Mens en Dier

Zwangere arts liet zich vaccineren: een paar dagen later was haar baby dood!

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sara Beltran Ponce liet zich vol trots vaccineren tegen corona toen ze 14 weken zwanger was. Enkele dagen later stortte de wereld van de jonge arts uit Milwaukee in elkaar: ze verloor haar baby. Sinds december krijgen ook zwangere vrouwen het coronavaccin van Pfizer en BioNTech toegediend. Onder andere nieuwssite Vox berichtte hierover.

Ik raad je aan om hetzelfde te doen!

Op 28 januari twitterde Sara: “Ik ben 14 weken zwanger en volledig gevaccineerd! Ik heb het coronavaccin gehaald om mezelf, mijn baby, mijn familie, mijn patiënten en mijn gemeenschap te beschermen! Zodra het bij jou beschikbaar is, raad ik je aan om hetzelfde te doen!”

“Als arts voel ik me verantwoordelijk voor mijn kankerpatiënten die ik iedere dag zie. Wij moeten het goede voorbeeld geven door afstand te houden, mondkapjes te dragen en ons te laten vaccineren!” lichtte ze toe.

Enkele dagen later kwam het vreselijke nieuws

Een paar dagen later, op 4 februari, schreef een gedesillusioneerde Sara op Twitter dat haar baby was overleden. “Het is met een bezwaard hart dat ik mijn Twitterfamilie moet vertellen dat ik na 14,5 week zwangerschap een miskraam heb gehad. Mijn man en ik zijn er kapot van, maar dankbaar dat we elkaar en onze lieve Eva hebben. Rust zacht, engel.”

De Duitse politicus Harald Laatsch deelde de tweets van de arts, die haar profiel heeft afgeschermd. De vrouw op de foto is overigens puur ter illustratie:

5 18 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

CoronaVaccine is een MOORDWAPEN!!
Alle deze CoronaVaccine oorlogsmisdadigers worden straks berecht!!

Rudolf
Rudolf
1 jaar geleden

Wat een misdaad tegen de menselijkheid en moord het is toch wat dat ze de neurenberg code negeren en dat proeven illegaal is met een vaccin die nog niet af is de ontwikkeling duurt ongeveer 10 tot 15 jaar ze hebben zo haast dit moet ook agenda 2030 project zijn (nanotechnologie chip misschien) met groeten uit 010

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Voor alle zwangere vrouwen in Nederland; met de dodelijke groeten van Hugo en Mark.

Jeroen
Jeroen
1 jaar geleden

Hoe kun je een opleiding tot arts hebben gevolgd/ afgerond en dan in de vaccinatie-hoax trappen?
Misschien is medisch personeel toch niet zi intelligent als hun witte pakjes doen vermoeden……..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x