdag eindelijk gaat beginnen, maar die kudde Hersendode Schapen houdt van heel, Héél, HÉÉL ERG Lang uitslapen en die gehypnotiseerde, comateuze Kasplantjes met de herseninhoud van een pantoffeldiertje en het geheugen van een goudvis zijn ook nog eens heel, Héél, HÉÉL ERG TRAaaaagggg van begrip…Wat mij betreft beëindigen we die gijzeling vandaag nog, maar eerst moet die kudde Hersendode Nazi-sympathisanten uit hun Stockholmsyndroom ontwaken, dan pas kunnen we spijkers in koppen gaan slaan. Het ontbreekt de mensheid al duizenden jaren aan intelligentie, was dat namelijk wel aanwezig geweest dan waren wij met zijn allen in een paradijs op aarde geboren…Het Kwaad kon doen wat het deed, terwijl het sloop door de nacht van onwetendheid, had de dageraad van kennis op hem geschenen, dan was hij al lang ontmaskerd geweest….

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
1 jaar geleden

Steve van Herrewghe veel succes.
Mooi dat u zich uitspreekt en aanvecht.
Ik ben het volledig met u eens.

Laurens Buijs mooi dat u uw hulp aanbied.
Verbinding van mensen is hard nodig om de gevallenen te bestrijden.

Tot igezond inzicht komen v.d. gevallenen, lukt alleen met door gezond inzicht gesproken of geschreven bewoording.

Narcisten en sociopaten zijn behoorlijk onbeinvloedbaar.
Echter de vazallen zijn niet allemaal zo.
Kortzichtigen, die te laat de ware intentie zien, kunnen helden worden.

Steve van Herreweghen houd stand en bestrijd het onrecht u aangedaan.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x