UFO

Werden astronauten Apollo 12 gevolgd door UFO’s?

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Woensdag werd gemeld dat er meer dan 30 foto’s van ruimtemissie Apollo 12 uit 1969 zijn opgedoken waarop ongeïdentificeerde vliegende objecten staan. Dat schrijft de Houston Chronicle. Het was de tweede missie van het Apolloprogramma waarbij op de maan werd geland.

Apollo 12 werd op 14 november 1969 gelanceerd, slechts enkele maanden nadat Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan zette. De landing was gepland in de Oceanus Procellarum, waar 2,5 jaar eerder de onbemande sonde Surveyor 3 was geland. De maanlander kwam op bijna 200 meter van de sonde neer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Als het om een enkele foto ging zou ik nog mijn bedenkingen hebben, maar het zijn meer dan 30 foto’s,” zei Scott Waring van UFO Sightings Daily. Hij merkte op dat de objecten niet alleen zichtbaar zijn op meerdere foto’s, maar dat ook de afstand tussen de objecten en de camera varieert.

Afgelopen week zei UFO-jager Toby Lundh een onbekend vliegend object buiten het internationale ruimtestation ISS te hebben gezien op het moment dat hij op zijn laptop naar live-beelden zat te kijken.

Hij zei dat de livestream 10 tot 15 seconden werd onderbroken, waarna sommigen beweerden dat NASA dat ‘altijd’ doet als een UFO in beeld verschijnt. Het Amerikaanse ruimteagentschap was niet bereikbaar voor commentaar.

[Chron]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

V.a. het jaar 1969 zijn UFO’s al bezig ons te waarschuwen voor een grote planetaire natuurramp die ons te wachten staat en die zijn omvang niet kent.

Henk001
Henk001
9 jaren geleden

Je moet toch wel behoorlijk wanhopig zoekend zijn om hier meteen UFO’s in te zien en niet even aan meer voor de hand liggende verklaringen te denken. 1e: het zijn foto’s, dus schrap voorlopig die F maar. 2e: het zijn vrijwel zeker inslagen van kosmische straling in de fotografische emulsie, dus vermoedelijk staan er zelfs geen O’s op de foto.

pleiadian
pleiadian
9 jaren geleden

Je zou denken dat die grote rode cirkels destijds toch ook wel opgevallen moeten zijn…

rop
rop
9 jaren geleden

Op tv zie je ook allerlei vliegende menselijke wezens met hun voertuigen , op tv films of in de bioscoop ziet men genoeg wezens die veranderen in de hulk of een batman een spiderman, enzovoort , het zijn allemaal alliens die op mensen lijken met hun vliegende voertuigen en anderen soorten objecten, ruimte robotten die vliegend de ruimte in gaan gisteren nog een film gezien van een vliegende robot en potje knokken met elkaar maar dat is schijn , in werkelijkheid doen ze elkaar geen pijn, kan ook niet want het zijn robots of op menselijke lijkende alliens , ze kunnen net doen alsof ze gewond raken maar dat vind het publiek mooi op te zien want anders is het niet aantrekkelijk die verzot zijn op dat soort films er moet bloed vloeien of andere soorten vochten ze vechten met elkaar anders is het niet spannend voor het publiek, kunnen zo van gedaante veranderen zijn allemaal wezens met bijzondere bovennatuurlijke krachten een duidelijk bewijs dat alliens bestaan en bijna elke dag zie je wel een film over deze wezens die op mensen lijken en zo kunnen veranderen en allerlei vormen aannemen we noemen het filmsterren want deze alliens wezens komen vanaf de sterren en planeten die ons nog niet allemaal bekent zijn worden graag gezien op de film die ze tonen aan het publiek ze zijn al onder ons aanwezig en ze maken zo dat bekent in hun films die ze maken, deze filmsterren zo worden ze dan genoemd zijn allemaal alliens in menselijke verpakking met bovennatuurlijke krachten zodat mensen gaan wennen aan deze allerlei soorten wezens die in allerlei gedaantes kunnen veranderen ,een duidelijk bewijs is er niet, de films zijn het bewijs dat ze bestaan en er zijn , allemaal met ufo’s hier en daar geland in films zie hun voertuigen en dat is ook al een bewijs dat deze menselijke alliens over allerlei vliegende voertuigen beschikken in hun wereld is niets onmogelijk zelfs hun voertuigen kunnen ze veranderen naar gewenste modellen dus er is niets mysterieus dat ze op de maan zijn gezien men ziet het hier op aarde ook, in hun films die ze maken… het bewijs is duidelijk bewezen in hun films die ze maken ziet men dat..over de hele wereld ziet men ufo,s en anderen soorten objecten dat zijn die alliens in menselijke verpakkingen die zicht bekend maken in hun films en zo hun bovennatuurlijke krachten bekend maken aan het publiek ze maken zich zo bekend aan het publiek zodat mensen langzaamaan kunnen wennen aan deze op menselijkende alliens..in films zijn ze aan het vechten en knokken ze laten daarmee hun krachten zien waarover ze beschikken maar in werkelijkheid gebruiken ze die niet dan zal er geen mens over blijven als ze dat zouden willen ze tonen alleen hun bovennatuurlijke krachten op films ,,ze weten dat mensen primitieve wezentjes zijn die elkaar bevechten in het echt , en dat deze graag ergens in mogen geloven..

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x