BuitenlandCorona

Helft bewoners verzorgingstehuis krijgt corona na coronavaccin, Spaanse overheid grijpt in

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij een Spaans verzorgingstehuis is een corona-uitbraak geconstateerd, waarna de autoriteiten besloten om in te grijpen. Volgens de krant El Pais zijn 55 bewoners – de helft van het totale aantal – en 14 medewerkers positief getest op het coronavirus nadat ze op 30 december hun eerste dosis van het coronavaccin hadden ontvangen.

34 bewoners zijn door het ministerie van Volksgezondheid overgebracht naar lokale ziekenhuizen. De krant schrijft dat 21 besmette patiënten nog in het verzorgingstehuis in Calvia op het eiland Majorca aanwezig zijn. De andere 55 bewoners zijn in quarantaine geplaatst omdat ze in contact zijn geweest met de zieke bewoners.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Pas na de inentingen

El Pais schrijft verder dat 104 bewoners de coronaprik hebben gehaald. Voor de vaccinatieronde leverden coronatests onder bewoners geen positieve gevallen op. Het virus dook pas na de inentingen op. Volgens de fabrikant van het coronavaccin werkt het pas nadat mensen beide doses hebben gekregen.

Spanje heeft tot dusver alleen vaccins uitgerold die geproduceerd zijn door Pfizer en BioNTech. Deze week werd ook het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Moderna goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA).

[Sputniknews]

4.8 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
TWAN
TWAN
3 jaren geleden

Het wordt tijd om het geen Vaccin meer te noemen. Maar de prik.

Mar
Mar
3 jaren geleden

Ja het vaccin is onze redding!!! Weer terug naar normaal….NOT!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

“”Hij die opzettelijk en met voorbedachten rade een ander van het leven berooft, wordt als schuldig aan moord, gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste vier en twintig jaren.”

Lucky
Lucky
3 jaren geleden

Goed bezig he? Vaccineren om ziek te worden en anderen te besmetten? Men is echt gestoord bezig. De enige winnaar is volksvijand nummer 1: Bill Gates.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x