Homepagina » Buitenland » 27-jarige verpleegster krijgt anafylactische shock na ‘veilig’ AstraZeneca-vaccin en sterft
verpleegster
Foto: Unsplash

27-jarige verpleegster krijgt anafylactische shock na ‘veilig’ AstraZeneca-vaccin en sterft

Het Georgische ministerie van Volksgezondheid heeft na de dood van een 27-jarige verpleegster aangekondigd dat het coronavaccin van AstraZeneca enkel en alleen nog wordt toegediend in medische centra. Dat meldt persbureau TASS.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken liet weten een onderzoek te hebben ingesteld nadat de verpleegster, die na toediening van het AstraZeneca-vaccin een anafylactische shock kreeg, op vrijdag overleed.

Amiran Gamkrelidze, directeur van het nationale centrum voor ziektecontrole van Georgië, zei donderdag dat de verpleegkundige er slecht aan toe was.

“Onze 27-jarige collega kreeg een anafylactische shock nadat ze het AstraZeneca-vaccin had gekregen en is vervolgens overgebracht naar een IC-afdeling in Tbilisi,” zei Gamkrelidze.

In Nederland wordt het prikken met het vaccin van AstraZeneca weer hervat omdat het volgens het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) ‘veilig is’. Een aantal Europese landen schortte het inenten met het vaccin op na meldingen van klachten over trombose in combinatie met een verlaagd aantal bloedplaatjes.

[Reuters]
4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johannes
Johannes
1 maand geleden

en dan hebben we nog niet gesproken over wat er op het langer termijn allemaal gaat gebeuren.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Johannes
1 maand geleden

Dan gaat je weerstand vanzelf voor goed met pensioen. En dan zijn de rapen gaar, een soort aids die ze op nieuw ontwikkeld hebben want het gaat ze niet hard genoeg dit mensje ruimen.

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Idd. Dit zijn de echte weapons of mass destruction.

– PCR “Testen” die ook waarschijnelijk nanopartikels hebben, die ook vaccins zijn. Wordt onderzocht
– “Vaccins” die eigenlijk dodelijk injecties zijn, die per direkt of over duur van tijd lichaamlijk immune systeem kapot maakt , dus krijg je sort aids.
– Lockdowns die als psychologische wapens zijn gebruikt en hopeloosheid, depressie, huiselijk geweld en zelfmoord veroorzaaken. Denk aan jeugd.
– Economy kapot maken, ondernemers beroven van hun beroep, inkomsten en toekomst.

Dit is hoe weapons of mass destruction lijkt.

Toch gaan we doorvechten tot de laatste adem.

Astrid Pestman
Astrid Pestman
Reactie op  Johannes
1 maand geleden

Klopt, zullen velen klachten krijgen en/of overlijden.

Elfin
Elfin
Reactie op  Johannes
1 maand geleden

Liggen jullie daar niet wakker van? Ik wel namelijk. Krijg er grijze haren van.

rc...
rc...
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Ik zal niet zeggen dat ik er geen moeite mee heb. Echter voordat er cencuur op youtube kon je heel makkelijk genoeg informatie krijgen over predictive programming, rapporten waarin dit event werd aangekondigd. Maar ook dat de test geen test is en dat het virus niet is geisoleerd. Mensen die werkelijk de waarheid wilde weten hadden het erg makkelijk kunnen vinden. Ik heb verscheidende mensen de info aangeboden echter alle weigeren naar de info te kijken. En dat is wat het is. Je hebt een vrije wil meegekregen van de prime creator. Het is aan jouw of je die wenst te gebruiken of niet. Het enige wat ik zie is dat mensen die al jaren terug allerlei zaken zijn gaan onderzoeken het allemaal mensen zijn met een geweten. Het zijn mensen die waarheden willen achterhalen. Ik heb het over die groep die niet op 1 ding hangen maar zijn gaan beseffen dat over alles is gelogen. Dat zijn de enige die nog zichzelf kunnen beschermen met kennis. En helaas als men met hun vrije wil ervoor kiest om in onwetendheid te blijven zitten en liever luisterd naar politici waarvan iedereen weet dat ze liegen maar zichzelf wijs maken dat het nu niet zo is, is de concequentie ook. Het is allemaal natural law. En gekozen onwetendheid heeft natural law echt schijt aan. En als ik zie, hoor en lees wat een gebrek aan empathie, geweten als common sence deze mensen zich uiten, begin ik steeds meer vrede te krijgen dat dat probleem zichzelf wel oplost.

