Homepagina » Gezondheid » Onderzoekers trekken aan de bel: prik veroorzaakt mogelijk dodelijke hersenziekte
vaccin
Foto: Vocería de Gobierno CC BY-SA 2.0

Onderzoekers trekken aan de bel: prik veroorzaakt mogelijk dodelijke hersenziekte

De prikken van Moderna en Pfizer veroorzaken mogelijk dodelijke hersenaandoeningen. Dat blijkt uit een review, schrijft National File.

Het onderzoek van Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology en dr. Greg Nigh is deze week gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.

De review borduurt voort op het werk van dr. J. Bart Classen, die afgelopen maand een paper publiceerde over de mogelijke link tussen prionziekten, waar onder andere de gekkekoeienziekte onder valt, en coronavaccins.

De onderzoekers zien aanwijzingen dat het spike-eiwit van Sars-CoV-2 zich kan gedragen als een prion. De ziekte ontleent zijn naam aan het uiterlijk van het hersenweefsel onder de microscoop: de dode, verdwenen zenuwcellen laten ‘leegten’ achter.

Gevaarlijke stap

Even technisch: de mRNA-vaccins zijn ontworpen met een aangepaste sequentie waarbij twee aminozuren in het fusiedomein zijn vervangen door proline, ook een aminozuur. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat het eiwit openblijft en niet versmelt met het membraan. Volgens Seneff en Nigh is dit een ‘gevaarlijke stap’ richting het misvouwen van eiwitten, wat mogelijk leidt tot prionziekte.

In het geval van bijvoorbeeld de gekkekoeienziekte wordt het brein aangetast als gevolg van het misvouwen van eiwitten. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, vermeldt dat prionziekten altijd dodelijk zijn.

Geen goede trackrecord

Seneff en Nigh stellen dat de eiwitten die worden voortgebracht door de RNA-fragmenten op zijn minst bijdragen aan celstress die aan prionen gelinkte veranderingen in het spike-eiwit uitlokken. Pfizer beweert dat de RNA-fragmenten ‘waarschijnlijk’ geen eiwitten zullen voortbrengen omdat wordt ‘aangenomen’ dat ze snel worden afgebroken in de cel.

Toen Classen zijn onderzoek publiceerde, verwezen ‘factcheckers’ naar verklaringen van Pfizer waarin wordt beweerd dat haar mRNA-vaccin niet kan leiden tot de vorming van hersenprionen. Kunnen we de vaccinmaker vertrouwen? De farmareus heeft op dit terrein geen goede trackrecord. Pfizer kreeg in 2009 een boete van 2,3 miljard dollar wegens off-labelgebruik. In juli 2013 maakte Pfizer daarnaast een boete bekend van 491 miljoen dollar wegens het promoten van niet-geregistreerd gebruik van het medicijn sirolimus.

[National File]
4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolien
jolien
4 maanden geleden

Die blijven steeds ermee weg te komen die schurken die moeten snel worden opgesloten net als de rest

Vlinder
Vlinder
4 maanden geleden

Het monster gaat zichtbaar worden. Helaas gaat dit waarschijnlijk vele slachtoffers kosten die zullen sterven aan hele nare ziektes. Waarschijnlijk zijn ze ook nog een besmettingsgevaar.En dat allemaal voor een stevige griep.

Waldemar
Waldemar
4 maanden geleden

Dr. Fauci en Bill Gates zijn de figuren achter het biowapen ( vaccine ) met als enig doel: veroorzaken van genocide, depopulatie i.p.v. bestrijding van het virus!

Elise
Elise
4 maanden geleden

Het vaccin beschermt niet eens. Merck(farmareus) al gezegd.

x

Check Also

meldpunt

Meldpunt Vaccinatie registreert 110 miskramen, Lareb wil meldingen niet aannemen

Het RIVM adviseert alle zwangere vrouwen om ...

arts

Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?

FVD-voorman Thierry Baudet stelde het mRNA-vaccin in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

76
0
We lezen graag je reactie!x