Paranormaal

VIDEO: Beelden 9/11 tonen ‘geest’ die opstijgt uit puinhopen World Trade Center

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn beelden opgedoken waarin enkele dagen na de aanslagen op 11 september 2001 een witte figuur oprijst uit het puin van het World Trade Center.

De vreemde figuur stijgt achter de gebouwen omhoog en ‘vliegt’ weg. Daarna komt een groepje werklieden in beeld. Sommigen claimen dat het een geest is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Afgelopen jaar zei een agent van de NYPD een geest te hebben gezien ‘die probeerde te helpen’ op het moment dat hij aan het zoeken was naar slachtoffers in het puin. Hoofdagent Frank Marra claimde dat hij een geest van een Afro-Amerikaanse vrouw had gezien. De vrouw was volgens hem gekleed als een Rode Kruis-medewerkster.

Dienblad

In ‘From Landfill to Hallowed Ground’ doet agent Marra een boekje open over de waarneming die hij heeft gedaan toen hij tussen september 2001 en februari 2002 tussen de stukken puin op zoek was naar menselijke resten.

Hij zei de ‘geest’ enkele keren te hebben gezien en voegde toe dat ‘ze’ een dienblad met boterhammen in haar handen hield. Ze bevond zich altijd op meer dan 50 meter afstand van hem voordat ze verdween.

Schaduwen

“Ik dacht dat ze ons probeerde te helpen,” zei Marra. “Je kon duidelijk zien dat het een persoon was.”

Hij sprak er verder niet over, tot hij een jaar later een gesprek had met een rechercheur die het ook over de geest had. Die vroeg hem of hij ooit verhalen had gehoord over de ‘Rode Kruis-medewerkster die probeerde boterhammen uit te delen’.

Ook andere politieagenten en vrijwilligers bleken getuige te zijn geweest van de medewerkster, maar ook van schaduwen en grote zwarte massa’s. Een medium legde later uit dat het mogelijk een geest of ‘zielenverzamelaar’ was die mensen naar het hiernamaals hielp.

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Krfstk
Krfstk
8 jaren geleden

Je ziet hier toch duidelijk dat er een monitor gefilmd is. Dus deze zogenaamde “geest” is hoogstwaarschijnlijk een reflectie van wat er voor het beeldscherm afspeelt.

louise
louise
8 jaren geleden

Nou ik ben daar geweest een paar maanden na 9/11 en ik kan je met zekerheid vertellen dat er op dat moment veel geesten waren en nog steeds een oor verdovend gegil….ik werd er zo beroerd van dat ik ben weg gegaan,t leek wel een horror film…..vreselijk…..2jaar later nog eens terug geweest om te kijken hoever ze al waren met de bouw…en nog was t onrustig….. daarna ben ik niet meer geweest….. Amerikanen hebben zoiets van t leven gaat door,natuurlijk is dat zo,maar ik zou er daar nooit willen werken/wonen op die plek……….helaas zien de meeste mensen niks en zijn ze onwetend,wat een treurigheid……..Hoewel het niet altyd geweldig is om te zien en soms moet je in het dagelijkse leven je wel afsluiten……voel ik me bijzonder bevoorrecht dat ik die gave heb en dat contact met mijn bron heel liefdevol is….. en jahoor soms als t leven tegenzit mopper ik en vertel gelijk dat ik nooit meer incarneer…..

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Die geest is de wereldleraar.

Bob
Bob
8 jaren geleden

Creatieve mensen kunnen hele mooie dingen maken met video bewerking dus ik zou er totaal niet wakker van liggen.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x