Mens en Dier

Fleur Agema: ‘België inmiddels 70% gevaccineerd op IC en Wales 90%. Wat zijn onze cijfers, Hugo de Jonge?’

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge zegt heel vaak dat slechts 20 procent van de coronapatiënten op de IC’s volledig gevaccineerd is. Ik wil hem meegeven dat professor Van Dissel ons tijdens de laatste technische briefing uitgelegd heeft dat er een moment komt dat de ruime meerderheid volledig gevaccineerd is, zei Fleur Agema (PVV) vorige week in de Kamer tegen De Jonge.

Hij zei dat ze op dat punt gelijk heeft. “U heeft gewoon gelijk, dat zal gaan verschuiven in de loop van de tijd,” erkende de minister.

Verse cijfers

Agema schrijft dinsdag op Twitter dat in België inmiddels 70 procent op de IC volledig gevaccineerd is. In Wales is dat al 90 procent. Daar liggen dus vrijwel uitsluitend gevaccineerden op de IC. “Wat zijn onze cijfers?” vraagt ze aan de minister van Volksgezondheid.

Het RIVM zou met nieuwe percentages komen, maar die heeft ze nog steeds niet gezien. In reactie op de Covid-19 update van 2 november van het RIVM schrijft het Kamerlid: “Welk percentage IC is ongevaccineerd? Jullie zouden de verse cijfers afgelopen donderdag publiceren.”

De spanning stijgt.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albatros
Albatros
7 maanden geleden

Fleur kan beter eens vragen naar het percentage bijwerkingen in plaats van alsmaar het gezeur of spuit-percentage, misselijk worden we hiervan, want we weten allang dat de PVV ook bij het kartel hoort

Carlo
Carlo
7 maanden geleden

De mate en manier van liegen geeft aan hoe fout ze bezig zijn, Ik vind het een indicatie van , ‘Nu kan je van alles verwachten’ ,dergelijke volkomen onbetrouwbare personen hebben de macht hier over zo veel mensen . Vooral het traject war ze nu ingaan is volkomen fictief en onzin . Er is nu echt niets meer aan de hand en er is geen enkele maatregel nodig . Maar Rutte en De Jonge hebben hun plannen . En het volk schijnt ze te geloven. Veel andere niet meer , we gaan zien hoe dat naar voren komt .

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

DE WAARHEID HEEFT INMIDDELS EEN FLINKE VOORSPRONG

Hugo heb je toevallig nog een nog een paar leuke Leugentjes voor ons? Ik vind het namelijk errug grappig om je steeds verder verstrikt te zien raken in je eigen gecreëerde Web van Smerige Stigmatiserende, Haatzaaiende Leugens, List & Bedrog…Jij bent DEFINITIEF klaar net als je Collega-Collaborateurs Obersturmbannführer Ferd “Seyss-Inquart” Gräppenmacher & Führer Rüttler….Jullie Leugens worden Sneller ontrafelt dan jullie ze kunnen bedenken…Bwahahahahaha

H. Vaes
H. Vaes
7 maanden geleden

Denk maar niet dat ze die cijfers prijsgeven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x