Gezondheid

Onderzoekers trekken aan de bel: prik veroorzaakt mogelijk dodelijke hersenziekte

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De prikken van Moderna en Pfizer veroorzaken mogelijk dodelijke hersenaandoeningen. Dat blijkt uit een review, schrijft National File.

Het onderzoek van Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology en dr. Greg Nigh is deze week gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De review borduurt voort op het werk van dr. J. Bart Classen, die afgelopen maand een paper publiceerde over de mogelijke link tussen prionziekten, waar onder andere de gekkekoeienziekte onder valt, en coronavaccins.

De onderzoekers zien aanwijzingen dat het spike-eiwit van Sars-CoV-2 zich kan gedragen als een prion. De ziekte ontleent zijn naam aan het uiterlijk van het hersenweefsel onder de microscoop: de dode, verdwenen zenuwcellen laten ‘leegten’ achter.

Gevaarlijke stap

Even technisch: de mRNA-vaccins zijn ontworpen met een aangepaste sequentie waarbij twee aminozuren in het fusiedomein zijn vervangen door proline, ook een aminozuur. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat het eiwit openblijft en niet versmelt met het membraan. Volgens Seneff en Nigh is dit een ‘gevaarlijke stap’ richting het misvouwen van eiwitten, wat mogelijk leidt tot prionziekte.

In het geval van bijvoorbeeld de gekkekoeienziekte wordt het brein aangetast als gevolg van het misvouwen van eiwitten. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, vermeldt dat prionziekten altijd dodelijk zijn.

Geen goede trackrecord

Seneff en Nigh stellen dat de eiwitten die worden voortgebracht door de RNA-fragmenten op zijn minst bijdragen aan celstress die aan prionen gelinkte veranderingen in het spike-eiwit uitlokken. Pfizer beweert dat de RNA-fragmenten ‘waarschijnlijk’ geen eiwitten zullen voortbrengen omdat wordt ‘aangenomen’ dat ze snel worden afgebroken in de cel.

Toen Classen zijn onderzoek publiceerde, verwezen ‘factcheckers’ naar verklaringen van Pfizer waarin wordt beweerd dat haar mRNA-vaccin niet kan leiden tot de vorming van hersenprionen. Kunnen we de vaccinmaker vertrouwen? De farmareus heeft op dit terrein geen goede trackrecord. Pfizer kreeg in 2009 een boete van 2,3 miljard dollar wegens off-labelgebruik. In juli 2013 maakte Pfizer daarnaast een boete bekend van 491 miljoen dollar wegens het promoten van niet-geregistreerd gebruik van het medicijn sirolimus.

[National File]

4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolien
jolien
3 jaren geleden

Die blijven steeds ermee weg te komen die schurken die moeten snel worden opgesloten net als de rest

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Het monster gaat zichtbaar worden. Helaas gaat dit waarschijnlijk vele slachtoffers kosten die zullen sterven aan hele nare ziektes. Waarschijnlijk zijn ze ook nog een besmettingsgevaar.En dat allemaal voor een stevige griep.

Waldemar
Waldemar
3 jaren geleden

Dr. Fauci en Bill Gates zijn de figuren achter het biowapen ( vaccine ) met als enig doel: veroorzaken van genocide, depopulatie i.p.v. bestrijding van het virus!

Elise
Elise
3 jaren geleden

Het vaccin beschermt niet eens. Merck(farmareus) al gezegd.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x