BuitenlandCorona

Israëlische arts onthult: 80% ernstig zieke coronapatiënten gevaccineerd

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Israël werd lange tijd geprezen als wereldkampioen vaccineren. Inmiddels horen we niet zo gek veel meer van het vermeende modelland. Dat is geen wonder: de gevolgen van de vaccinatiecampagne zijn rampzalig, schrijft internetkrant Wochenblick. De Israëlische premier Bennett zei over de Pfizer-prik: “We weten niet precies in hoeverre het vaccin helpt, maar het is aanzienlijk minder dan […] verwacht.”

Het zijn vooral de gevaccineerden die besmet raken met corona en vervolgens in het ziekenhuis belanden, onthult een Israëlische arts. Rafael Zioni publiceert op zijn Twitterpagina coronacijfers uit Israël. Het gaat daarbij om officiële gegevens van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Volgens Zioni, werkzaam als internist in het Laniado-ziekenhuis, lijkt het Pfizer-vaccin bijna nul procent effectief te zijn.


De meeste mensen die besmet raken en in het ziekenhuis worden opgenomen, zijn ingeënt. Ook de meeste ernstig zieke coronapatiënten zijn volledig gevaccineerd. Onderstaande grafieken hebben betrekking op deze maand. De bovenste grafiek toont opnames, de onderste ernstig zieke patiënten. Groen is volledig gevaccineerd, oranje is één dosis van Pfizer, rood is ongevaccineerd. “De trend is heel duidelijk,” aldus Zioni.


Er worden twee keer zoveel gevaccineerden als ongevaccineerden opgenomen in Israëlische ziekenhuizen:


[Wochenblick]

4.8 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hahahaha…deze Trend zal Zo verschrikkelijk duidelijk zijn, dat het zelfs de Compleet Hersendode Gevaccineerde Schaapjes niet meer zal ontgaan…Ja we hebben nog zo geprobeerd jullie te waarschuwen…maar ja…wie niet luisteren wil moet maar voelen…

Juriaan
Juriaan
1 jaar geleden

Ben trots een “wappie te zij

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Je staat erbij en kijkt er naar! Hoe crimineel wil je het hebben!

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

ik geloof niet dat dit op de voorpagina van de telegraaf of het ad komt. Zal wel slecht zijn voor de vaccinatie bereidheid en die is hoog volgens de jonge . Effectief 0% voor iets wat men covid noemt, misschien wel erg effectief voor depopulatie .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x