BuitenlandCorona

22 volledig gevaccineerde bewoners zorgcentrum besmet met corona

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Antwerpse district Deurne zijn 22 van de 103 bewoners van een zorgcentrum positief getest op corona, schrijft Het Nieuwsblad. Ook een medewerker testte positief. Het centrum is inmiddels gesloten voor bezoek en de besmette bewoners zijn in isolatie geplaatst. Bij zeker vier mensen is de Braziliaanse variant geconstateerd.

Alle bewoners en bijna alle medewerkers zijn volledig gevaccineerd tegen corona. De directrice zegt: “Wij zijn dus verbaasd, zo’n uitbraak hadden we niet meer verwacht. Na 13 maanden coronavrij te blijven, is het virus hier dus toch nog binnengeraakt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Bijna iedereen gevaccineerd, maar toch een grote uitbraak

De meeste besmette bewoners hebben lichte verkoudheidsklachten. Drie mensen werden opgenomen in het ziekenhuis. Twee personen zijn inmiddels weer naar huis en de derde verkeert ook niet in levensgevaar.

Bijna iedereen gevaccineerd, maar toch een grote uitbraak. “Ik vrees dat onze oudjes alvast uitgesloten worden van het coronapaspoort,” schrijft neuroloog Jan Bonte sarcastisch.

18 van de 29 bewoners besmet

Ook in eigen land was het raak. In een verpleeghuis in het Gelderse Wehl waren vorige week 18 van de 29 bewoners besmet, terwijl het merendeel van hen is gevaccineerd. De besmette bewoners hebben milde klachten, zoals diarree, buikpijn en buikkrampen.

Een woordvoerder zei tegen Omroep Gelderland dat bijna alle bewoners zowel de eerste als tweede vaccinatie hebben gehad. Er zijn ook vijf medewerkers positief getest op corona. “We willen weten hoe het kan gebeuren dat er corona optreedt, terwijl bewoners volledig gevaccineerd zijn en hoe het virus zich heeft kunnen verspreiden,” aldus de woordvoerder.

4.8 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Die vraag spelen we even door naar de schoolmeester.

Annette
Annette
3 jaren geleden

IK ben in ieder geval helemaal niet verbaasd. Dit was te verwachten met een in een paar maanden in elkaar wangedrocht van een zogenaamd “vaccin”. Iedereen die vertrouwen heeft in de farmaceuten, is in mijn ogen knettergek. Zij hebben een jarenlange reputatie van wangedrag, dat zij alleen door enorme betalingen aan de gedupeerden, hebben kunnen afkopen.
DIT was gewoon het duistere plan erachter. Het is nooit de bedoeling geweest om de mensen bescherming te bieden. Waarom zou dat ook nodig zijn voor een zogenaamd virus met een IFR van 0,25 (gelijk de verdwenen griep)? Nee, iedereen die nu die “bescherming” heeft is in feite een smetbom geworden, gelijk ook de bedoeling was.
Ik las laatst dat Bill Gates iets wilde met geïnfecteerde muggen. Best lastig, want muggen zijn moeilijk te sturen. Kijk…. en nu hebben wij menselijke muggen die dood en verderf kunnen veroorzaken. Een win-win-situatie.

Feng
Feng
3 jaren geleden

Wat een stakkers. Nee ik bedoel niet de oudjes -die ook natuurlijk, maar het verzorgend personeel, bij wie elke kennis over de werkelijke gang van zaken ontbreekt.

Anneke
Anneke
3 jaren geleden

Als iets uit een spuit komt wil dat nog niet zeggen dat het om een vaccin of medicijn gaat.
Zou ondertussen toch bekend moeten zijn.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x