BuitenlandCorona

1500 positieve coronatests nader onderzocht: ‘Het waren griepgevallen. We worden opzettelijk misleid’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Ierse immunoloog en moleculair bioloog professor Dolores Cahill, verbonden aan University College Dublin, waarschuwt al enige tijd voor de nieuwe mRNA-vaccins. Daarnaast overweegt ze de Ierse overheid aan te klagen. Waarom? In oktober vorig jaar zijn 1500 positieve coronatests gesequencet zoals dat heet. In alle gevallen ging het om griepgevallen, aldus dr. Cahill. Ze beschuldigt de regering van opzettelijke misleiding en wil juridische stappen ondernemen als haar eigen onderzoek dezelfde resultaten oplevert.


Ze vergelijkt de nieuwe mRNA-vaccins met ‘Russische roulette’. Als gevaccineerden enkele maanden na de injectie in aanraking komen met het coronavirus, zal hun immuunsysteem in veel gevallen reageren met een dodelijke cytokinestorm. Het mRNA-vaccin zorgt ervoor dat lichaamscellen het zogeheten spike-eiwit van het coronavirus produceren. Als een nieuw coronavirus later het immuunsysteem activeert, ziet het de spike-eiwitten die het lichaam zelf heeft aangemaakt ook als gevaar en begint het de eigen lichaamscellen aan te vallen. Het gevolg kan zijn dat organen uitvallen en dat mensen uiteindelijk sterven, citeerde Compact Online dr. Cahill.

80 procent van de gevallen

Ze waarschuwt verder dat de mRNA-vaccins het immuunsysteem verzwakken. Op basis van tests schat professor Cahill dat 2,5 procent van de 80-plussers last zal krijgen van ernstige bijwerkingen na toediening van de eerste dosis van het vaccin. Ze vreest dat de tweede dosis in 80 procent van de gevallen tot levensbedreigende reacties kan leiden als de gevaccineerden opnieuw in contact komen met het mRNA van het virus.

Zeer gevaarlijke gentherapie

“Als je maanden later met het virus in contact komt, wordt het immuunsysteem gestimuleerd om het te bestrijden. Als het immuunsysteem echter merkt dat je virale eiwitten in je eigen cellen hebt, dan keert het adaptieve immuunsysteem zich binnen een week tegen je eigen organen, wat op den duur kan leiden tot orgaanfalen,” zegt Cahill. De moleculair bioloog waarschuwt dat de nieuwe mRNA-vaccins voor 80-plussers een ‘zeer gevaarlijke gentherapie’ zijn.

In juni vorig jaar werd professor Cahill gevraagd om – ondanks haar jarenlange ervaring – uit een wetenschappelijk EU-comité te stappen vanwege haar uitspraken over het coronavirus.

In onderstaande video gaat ze dieper in op het oorzakelijk verband tussen sterfgevallen en mRNA-vaccins tegen Sars-Cov-2:

[Wochenblick]

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rudolf
Rudolf
3 jaren geleden

En wij maar voor niks in lockdown thuis zitten vreselijk gooi de boel open aub en doe gewoon maskers af 1,5 meter vaarwel zeggen en mekaar omhelzen knuffelen terug naar het oude normaal goedemiddag.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

GriepVirus nieuwe naam is CoronaVirus.

Hoe weet RUTTE dat het CORONAVIRUS bestaat om maatregelen te kunnen invoeren ? CDC en de WHO hebben publiekelijk toegeven dat het covid19-virus niet is geïdentificeerd. Hoe kun je ooit iemand testen om het te hebben, als je niet weet hoe het eruit ziet? De test die over het algemeen is gebruikt, was totaal nutteloos. De uitvinder van die test gaf een openbare waarschuwing dat de test geen virus kan identificeren. Het is nooit gemaakt voor een dergelijke functie..

Stelletje gevaarlijk gekken hebben de hele wereld in de maling genomen!!
Ze kunnen niet eens bewijzen of het Corona Virus bestaat !
We zijn verraden en misleid, en daarbij is er enorme schade toegebracht aan DE HELE MENSHEID…

Anne
Anne
3 jaren geleden

Wat wij vanaf het begin al zeiden.
Alles voor de BBB. WALGELIJK

Arend
Arend
3 jaren geleden

Onderstaand filmpje is de meest complete en overzichtelijke video over de Corona/Covid-19 psychose die ik tot nu toe gezien heb:

https://www.bitchute.com/video/v8yf26ojoi9S/

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x