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  rc...
1 maand geleden

@rc,

Agree! Wat een geweldige opinion piece!! 👌

Jean Marie
Jean Marie
1 maand geleden

Nee, née, ze had daarvoor een frikandel gegeten.

vladi
vladi
Reactie op  Jean Marie
1 maand geleden

het was na het vaccins niet door het vaccin,aldus hugo mengele.

fff

John
John
1 maand geleden

Goed dat de specialisten het zo goed geregeld hebben.
Er zou anders mensen dood kunnen gaan.
Maar we weten waar we het voor doen: Voor de zorg en de ouderen.

Boud
Boud
Reactie op  John
1 maand geleden

Wake up Johny

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Onbegrijpelijk als je nu nog laat vaccineren! Maar helaas ,ik waarschuw bekenden hoe gevaarlijk het is en vraag ze het niet te doen! Onbegonnen werk,ik spoor natuurlijk niet en heb nu geen contact meer met ze. Ze noemden mij hun vriendin!

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Mag ik je vriend zijn ?

doornbos
doornbos
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Zo heb ik geen contact meer met mijn familie. Volslagen idioten zijn het. Het is niet anders. Ik heb meer last van mijn directe omgeving. Over idioten gesproken.

Elfin
Elfin
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

ik ook niet, dwz met de schoonfamilie, das een grote geïndoctrineerde bende die mij gek vibden. En ik vind het héérlijk rustig zo. Met mijn eigen familie gelukkig wel; die denken wel na!

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Daarom hebben zoveel mensen Rutte/Kaag gestemd.

Elfin
Elfin
Reactie op  Joost Visser
1 maand geleden

Ja bange schapen.

Mario
Mario
Reactie op  Joost Visser
1 maand geleden

Ik geloof er niets van, er is stemfraude gepleegd.
D666 is niet te vertrouwen en die pinocchio ook niet.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

Ik heb al heel lang geen contact meer met mijn familie. Die waren al heel lang daarvoor van het padje. Dan zeiden ze dat ik niet welkom was omdat ik geen auto bezat en volgens hen met de verkeerde man zou zijn getrouwd en dat terwijl dat familielid zelf verzweeg voor haar eerste kind dat het een andere vader had.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Hier het zelfde Vlinder.. Directe familie die je, uit bezorgdheid informeert met gedegen feiten, wetenschappelijke onderzoeken etc, geen contact meer, er werd eerst agressief gereageerd en vervolgens werd ik compleet genegeerd, al geruime tijd nu. Erg triest, wat gaat er in die mensen om dat ze het maar niet willen inzien? 🙁 Het lijkt me dat als je ook maar overweegt om als proefkonijn te fungeren dat je alle aspecten wilt weten ipv alleen de propaganda die op de massamedia en de staat wordt verkondigd. Hoe naief en goedgelovig kan je zijn.

Ik begin mijn geduld te verliezen met die lui die hun kop in het zand steken voor wat er echt aan de hand is in de wereld en mede daardoor er aan meewerken dat het steeds erger wordt met onzinnige maatregelen. Een ieder die toegeeft aan de druk om aan een vaccinatiepaspoort mee te werken werkt mee aan de ondergang. Als ze dat toestaan is vrijheid voorgoed verloren. De ‘machten’ die deze hele shit als groot toneelstuk tentoonstellen zullen dan steeds verder gaan als ze merken dat het volk in mee gaat. Die experimentele gifspuit komt er bij mij never nooit in, no way.

Havana
Havana
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Vergeet de kracht van msm niet… Die mensen zijn zwaar gebrainwashed, men is zodanig ver geraakt dat al wie anders denkt of andere meningen op nahoud, wordt weggezet als “complotdenker”. Wie beschikt over gezond verstand kan linken leggen en denken: vroeger waren mensen die in UFO ‘s geloofden ook complotdenkers, nu geven zelfs msm een lichte toegeving dat er iets meer is dan we denken. Ufo files worden vrij gegeven.. Het is maar om te zeggen: wees kritisch, zoek op, en verbreek geen familie banden maar blijf in respectvolle discussie en lukt het dan nog niet… Tjah dan is dat hun keuze, leg je daar bij neer… Het gezond verstand of een begrip overstijgen is niet iedereen gegeven blijkbaar.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Havana
1 maand geleden

Dank voor je reactie Havana. Voel me behoorlijk alleen staan de laatste tijd. Ik heb zelf geen familiebanden verbroken, dat werd door hen gedaan. Blijkbaar houdt de discussie daarmee op voor hen. Ik moet het nog leren loslaten.

