Homepagina » Binnenland » Bijna helft bewoners verpleeghuis besmet met corona ondanks vaccinaties
bewoners
Foto: Unsplash

Bijna helft bewoners verpleeghuis besmet met corona ondanks vaccinaties

In een verpleeghuis in het Gelderse Wehl zijn 12 van de 29 bewoners – bijna de helft – positief getest op corona, terwijl het merendeel van hen is gevaccineerd tegen het virus. Het gaat om dementerende ouderen. De bewoners verblijven in isolatie op hun kamers.

Een woordvoerder laat aan Omroep Gelderland weten dat bijna alle bewoners zowel de eerste als tweede vaccinatie hebben gehad. Eén of twee bewoners wachten nog op hun tweede prik. Specialist ouderengeneeskunde Marco Repko zegt: “Deze uitbraak laat zien dat je het coronavirus nog steeds kunt overdragen, ook al ben je gevaccineerd.”

Het vaccin is de uitweg uit deze crisis, verzekerde zorgminister Hugo de Jonge ons. Al snel bleek dat één dosis niet genoeg was. Nu blijkt ook een tweede dosis niet voldoende te zijn. Pfizer-baas Albert Bourla zei namelijk dat mensen ‘waarschijnlijk’ een derde dosis nodig hebben. Daarnaast zei de topman van BioNTech dat het coronavaccin ‘nooit meer weggaat’.

Opnieuw in isolatie

Neuroloog Jan Bonte reageert op Twitter: “Daar zit je dan als dementerende. Opnieuw in isolatie, na de vaccinatie. ‘Met het vaccin krijgen we onze vrijheid terug!’ Behalve als je dement, verward, oud en eenzaam bent: dan moet je in isolatie en in je uppie de komst van Hein afwachten, omdat je onder geen beding dood mag gaan met of aan een besmetting met het coronavirus.”

Hij vraagt aan De Jonge: “Krijgen deze mensen nu ook een vaccinatiepaspoort? Of hoeft dat niet? Je kunt ze toch ook gewoon opsluiten, nietwaar?”

“Het ergste is nog wel dat ze niet of nauwelijks ziek zijn, maar desondanks gewoon opgesloten worden,” aldus Bonte.

Angela Groothuizen

Ook beroemdheden ontkomen er niet aan. Zo liet Angela Groothuizen zich eerder deze maand vaccineren met AstraZeneca. Ze zei dat ze zich ondanks de vele horrorverhalen ‘prima’ voelde. Woensdag werd bekend dat Groothuizen besmet is met het coronavirus en in quarantaine zit.

4.4 57 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
11 dagen geleden

Als ik alle verhalen van de afgelopen maanden ga analyseren, kom ik tot de conclusie dat je NU een grotere kans hebt om dat “coronavirus” op te lopen dan een half jaar geleden. Als je ingeënt bent heb je een gerede kans om besmet te worden (zie het verhaal over het verpleeghuis) en natuurlijk Angela Groothuizen (zegt dus niets he, als je je direct na vaccinatie goed voelt). En je loopt als ongevaccineerde nu ook meer kans om besmet te raken en dan wel door diegenen in je omgeving die ingeënt zijn. Bah! Bah! Bah!

R W
R W
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Eeeh foute conclusie. 1. De pcr test die gebruikt wordt kán geen besmetting meten. Mensen met positieven test zijn NIET ziek, of waren al “ziek” van iets totaal anders. Kanker, diabetes, obesitas, hartkwalen, ouderdom, verzin het maar. 2. Als je mensen inspuit met een goedje dat een stukje van het “virus” na moet maken dan zou 100% positief moeten testen, de test zou immers datgene vinden wat ingespoten of nagemaakt wordt door het lichaam. 3e en belangrijkste punt. ER IS GEEN VIRUS. Punt.

