Homepagina » UFO » Werden astronauten Apollo 12 gevolgd door UFO’s?
Werden astronauten Apollo 12 gevolgd door UFO's?

Werden astronauten Apollo 12 gevolgd door UFO’s?

Woensdag werd gemeld dat er meer dan 30 foto’s van ruimtemissie Apollo 12 uit 1969 zijn opgedoken waarop ongeïdentificeerde vliegende objecten staan. Dat schrijft de Houston Chronicle. Het was de tweede missie van het Apolloprogramma waarbij op de maan werd geland.

Apollo 12 werd op 14 november 1969 gelanceerd, slechts enkele maanden nadat Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan zette. De landing was gepland in de Oceanus Procellarum, waar 2,5 jaar eerder de onbemande sonde Surveyor 3 was geland. De maanlander kwam op bijna 200 meter van de sonde neer.

“Als het om een enkele foto ging zou ik nog mijn bedenkingen hebben, maar het zijn meer dan 30 foto’s,” zei Scott Waring van UFO Sightings Daily. Hij merkte op dat de objecten niet alleen zichtbaar zijn op meerdere foto’s, maar dat ook de afstand tussen de objecten en de camera varieert.

Afgelopen week zei UFO-jager Toby Lundh een onbekend vliegend object buiten het internationale ruimtestation ISS te hebben gezien op het moment dat hij op zijn laptop naar live-beelden zat te kijken.

Hij zei dat de livestream 10 tot 15 seconden werd onderbroken, waarna sommigen beweerden dat NASA dat ‘altijd’ doet als een UFO in beeld verschijnt. Het Amerikaanse ruimteagentschap was niet bereikbaar voor commentaar.

[Chron]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  V.a. het jaar 1969 zijn UFO’s al bezig ons te waarschuwen voor een grote planetaire natuurramp die ons te wachten staat en die zijn omvang niet kent.

  7 likes
 • rop schreef:

  Op tv zie je ook allerlei vliegende menselijke wezens met hun voertuigen , op tv films of in de bioscoop ziet men genoeg wezens die veranderen in de hulk of een batman een spiderman, enzovoort , het zijn allemaal alliens die op mensen lijken met hun vliegende voertuigen en anderen soorten objecten, ruimte robotten die vliegend de ruimte in gaan gisteren nog een film gezien van een vliegende robot en potje knokken met elkaar maar dat is schijn , in werkelijkheid doen ze elkaar geen pijn, kan ook niet want het zijn robots of op menselijke lijkende alliens , ze kunnen net doen alsof ze gewond raken maar dat vind het publiek mooi op te zien want anders is het niet aantrekkelijk die verzot zijn op dat soort films er moet bloed vloeien of andere soorten vochten ze vechten met elkaar anders is het niet spannend voor het publiek, kunnen zo van gedaante veranderen zijn allemaal wezens met bijzondere bovennatuurlijke krachten een duidelijk bewijs dat alliens bestaan en bijna elke dag zie je wel een film over deze wezens die op mensen lijken en zo kunnen veranderen en allerlei vormen aannemen we noemen het filmsterren want deze alliens wezens komen vanaf de sterren en planeten die ons nog niet allemaal bekent zijn worden graag gezien op de film die ze tonen aan het publiek ze zijn al onder ons aanwezig en ze maken zo dat bekent in hun films die ze maken, deze filmsterren zo worden ze dan genoemd zijn allemaal alliens in menselijke verpakking met bovennatuurlijke krachten zodat mensen gaan wennen aan deze allerlei soorten wezens die in allerlei gedaantes kunnen veranderen ,een duidelijk bewijs is er niet, de films zijn het bewijs dat ze bestaan en er zijn , allemaal met ufo’s hier en daar geland in films zie hun voertuigen en dat is ook al een bewijs dat deze menselijke alliens over allerlei vliegende voertuigen beschikken in hun wereld is niets onmogelijk zelfs hun voertuigen kunnen ze veranderen naar gewenste modellen dus er is niets mysterieus dat ze op de maan zijn gezien men ziet het hier op aarde ook, in hun films die ze maken… het bewijs is duidelijk bewezen in hun films die ze maken ziet men dat..over de hele wereld ziet men ufo,s en anderen soorten objecten dat zijn die alliens in menselijke verpakkingen die zicht bekend maken in hun films en zo hun bovennatuurlijke krachten bekend maken aan het publiek ze maken zich zo bekend aan het publiek zodat mensen langzaamaan kunnen wennen aan deze op menselijkende alliens..in films zijn ze aan het vechten en knokken ze laten daarmee hun krachten zien waarover ze beschikken maar in werkelijkheid gebruiken ze die niet dan zal er geen mens over blijven als ze dat zouden willen ze tonen alleen hun bovennatuurlijke krachten op films ,,ze weten dat mensen primitieve wezentjes zijn die elkaar bevechten in het echt , en dat deze graag ergens in mogen geloven..

