Graancirkels

Onverklaarbare geometrische patronen verschijnen in Mexicaanse graanvelden (video)

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op maandag 27 februari jongstleden verschenen vreemde patronen in graanvelden bij Tule in de Mexicaanse staat Hidalgo. Het gaat echter niet om gewone graancirkels.

Getuigen zagen de dagen voor het verschijnsel in het gebied lichten en objecten die ze niet thuis konden brengen.

Er is veel aandacht voor de patronen die binnen een nacht zijn ontstaan. Omstanders zijn van mening dat er geen menselijke technologie voorhanden is waarmee de formaties in zo’n kort tijdsbestek zouden kunnen worden gemaakt.

Kompas

Onderzoekers laten weten dat hun kompas in de formaties niet werkt en dat ze veel energie uitstralen. Ze proberen de complexe patronen te ontcijferen.

“De honden begonnen ineens te blaffen,” zei getuige Silvestre Ángeles Juárez. “Deze geometrische patronen zijn met behulp van hoog ontwikkelde technologieën gemaakt,” legde Patricio Pérez Juárez uit. “Wij boeren hebben hier geen verstand van.”

Positieve vibraties

Francisco Escamilla voegde toe dat de avond voor de bewuste dag een vreemd geluid werd gehoord. Opvallend was dat de koeien in de buurt de dag erop geen melk gaven.

De graanstengels zijn licht gebogen, maar niet gebroken. Artuo Mejía van Kanaal 12 besloot dat de positieve vibraties van het gebied mogelijk weer kunnen worden gevoeld door het volk, dat het iets positiefs is.

{qtube vid:=rffF-FH22oc}

Bron: YouTube/tercermilenio

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x