Cas
Cas
Reactie op  R W
11 dagen geleden

inderdaad. in duitsland staat een beloning van € 1 000 000 uit voor degene die bewijst dat het virus bestaat…
de beloning is nog steeds niet opgeëist.

Ikke
Ikke
Reactie op  Cas
10 dagen geleden

Waar is die beloning uitgeloofd?
Linkje?

G van peet
G van peet
Reactie op  Ikke
10 dagen geleden

Zoek zelf! Rt deutsch Bijvoorbeeld

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Ikke
10 dagen geleden
Robert
Robert
Reactie op  Cas
10 dagen geleden

Nee, dat zal nooit opgehaald worden, aangezien virussen nog nooit geisoleerd aangetoond zijn onder de microscoop. De virus leugen is al meer dan 100 jaar een methode om de mensen ziek te maken met inenten in het kader van het depopulatieprogramma. Net zoals het zgn. bestrijden van kanker met chemo en bestraling. De corona hoax gaat uiteindelijk heel veel mensen het leven kosten. Heb je eenmaal de coronaspuit gehad,is er geen weg terug meer.Zie:http://www.drrobertyoung.com

Niemand.
Niemand.
Reactie op  R W
11 dagen geleden

Punt 2 is exact waar ik op doelde in mijn eerdere bericht.

Rob
Rob
Reactie op  R W
10 dagen geleden

Dat is al inderdaad vaak gezegd. Maar het schijnt wel dat gevaccineerden het spike eiwit kunnen verspeiden waardoor ongevaccineerde mensen ook gevaar lopen omdat dat dat eiwit wordt opgenomen door o.a. de ademhaling.

Matthijs
Matthijs
Reactie op  Rob
10 dagen geleden

Ja, maar …

1500 positieve coronatests nader onderzocht: ‘Het waren griepgevallen. We worden opzettelijk misleid’

https://www.ninefornews.nl/1500-positieve-coronatests-nader-onderzocht-het-waren-griepgevallen-we-worden-opzettelijk-misleid/

Eric
Eric
Reactie op  R W
10 dagen geleden

Corona virussen bestaan al heel lang. Evenals influenza virussen. Welke dit is? Who knows. Ik heb nog steeds geen bewijs gezien. Laat het maar eens zien. Moet toch te doen zijn met een microscoop? Je kan daar een opname mee maken.Bacteriën en schimmels zijn toch ook te zien?
Er worden links en rechts mensen ziek. En erg ook. Maar dit gebeurt altijd.
Ik wil tevens het protocol weten wat ze gebruiken in het ziekenhuis. In de Usa weet ik het,maar die pakte zeker in het begin verkeerd uit.
Ik hoor dat ze beademd worden maar dit is puur slecht. Die mensen hebben allemaal een blijvende longschade. Sommigen moeten zelfs weer leren lopen. Anderen zijn door beademing in een rolstoel beland en hebben het de rest van hun leven benauwd.
Het is onzin te zeggen dat een vaccinatie dit leed kan stoppen.
Medicijnen ok.

Capricorn
Capricorn
Reactie op  R W
10 dagen geleden

Mensen krijgen een gentherapie prik, dit maakt helpt je pijnappelklier om zeep met alle gevolgen van dien (dat is tevens juist het doel) en dit goedje moet er onder andere voor zorgen dat je lichaam Spike eiwitten aanmaakt. Je krijgt geen dood virus in gespoten.

Kijk naar de video’s van Pierre Capel

Guus Velraeds
Guus Velraeds
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Via mRNA werd een codering in je gestopt voor de aanmaak van viraal eiwit. Die codering heeft wel een aanzet knop maar geen uitzet knop. Wie dit ongecontroleerd experimenteel gen-therapeutisch goedje in zich laat spuiten is of te goeder trouw en dus niet geïnformeerd of knettergek.

Paula
Paula
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Als ik Angela was zou ik in plaats van toilet papier ,maand verband inslaan.
Zelfs vrouwen in de menopauze worden op eens plotseling weer ongesteld.
Berichten komen uit alle hoeken van de wereld!
Maar het kan zo zijn dat zij een placebo heeft gekregen!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

De injectie is dan ook geen redmiddel maar een biologisch wapen om besmettelijkheid te verhogen. Depopulatie in volle gang. In 1 a 2 jasr they’re dying like flies.

Naomi
Naomi
Reactie op  MdeFilosoof
10 dagen geleden

De verwachting is dat de ellende in augustus gaat beginnen. De gevaccineerden gaan fysiek gezien last ondervinden en ze gaan de schuld bij de ongevaccineerden neerleggen. We komen straks letterlijk in een nachtmerrie terecht. Het duurt dus geen 1 of 2 jaar meer.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Naomi
10 dagen geleden

De proefdieren bij de proef met Sars Cov 1 stierven allemaal toen ze met het echte virus besmet werden!
Zet de kisten maar vast klaar voor de komende winter!
Dit medicijn geeft immers geen enkele bescherming tegen
Covid 19, dat is bekend en het beschermd ook niet tegen de verspreiding van het virus!
In theorie zal de ziekte minder ernstig verlopen als je het krijgt!
Maar dus niet bij de proefdieren!
Dit experiment is bedoeld voor depopulatie van de bevolking!
De elite van het WEF wil van de nutteloze eters af!
Het is eigenlijk vrijwillige, uitgestelde euthanasie!
Ik ben benieuwd of al diegene die het experiment op miljoenen mensen nu promoten of ze dat na het komende griepseizoen nog zullen doen!
Ik hoop dat al deze mensen van de mainstreammedia en de medische sector die dit experimenteel medicijn promoten hun straf niet zullen ontlopen!
Het is volkomen waanzinnig om miljoenen gezonde mensen als proefkonijn te laten fungeren voor een medicijn waarvan de werking op korte en lange termijn volkomen onbekend is!

Nina
Nina
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Alle bekende mensen uit de showbizz hebben wonderbaarlijk GEEN nare symptomen na de prik alleen de arme sloeber, de nutteloze eter

Judith
Judith
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Deze mensen hebben geen corona ondanks de prik maar dankzij de prik.
Dat is wat anders.
Laar Groothuizen zich maar lekker prikken hoor.
Flinke meid!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Judith
10 dagen geleden

Precies. Die BNers ondervinden de gevolgen nog wel. Vaccin schade kan zich op vele manieren jaren later nog manifesteren. Prof Cahil schatte in dat jongere mensen wat langer weerstand kunnen bieden aan het beschadigde immuunsysteem dan oudere. Maar vermoedde dat er binnen 5 jaar toch ook voor hen grote gevolgen zichtbaar gasn worden. Die doen zich natuurlijk nu al voor. Wanneer een mRNA gevaccineerde tegen een volgende infectie aanloopt is natuurlijk onduidelijk. Wat wel duudelijk is is dat je Tcellen(lymficieten) door de mRNa injectie worden aangetast doordat ze exclusief op covid gaan jagen. Dat dat inmiddels is gemuteerd of dat er een andere infectie gaande is in je lichaam maakt die omprogrameerde mRNA Tcellen niks uit. Het aantal is door de injectie verminderd en dus is je natuurlijke immuunsysteem (welk ieder voorkomend infectie aanpakt) verzwakt doordat het nu minder van die T cellen heeft. Daarnaast bestaat dus de kans op overreactie doordat het immuunsysteem het verschil tussen eigen cellen en lichaamscellen niet meer herkend. DON’T TAKE THE CORONA GEN INJECTION OR YOU WILL MEET YOUR DOOM.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Niet nemen gewoon het is louter en alleen maar om de door hun verkrachte economie te redden, geld geld geld daar gaat het om en wij zijn daar de dupe van met zelfs vele doden tot gevolg.

Anna
Anna
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Mijn nicht vertelde van de week dat haar moeder (92) is gevaccineerd en daarna naar het ziekenhuis moest vanwege benauwdheid en andere rare klachten. Nu zeggen ze dat ze Corona heeft gehad en dit in het ziekenhuis heeft opgelopen, Ik zei tegen haar : heb je er al over nagedacht dat ze de Corona misschien heeft gekregen door het vaccin? Voor die tijd had ze nergens last van. Maar dat was onmogelijk volgens mijn nicht.

Anemoon
Anemoon
Reactie op  Anna
10 dagen geleden

Mijn moeder is 4 dagen na haar 2e Pf. prik overleden. Fam. en bekenden zeggen dat het een natuurlijk hartstilstand was. Haar huisarts heeft vastgesteld dat het door het vaccin is. Er zijn bovendien meer gevallen precies eender. Een week eerder had ze een hersenbloeding.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 dagen geleden

CoronaVaccinatie = MOORD MET VOORBEDACHTE RADE..

-Hij die opzettelijk en met voorbedachten rade een ander van het leven berooft, wordt als schuldig aan moord, gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste vier en twintig jaren. Omschrijving: Doodslag met voorbedachten rade wordt moord genoemd. Hij wordt gestraft met levenslange opsluiting.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Joyce Ramgatie
10 dagen geleden

Bij meervoud van die strafbare feiten geldt dus nog een zwaardere straf. Daar kan ik mij wel wat bij voorstellen.

Raadsheet
Raadsheet
11 dagen geleden

Op die manier kan je het idee van een vaccinatiepaspoort wel terzijde leggen. Wij wisten al lang dat Corona massaal uitbreekt onder zelfs dubbel gevaccineerden zoals bij Ipse de Bruggen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
11 dagen geleden

Die PCR testen deugen niet.
Mijnheer De Jonge, weet dat heus wel.
Maar ja, de samenstelling van het vaccin is mede gebaseerd op de PCR-test.
Plus, de maatschappelijke noodzaak van het vaccin wordt gemeten met een PCR-test.
Daar zit De Jonge nu mee in z’n maag.

Eerst moest je sterven aan corona vanwege de wenselijkheid van een lockdown, winkel- en horeca-sluitingen, mondkapjes en avondklok, aangegeven door de WHO.
En nu, nu mag je niet sterven want dat bewijst dat het vaccin niet zo beschermd als dat wordt verteld.
De enige oplossing is te vinden in de terugweg naar ‘normaal’.
Maar vertel dat die sociopaten uit kabinet Rutte eens.

jolien
jolien
Reactie op  Herman de Graaf
11 dagen geleden

Dat is zo verschrikkelijk dat ze het blijven doen Nederland wordt wakker alsjeblieft nog even zijn we allemaal verloren.

Bullhead
Bullhead
Reactie op  jolien
10 dagen geleden

Behalve ik! 😜

JoeRi
JoeRi
Reactie op  Herman de Graaf
10 dagen geleden

Die zit nergens mee in zijn maag hoor, hooguit een fricandel 💉😷👀🤔🤢🤮.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
11 dagen geleden

Wat voor onzin vaccineren en toch besmet raken en een vaccinatie paspoort is verplicht terwijl je besmet bent mag je wel over de grens 🤔🤔kan de logica niet meer ontdekken hier aan zie je dat t een georganiseerde criminelen zijn Ons ziek maken met mRNA injecties die het overleven worden gecontroleerde slaven Die niet willen vogelvrij verklaard 😤welkom in t nieuwe normaal 🤯tis toch abnormaal En vind t schokkend om te ontdekken dat t merendeel al gehersenspoeld is en geen eigen wil meer hebben 😰😰

Paula
Paula
Reactie op  W Appie🤔😁
11 dagen geleden

Het zijn toxische bijwerkingen van de fake ‘vaccinaties’

Guus Velraeds
Guus Velraeds
Reactie op  W Appie🤔😁
11 dagen geleden

Het allerergste is dat de populatie al lang groeps immuniteit via de natuurlijke route opgebouwd heeft voor het oorspronkelijke virus. Virussen muteren elke paar weken of nog sneller. Dat is hun way of life continu opzoek naar de volgende gastheer. Dat is waarom we een immuunsysteem hebben. De WHO heeft in 2009 frauduleus de definitie van groepsimmuniteit gewijzigd. Overigens ook die van pandemie. De nieuwe definities zegt dat alleen groepimmuniteit te bereiken is door vaccinatie. Dat is je reinste oplichterij. Big Pharma heeft een nieuw verdienmodel aangeboord samen met corrupte overheden. Wordt tijd dat dit verbond van de duivel ontmanteld wordt. Big Pharma is met vacin crimineel Bill Gates de grootste sponsor van de WHO. Nou dan weet je het wel.

rop
rop
11 dagen geleden

ha ha, dat is een goeie, ingeënt en toch corona, zo zie je maar corona is vele malen sterker, dat alle conclusies , wat betreft het hele vaccinatie programma, het word de grootste flop van deze decennia, laten we er een mooi lid van maken, en er over zingen, corona corona, toe dans nog een keer met mij, ook al ben ik ingeënt ,je wijkt niet van mijn zijde, daarom ga ik je beschouwen als mijn vriend., zodat je niet meer mijn vijand bent ,zoals ze dat doen voorkomen.

ProAsfalt
ProAsfalt
11 dagen geleden

Ik vraag mij af wat er aan de hand is in lichamelijke virologisch opzicht en immunologisch opzicht.
Wat wordt er überhaupt gemeten?

Cojona is een vlieger, dus het vliegt overal en als je ademhaalt, dat moet nu eenmaal omdat je anders blauw aanloopt, krijg je sowieso die vliegers binnen.
Maar is dat erg?
Is men dan geïnfecteerd geraakt zoals dat in Wpg geformuleerd staat of is slechts een vliegertje aangetoond die geen reed doet of kan doen?

Let wel: de PCR test kan géén infectie aantonen. Dat staat duidelijk in de bijsluiter van de fabrikant dat kennelijk de voorzieningenrechter mr. Vetter niet heeft begrepen, dus hij vindt de PCR test fantastisch.
Overigens staat wel uitdrukkelijk in die vonnis dat een arts de diagnose moet stellen.
Is dat in dit verpleeghuis geschied? Waarschijnlijk niet, dus zijn ze onrechtmatig opgesloten, de facto gegijzeld.

Werkt dit pseudovaccin?
Kennelijk wel, want de vliegers vliegen in je luchtwegen maar doet kennelijk geen vlieg kwaad want anders hadden ze op zijn minst covid19 symptomen moeten hebben.

Dus ja, het pseudovaccin is een succes. Het beschermt je, ook de kwetsbare ouderen en daar gaat het om.

Niemand.
Niemand.
11 dagen geleden

Ik begin te vermoeden dat ze positief testen door de spuit. Best logisch, de lichaamscellen maken de spike proteïne aan, deze cellen en spike proteïnes vormen afval die het lichaam kwijt moet, dit afval is weer prima af te vangen met een PCR test. Een cycli van 50 doet wonderen.

Ik geloof ook dat dit bovenstaande geld voor India. Sinds ze in India zijn begonnen met de spuit loopt het ineens helemaal uit de hand volgens de msm.

Als je de cijfers gaat bekijken valt het wel mee in India, nederland doet het bijvoorbeeld veel slechter dan India op meerdere vlakken. Daar hoor je onze media niet over, nep besmettingen, brandstapels en duizenden doden, die woorden en beelden schotelen ze ons voor. Wie slikt die kots van de media nog als zoete koek? Wat mij betreft veel en veel teveel mensen.

Niet vaccineren! Hoe meer mensen dat niet doen hoe sterker wij als mensen komen te staan. Probeer maar eens een ‘vaccine paspoort’ op te leggen aan een grote groep mensen waarvan 70% NIET is gevaccineerd. Dan wens ik ze echt heel veel geluk.

Niet vaccineren mensen! Ook niet weigeren, want dan bent u een dissident, een piraat en dat wilt u niet. Praat (lees: zeg wat uw huisarts moet doen), u als mens heeft het voor het zeggen. Huisarts zet op papier wat jij wil, stempel eronder en daarmee is de kous af. Zo simpel is het, ik beslis zelf hoe en wat. U ook!

jolien
jolien
Reactie op  Niemand.
11 dagen geleden

Weet je een truc voor want ik zal nooit zo’n spuit willen ik ben er zo bang voor

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Niemand.
10 dagen geleden

Beste Niemand. Je hebt grotendeels gelijk hoor. Maar zie toch een klein subliminale connotie bij het woord ‘weigeraar’ die ze de corona ongevaccineerde willen toebedelen. Je bent geen dissident door iets niet te nemen namelijk. Doordat weigeren te noemen draagt men in het ‘publieke’ debat bij aan de negatieve connotatie die het nu heeft gekregen. Dat is natuurlijk de bedoeling net zoals je automatisch een complot wappie bent wanneer je zelfstandig kan nadenken en kritisch bent op overheidsbeleid. Het is het onderdeel van de afgestompte wereld die ingedeeld moet worden in 2 polariserende uitersten. Dit is natuuIrlijk al een paar decennia aan de gang. Ik neem de injectie niet en dat maakt mij geen weigeraar. Ik neem namelijk ook geen antidepressiva of chemotherapie. Omdat dat allemaal niet nodig is. Maar maakt mij dat een weigeraar? Dit lijkt me etymologisch misbruik van taal met een facistische ideologie. Dus u neemt iets niet (misschienwilt u ook geen tatoeage of een neusring) en dat maakt u geen weigeraar. U heeft namelijk beschikkingsrecht gekregen over uw lichaam van een hogere en eeuwige autoriteit. En dat is alleen een zaak van uzelf en de Euwige. De oberheidsautoriteit die dit beschikkingsrecht wil afpakken dient met alle middel beschikbaar te worden bestreden. Verdedig uw lichaam als een Leeuw zijn jonkies. Verkoop uw huid zo duur mogelijk. Geest over lichaam en de Eeuwige over geest.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Niemand.
10 dagen geleden

Overal waar ze begonnen zijn met spuiten komen nieuwe gevaarlijkere varianten!
Blijkbaar maken ze die met de spuit!
Normaal waren we hier vorig jaar al vanaf geweest als ze het uit hadden laten zieken!
Als ze dan ook nog de goed werkende medicijnen hadden gebruikt was het hele probleem de wereld uit!
Maar ja, dat mocht niet van de Wereld Gezondheids Organisatie, want dan mocht hun experimentele vaccin niet gebruikt worden!
Het moest zo ernstig mogelijk lijken voor hun Great Reset!

Elise
Elise
11 dagen geleden

En als oplossing voeren ze dadelijk een onderhuidse chip met koortsmeter aan. Of zoiets. Beste regering: stoppen met deze onzin/kwatszooi!
Wij willen niet in een digitale gevangenis leven! Want daar draait Build Back Better om. Domoren daar in het kabinet, dat willen jullie zelf toch ook niet?

Zanderover
Zanderover
Reactie op  Elise
11 dagen geleden

Het kabinet is al op de hoogte van alles daarom mogen zij er niet over praten.
Waarschijnlijk ook al voor moeten tekenen.En grote Complot tegen de mens!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Zanderover
10 dagen geleden

Nog erger, ze werken er aan mee!

johan
johan
11 dagen geleden

*Dankzij

Niemand.
Niemand.
Reactie op  johan
11 dagen geleden

?? Dankzij wat? Ik zie geen reactie staan dus waar doel je op?

x

Check Also

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

83
0
We lezen graag je reactie!x