Bewustzijn

Verwacht grote veranderingen tijdens zeldzame astrologische samenstand

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een zeldzame astrologische samenstand die voor het laatst werd gezien ten tijde van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog zal van invloed zijn op veel van de aankomende gebeurtenissen op aarde.

Mercurius is tussen 14 maart en 4 april retrograad en we hebben sinds gisteren een nieuwe maan. Het zijn vreemde en ongewone tijden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Mercurius vierkant Pluto lijkt de gevestigde orde te gaan vernietigen. Sinds 2008 houdt Pluto zich schuil in Steenbok. Op het moment van de nieuwe maan stonden de zon, de maan en Neptunus op één lijn in het teken Vissen. Ook andere planeten bevonden zich dicht in de buurt van de samenstand. Het effect wordt zowel door de beschaving die zich probeert te bevrijden en de mensen die de bevolking in een gevangenis willen houden sterk gevoeld. Na de nieuwe maan gaan de veranderingen met betrekking tot financiële afbrokkeling en regeringswijzigingen naar verwachting een stuk sneller.

Media

Na de nieuwe maan wordt het bovendien steeds moeilijker zaken verborgen te houden. Wanneer de gevestigde orde de controle verliest over de media is het spel officieel voorbij. Voorafgaand aan de totale overgave kan nog een toename in geweld worden ervaren. Onderzoeksjournalisten en tv-presentatoren staan te popelen om de waarheid te vertellen. Ze krijgen nu steeds te horen wat ze wel en niet mogen zeggen en de laatste tijd horen ze vooral dat ze niet teveel mogen zeggen. De media horen verslag te doen van gebeurtenissen. Als dat onmogelijk blijkt wordt het onderdeel van het probleem. Er moet vervolgens een oplossing komen zodat de media weer eerlijk en naar behoren kunnen functioneren.

Pluto in Steenbok staat voor verdeling van de macht en daarnaast brengt deze planeet verandering. Toen Pluto van 1762 tot 1778 in Steenbok stond waren er de nodige regeringswijzigingen. Dit keer moet worden begrepen dat de machtsstructuur op aarde veel beter georganiseerd en grotendeels corrupt is.

Tussen 2008 en 2023 beweegt Pluto langzaam door dierenriemteken Steenbok. Naar verwachting zal dit leiden tot revoluties in verschillende landen. Ook zal de invloed van de Rooms-katholieke Kerk verder afnemen. Het is het begin van een nieuwe industriële en wetenschappelijke revolutie. Een nieuwe Gouden Eeuw in de geschiedenis van muziek en kunst breekt aan.

Pluto in Steenbok

De meest belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van de Katholieke Kerk vonden plaats op het moment dat Pluto in Steenbok stond met in het jaar 42 de allereerste Paus. De drie grootste veroveringen in de geschiedenis begonnen met Pluto in Steenbok. In het jaar 43 vielen de Romeinen Groot-Brittannië binnen, in 542 vielen de Byzantijnen Italië aan en in 787 werd Groot-Brittannië aangevallen door de Vikingen.

De twee grootste religies werden gesticht met Pluto in Steenbok, te weten het katholieke geloof met de eerste Paus in Rome in het jaar 42 en het boeddhisme in China in het jaar 58. De grootste volksopstand in Europa voor de Franse Revolutie vond in 1542 plaats met Pluto in Steenbok.

De industriële revolutie en wetenschappelijke revolutie begonnen in respectievelijk 1765 en 1772 met Pluto in Steenbok. En de grootste componisten in de geschiedenis begonnen tot besluit hun reis met Pluto in Steenbok. Een 6-jarige Mozart ging in 1762 op tournee door Europa en Beethoven werd geboren in 1770.

Bron: In5d.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x