Judith
Judith
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Ik spring er zo maar even tussen maar begrijp dat iedereen zich heel erg alleen en in de steek gelaten voelt.
Ik heb geen familie meer waar ik mee in onmin zou kunnen komen en wie niet meer met mij bevriend wil zijn om zo’n stom meningsverschil, nou, die is mijn vriend of vriendin dan niet meer.
Er komen anderen voor in de plaats.
Maar kent iemand het gegeven
‘lucht je hart cirkel?’ Daar staat een mooi stukje van in ‘de andere krant’ nr 7 Een manier om elkaar te vinden en bij te staan, Nu en als de boel nog verrotter wordt.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Judith
1 maand geleden

Spring er gerust tussen Judith. 🙂 Ja, blijkbaar wil ik vandaag mijn hart ook effe luchten. Ik ga op zoek naar dat artikel in die krant wat je beschrijft, bedankt!

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Met bange mensen is niet te discussieren.

Rob
Rob
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Er wordt wel gezegd dat tijdlijnen zich splitsen. Voorheen zaten we met zijn allen in hetzelfde schuitje toen alles nog relatief normaal draaide. Maar nu zie je splitsingen ontstaan waarbij een deel de propaganda gelooft en volgt en een deel maakt zich daar van los en gaat een andere weg. In wezen gaat iedereen alleen maar zijn eigen weg, van binnen gezien. We hebben alleen altijd ingeprent gekregen dat we ons aan de buitenwereld moeten aanpassen. Maar daardoor verliezen we ons Zelf. Als je banden en vrienden los moet laten heb je alleen nog maar je Zelf om op te vertrouwen. Dan is je aandacht wel terug bij eigen lichaam in plaats van buiten en naar anderen gericht. Ja, dan kun je van allerlei gevoelens ervaren maar die spelen wel in je eigen lichaam en niet buiten je. Dan is het belangrijk om je Zelf te erkennen. Daar is je eigen leven en van daaruit sta je in contact met het leven om je heen. Degenen die dan toegankelijk zijn, zijn degenen die bij zichZelf zijn in plaats van in de buitenwereld gericht zijn omdat ze zich nog steeds aanpassen. Je staat er niet alleen voor, je staat op je Zelf, net als veel anderen. Je bent nooit alleen. Er zijn altijd mensen om je heen. Met sommigen valt te praten en met anderen niet. Praten kun je sowieso niet met iedereen. Sommigen hebben misschien een beeld van wat er gaande is maar anderen hun beeld gaat weer (veel) verder dan dat. Dat zie je bv aan sommige beroepsgroepen die zien dat de politiek een vernietigend beleid voert maar ze weten daarmee nog niet wie bepaalt of welke agenda ze aan het uitrollen zijn. Die beroepsgroepen kijken van onderaf terwijl de agenda van bovenuit de top van de machtspiramide komt.

Loslaten is niet iets wat je zomaar doet. Je kunt ze dan alleen ‘laten’ en je met andere zaken bezig houden. Als je naar buiten gericht bent dan moet je buiten je om dus iets of iemand anders hebben waar je je mee bezig kunt houden zodat je aandacht niet naar de familie gaat. Zo laat je de familie waar zij zijn en en ga je je eigen weg. Als je die weg gaat kun je eventueel weer andere mensen tegen komen waar wel mogelijkheden mee zijn.

Judith
Judith
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Dat heb je heel mooi verwoord Rob. Heel in het begin had ik slechts 1 vriendin die net zo min bang was als ik. Daar was ik mee gezegend. Maar ik zie en spreek haar niet zo vaak en dan ben je idd op je zelf en je innerlijk, je gedachten en overwegingen en ook angsten aangewezen. Op zich heb ik daar geen problemen mee. Integendeel. Maar ik noemde al angsten. Het idee dat je alleen staat en knokt en bedreigt wordt.
Totdat 3 van mijn buren contact legden met mij, juist omdat ik anders dacht.
Het weten dat je niet alleen tegenover een massa staat geeft een veilig gevoel.
Raar maar waar, de nieuwe vriendschappen die nu ontstaan zijn, zijn voor mij veel waardevoller dan die nu kapot zijn.

Elfin
Elfin
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Wow dank je Rob, dit is zo mooi en waar! Had ik net even nodig!

Rob
Rob
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Vaak weet je het ergens wel. Dat lees je al in je reactie. In heftige tijden is het soms goed dat je er aan herinnert wordt als het erg druk of chaotisch is. Dat is mij ook niet onbekend. Ik hoor soms ook wel dingen dat ik denk ‘o ja, dat is waar ook’. Er is zoveel gaande in deze tijd dat niet alles bij blijft dus eenherinnering is dan soms wel prettig. Dat brengt je toch weer even terug bij een ruimer beeld en dan is het ook rustiger omdat je dan weer mogelijkheden ziet. Het is mij allemaal ook heel erg bekend dus graag gedaan.

