BuitenlandCorona

Professor die eerste mRNA-coronavaccins bestudeerde: ‘Volkomen belachelijk wat er gebeurt’

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is volkomen belachelijk wat er gebeurt, zei professor Byram Bridle van de Universiteit van Guelph in Canada in het tv-programma The Ingraham Angle. Bridle zit in een groep die de eerste mRNA-coronavaccins bestudeerde.

Deze vaccins zijn volstrekt ineffectief, en door een oneindig aantal doses toe te dienen denkt men dat ze opeens effectief worden. Er ligt inmiddels genoeg bewijs waaruit blijkt dat we met de vaccins nooit groepsimmuniteit gaan bereiken, aldus professor Bridle.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Net zo makkelijk

De nieuwe varianten kunnen de vaccins volgens hem gemakkelijk omzeilen. Daarnaast is het welhaast onmogelijk geworden om de schade die de vaccins veroorzaken te verbergen.

Mensen die ‘volledig gevaccineerd’ zijn, kunnen nog steeds besmet raken. Ze kunnen nog steeds corona krijgen. Ze kunnen nog steeds sterven aan corona. En ze verspreiden het virus minstens net zo makkelijk als mensen zonder immuniteit, benadrukte de immunoloog.

Tirannie

Er wordt zelfs al gesproken over een vierde dosis. Dit draait allemaal om geld, het heeft niets te maken met wetenschap, zei professor Bridle. “Dit is belachelijk.”

De meeste mensen hebben de vaccins niet nodig, laat staan een derde of vierde dosis, zei de professor, die sprak van ‘tirannie’.

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rogier Patriot
Rogier Patriot
2 jaren geleden

Laat je niet vaccivermoorden! Je aangeboren immuunsysteem verminderd fors na elke injectie!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Professor Byram Bridle heeft natuurlijk helemaal gelijk, zoals velen van ons natuurlijk zonder meer zullen beamen.

Maar….. het maakt onze beleidsmakers niets uit. Want het GAAT helemaal niet om onze gezondheid te waarborgen.

Het is hier al zo vaak ter sprake gekomen, maar helaas zijn er nog TE veel onwetenden, die maar blijven geloven in de goedheid van politieke leiders, medici, wetenschappers enzovoorts.

Als 2 prikken niet helpen (voor wat eigenlijk?) en er komt een derde, die vervolgens ook niet helpt. Hoe “gebrainwashd” moet je dan wel niet zijn om door te blijven gaan op deze heilloze weg?

Een vriendin van mij vertelde mij vanochtend, dat ze gisteren op de televisie had gezien, dat er mensen waren die bereid waren om maar liefst 2 uur te reizen om hun “levensreddende” boosterprik te halen.

Ik ga er vanuit, dat een zeer groot deel van de mensheid verloren gaat, doordat zij schijnbaar niet in staat is om nog zelfstandig na te denken.

Dat is er in de afgelopen decennia middels het o zo geweldige onderwijs (cynisch bedoeld natuurlijk) ingeramd.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Al de vaccins boosterprikken helpen niet ,dat is al een tijd bekent het ondermijnd het natuurlije imuniteits herstel .Maar dat is juist de bedoeling ons ziek maken en erger .Het draait om twee redenen geld en depopulatie van de wereldbevolking niet anders .En daar boven op algehele controle

Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Zo is het toevallig ook nog eens keer!

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x