  6 likes
 • pleiadian schreef:

  Je zou denken dat die grote rode cirkels destijds toch ook wel opgevallen moeten zijn…

  9 likes
 • Henk001 schreef:

  Je moet toch wel behoorlijk wanhopig zoekend zijn om hier meteen UFO’s in te zien en niet even aan meer voor de hand liggende verklaringen te denken. 1e: het zijn foto’s, dus schrap voorlopig die F maar. 2e: het zijn vrijwel zeker inslagen van kosmische straling in de fotografische emulsie, dus vermoedelijk staan er zelfs geen O’s op de foto.

  3 likes
 • Gezinusk schreef:

  Het beste is filmen en dan het liefst niet digitaal. Als je de mogelijkheden ziet wat ze er tegenwoordig allemaal mee kunnen word het steeds lastiger om de echtheid vast te stellen. Zo viel enige jaren geleden een bekende videoclip waar twee ufo’s laag over vlogen door de mand omdat de makers een palmboom gekopieerd hadden. Geen palmboom is van nature het zelfde dus einde oefening, maar voor de rest kregen ze van een aantal Hollywood specialisten die het onderzocht hadden de complimenten mee vanwege de originaliteit/echtheid.

  Programma’s als 3D Studio Max worden steeds beter en als je er handig mee uit de voeten kan… Er staat genoeg materiaal van aanstormend talent op internet om indruk te maken. Vaak zie ik dat het gemaakt is maar soms is het best lastig om de boel te onderscheiden. Neem de volgende UFO videoclips bijvoorbeeld waarvan de eerste volgens mij fake is.

  https://www.youtube.com/watch?v=EziZ3yLVVsA

  De volgende vind ik dan weer een stuk lastiger, zeg het maar?

  https://www.youtube.com/watch?v=qP5EgfHmtBw

  3 likes
 • Johan schreef:

  Wanneer men de foto’s op http://www.chron.com/news/nation-world/space/article/Were-aliens-watching-Apollo-12-astronauts-on-the-6018034.php#photo-7391470 bekijkt, zie je de rasterpunten van de Hasselblad die gebruikt is.

  Met een redelijk grafisch programma kan men men zien dat de rasterpunten van de Hasselblad weggepoetsts zijn in het donkere gedeelte, daarom denk ik dat de ufo’s die men ziet in feite foutief bijwerken van de foto kan zijn.

  Dan kan men gaan afvragen, waarom bewerkt men de foto’s, het antwoord kan men vinden door de originele negatieven te gaan gebruiken.

  1 likes
 • Rick schreef:

  Volgens mij is dit ‘mysterie’ al een keer opgelost en bleek het iets van een druppeltje champagne te zijn op de lens, vanwege het optrekken van een fles champagne en het bijbehorende spuiten daarvan.

  1 likes
 • luna schreef:

  is hun eigen inlichtingen dienst.. niets raar aan
  wat wij kunnen doen is niets vergelijkbaar met hun intelligentie
  achtervolgen is het woord niet.. eerder observeren wat men van dat blauwe bolletje daar te zoeken heeft..
  delfstoffen of wat voor soort ziekmakende geldzaken zoals olie etc… wie zal het zeggen
  dat er ooit echt op de maan is gelopen heeft sterker mijn aandacht qua waarheid, als dat er objecten zijn die ons in een film ook al achtervolgen

  wat je zelf niet hebt gezien en meegemaakt is altijd duister te begrijpen

  0 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >