Homepagina » Het Complot » Mijn handler was een pedofiel. Supermodel doet heftig boekje open over geheime wereld van prostitutie en gemaskerde feesten voor de satanische elite
Mijn handler was een pedofiel. Supermodel doet heftig boekje open over geheime wereld van prostitutie en gemaskerde feesten voor de satanische elite

Mijn handler was een pedofiel. Supermodel doet heftig boekje open over geheime wereld van prostitutie en gemaskerde feesten voor de satanische elite

Kort nadat bestsellerschrijver en spreker Tiffany FitzHenry zich uit begon te spreken over misstanden in Hollywood, werd ze benaderd door het Braziliaanse supermodel Ana Lucia Alves.

Mensen als Epstein hebben ons laten zien dat we in een zieke, sinistere wereld leven die lange tijd compleet verborgen is gehouden voor de massa.

En dat is precies wat zij willen. Met ‘zij’ bedoelen we in dit geval hele sadistische, wrede mensen aan de top.

Kinderverkrachter

Vrouwen die jarenlang ondergoed hebben gekocht van Victoria’s Secret konden bijvoorbeeld nooit vermoeden dat de oprichter van het bedrijf, Les Wexner, een kinderverkrachter is.

Ana deed tegenover FitzHenry een boekje open over de geheime wereld van prostitutie en gemaskerde feesten in Europese kastelen waar hooggeplaatste figuren bij aanwezig waren.

“Nadat je topmodel bent geworden, moet je kennismaken met bepaalde mensen,” zei Ana.

Ze ontmoette filmsterren, artiesten, enzovoorts. Mensen als Bruce Willis, Sean Penn, Sharon Stone, Bono, maar ook Harvey Weinstein.

Handlers

Als je eenmaal meedraait in de top, moet je je gedragen. Doe je dat niet, dan kun je je carrière vaarwel zeggen.

Ana had twee zogeheten ‘handlers’. Eén van hen was een pedofiel.

“Ze gebruiken drugs en psychologische manipulatie,” zei ze. “Mijn handler sprak vijf talen. Binnen 10 tot 12 dagen kon ik nergens meer naartoe gaan zonder hem. Hij nam mijn financiën over en bepaalde wat ik deed en waar ik naartoe ging.”

Ze voegde toe dat je steeds wordt getest. “Ze kijken hoever je bereid bent om te gaan,” aldus Ana. “Zij die overal toe bereid zijn, zullen het snelst beroemd worden.”

Deprimerend

Het is volgens Ana heel deprimerend om beroemd te zijn.

“Mensen als Robert De Niro, Leonardo DiCaprio en George Clooney zeggen dingen die ze moeten zeggen,” zei ze.

“Het draait om geopolitiek, zoals bijvoorbeeld in het geval van klimaatverandering,” vervolgde ze. “Ze hebben zelf geen idee waar ze over praten.”

Het zijn marionetten. Je bent eigendom van iemand. Het is eigenlijk een heel triest bestaan, klonk het.

Bordeel

Het topmodel zei dat ze ook werd benaderd door zeer hooggeplaatste politici in Parijs.

Die boden haar een huis aan in de beste buurt van de stad en zeiden dat ze alles in orde zouden maken.

Ze wilden dat Ana acht tot 10 meisjes zou regelen die in het huis zouden leven. Ze zou onbeperkt drugs en alcohol krijgen en de politie zou uit de buurt blijven.

Het zou vervolgens Ana’s taak zijn geweest om elites, diplomaten en staatshoofden tevreden te houden.

Bekijk de video hieronder:

[Tiffany FitzHenry]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
1 jaar geleden

De hele entertainment industrie is een satanische samenzwering en dient als een social engineering tool. Zie: https://galacticconnection.com/the-satanic-entertainment-industry/

vladi
vladi
Reactie op  Edwin
1 jaar geleden

100 likes.
bedankt voor de info.

fff

Rob
Rob
Reactie op  Edwin
1 jaar geleden

Ik kan geen website vinden of een document waar het volgende in weer gegeven wordt. Zet de video even stil op 9:30. https://www.youtube.com/watch?v=911pDCK_5us

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Hollywood en een hoop rest vertegenwoordigers van de wereld-elite bestaan wel uit grotendeels demonisch-wereldjes en welke door het merendeels en gros van een nog slapende mensheid, blindelings aanbeden. Mensheid slaap lekker verder!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Tja Stanley is voor vermoord.

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

Dat is ook waarom iemand die absoluut niet kan zingen toch een wereldster kan worden. Neem madonna bijvoorbeeld. Staat in satanische kringen zonder twijfel in hoog aanzien maar krijgt amper een zuivere noot uit haar strot. Niemand die het deert. Haar succes is bijna ongeëvenaard.

Rebel Mina
Rebel Mina
1 jaar geleden

Hahaha…. sommige mensen MOETEN echt alles doen om aan het seksuele pleasures te komen…. Er is ook niet 1 die het anders voor NIKS wil doen met die lelijke rijke low life stinkerds…. Dus …..of manipuleren….. of verkrachten…. of omkopen/kopen…. basta. Dan moet je wel veel geld hebben.

x

Check Also

parijs

Parijs: politieagenten zetten helm af terwijl betogers juichen

Dit weekend zijn in Parijs vele duizenden ...

lubach

Felle kritiek op Lubach: ‘Wat is dit voor staatspropaganda?’

NPO-presentator Arjen Lubach vroeg zondag in zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x