BinnenlandCorona

Bijna helft bewoners verpleeghuis besmet met corona ondanks vaccinaties

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een verpleeghuis in het Gelderse Wehl zijn 12 van de 29 bewoners – bijna de helft – positief getest op corona, terwijl het merendeel van hen is gevaccineerd tegen het virus. Het gaat om dementerende ouderen. De bewoners verblijven in isolatie op hun kamers.

Een woordvoerder laat aan Omroep Gelderland weten dat bijna alle bewoners zowel de eerste als tweede vaccinatie hebben gehad. Eén of twee bewoners wachten nog op hun tweede prik. Specialist ouderengeneeskunde Marco Repko zegt: “Deze uitbraak laat zien dat je het coronavirus nog steeds kunt overdragen, ook al ben je gevaccineerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het vaccin is de uitweg uit deze crisis, verzekerde zorgminister Hugo de Jonge ons. Al snel bleek dat één dosis niet genoeg was. Nu blijkt ook een tweede dosis niet voldoende te zijn. Pfizer-baas Albert Bourla zei namelijk dat mensen ‘waarschijnlijk’ een derde dosis nodig hebben. Daarnaast zei de topman van BioNTech dat het coronavaccin ‘nooit meer weggaat’.

Opnieuw in isolatie

Neuroloog Jan Bonte reageert op Twitter: “Daar zit je dan als dementerende. Opnieuw in isolatie, na de vaccinatie. ‘Met het vaccin krijgen we onze vrijheid terug!’ Behalve als je dement, verward, oud en eenzaam bent: dan moet je in isolatie en in je uppie de komst van Hein afwachten, omdat je onder geen beding dood mag gaan met of aan een besmetting met het coronavirus.”

Hij vraagt aan De Jonge: “Krijgen deze mensen nu ook een vaccinatiepaspoort? Of hoeft dat niet? Je kunt ze toch ook gewoon opsluiten, nietwaar?”

“Het ergste is nog wel dat ze niet of nauwelijks ziek zijn, maar desondanks gewoon opgesloten worden,” aldus Bonte.

Angela Groothuizen

Ook beroemdheden ontkomen er niet aan. Zo liet Angela Groothuizen zich eerder deze maand vaccineren met AstraZeneca. Ze zei dat ze zich ondanks de vele horrorverhalen ‘prima’ voelde. Woensdag werd bekend dat Groothuizen besmet is met het coronavirus en in quarantaine zit.

4.4 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 jaren geleden

Als ik alle verhalen van de afgelopen maanden ga analyseren, kom ik tot de conclusie dat je NU een grotere kans hebt om dat “coronavirus” op te lopen dan een half jaar geleden. Als je ingeënt bent heb je een gerede kans om besmet te worden (zie het verhaal over het verpleeghuis) en natuurlijk Angela Groothuizen (zegt dus niets he, als je je direct na vaccinatie goed voelt). En je loopt als ongevaccineerde nu ook meer kans om besmet te raken en dan wel door diegenen in je omgeving die ingeënt zijn. Bah! Bah! Bah!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

CoronaVaccinatie = MOORD MET VOORBEDACHTE RADE..

-Hij die opzettelijk en met voorbedachten rade een ander van het leven berooft, wordt als schuldig aan moord, gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste vier en twintig jaren. Omschrijving: Doodslag met voorbedachten rade wordt moord genoemd. Hij wordt gestraft met levenslange opsluiting.

Raadsheet
Raadsheet
3 jaren geleden

Op die manier kan je het idee van een vaccinatiepaspoort wel terzijde leggen. Wij wisten al lang dat Corona massaal uitbreekt onder zelfs dubbel gevaccineerden zoals bij Ipse de Bruggen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Die PCR testen deugen niet.
Mijnheer De Jonge, weet dat heus wel.
Maar ja, de samenstelling van het vaccin is mede gebaseerd op de PCR-test.
Plus, de maatschappelijke noodzaak van het vaccin wordt gemeten met een PCR-test.
Daar zit De Jonge nu mee in z’n maag.

Eerst moest je sterven aan corona vanwege de wenselijkheid van een lockdown, winkel- en horeca-sluitingen, mondkapjes en avondklok, aangegeven door de WHO.
En nu, nu mag je niet sterven want dat bewijst dat het vaccin niet zo beschermd als dat wordt verteld.
De enige oplossing is te vinden in de terugweg naar ‘normaal’.
Maar vertel dat die sociopaten uit kabinet Rutte eens.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x