Locke
Locke
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Inspirerende artikelen Rob.
Denk dat mensen die op de zelfde golflengte zitten zichzelf een ID moeten geven dat los staat van de huidige waan. Zie voor de toekomst vormen ontstaan waar mensen wonen die elkaar kunnen vertrouwen want dat is een zeldzame commodity aan het worden.
Connecting Consciousness Simonparkes en Medbeds zul je zeker wel eens van gehoord hebben.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Dank je Rob, heel mooi geschreven, doet me goed reacties te krijgen van mensen die het begrijpen en/of me goede inzichten geven. Ook alle anderen die een reactie gegeven hebben bedankt!

Ruud
Ruud
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Hou je nog jaren last van je familie is je kern.

Veel sterkte en wijsheid toegewenst, ik weet wat het is om alleen op de wereld te zijn.

Elfin
Elfin
Reactie op  Ruud
1 maand geleden

Hoewel ik met mijn familie dikke aanvaringen heb gehad denken zij over het covid hoax gedoe wel hetzelfde als ik en vinden en steunen we elkaar daarin. Daar ben ik erg dankbaar voor. Want mijn meest naaste kring (man en kinderen) dreigt wel uiteen te knallen. Ik heb me erbij neergelegd dat het niet in mijn handen ligt. Het zal gaan zoals het moet gaan. Ieder zijn eigen pad in het leven.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Ruud
1 maand geleden

Dank je Ruud!

Havana
Havana
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Je staat zeker niet alleen PowerFlower… Ooit moet de waarheid boven komen en ooit zullen ze moeten vaststellen dat je gelijk had en dat je het uit liefde en bescherming voor je dierbaren deed…

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Havana
1 maand geleden

🙂 Je hebt ook gelijk. Ik voel me vandaag al een stukje opgewekter. Soms heb je van die inzinkingen en moet je daar weer even uitkomen.

Vlinder
Vlinder
Reactie op  Havana
1 maand geleden

Mooi geschreven

Elfin
Elfin
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

En ZO is het PowerFlower! Hier precies hetzelfde. Ik laat me niet van de wijs en mijn eigen wijsheid brengen. En als ik daardoor heel veel
mensen kwijtraak die dichtbij me staan dan is dat maar zo. Komen weer andere voor in de plaats.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Bedankt Elfin! Al is het maar via deze site, voel me enigszins gesteund. 🙂

Elfin
Elfin
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Knuffel voor jou en iedereen die het nodig heeft🤗🤗🤗🤗

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Fijn Elfin! 🙂 Ook voor jou een dikke hug.

Tim
Tim
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Omdat ze verblind worden door God want ook mijn familie wil het maar niet snappen maar God zegt dit : 2 Thessalonicensen 2:10-12 En in alle verleiding der onrechtvaardigheid in degenen, die verloren gaan; daarvoor dat zij de liefde der waarheid niet aangenomen hebben, om zalig te worden. En daarom zal God hun zenden een kracht der dwaling, dat zij de leugen zouden geloven; Opdat zij allen veroordeeld worden, die de waarheid niet geloofd hebben, maar een welbehagen hebben gehad in de ongerechtigheid.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Tim
1 maand geleden

Weet je Tim, ergens diep vanbinnen, ‘weet’ ik dat het toch nog goed kan komen. Dat het licht van het donker zal winnen. Alleen wordt dit zo wel extreem vertraagd door het onbewustzijn van teveel mensen nog steeds. Ik had niet verwacht dat zovelen het nog steeds niet door hebben allemaal. Momenteel zit ik er best wel doorheen.

Johan
Johan
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Dan ben je niet de enige hoor. Ervaar hetzelfde. Je bent stom en 8terlijk, complotgek enz. enz., terwijl ook ik goedbedoelde adviezen wilde delen. Met info en al ook nog van niet gecensureerde sites… Lees bijv bet dat vrouw in Georgia overleden is vlak na de prik… Hoe ze erbij komen dat het veilig is ligt, klopt can geen kant maar ja ze moeten die rommel kwijt. En kiezenwelke je zou willen mag ook niet. Hoe kunnen ze nu vaccin feitelijk dus, verplichten, terwijl het niet goed onderzocht is al wordt dt beweerd. Mensen nemen het met de gedachte kunnen we weer weg, op vakantie. Of uit eten gaan 😬 terwijl alles nog gesloten is….

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Precies dat Johan, ik kon het geschreven hebben. Niet fijn voor jou, maar wel fijn om te lezen dat ik er niet alleen in sta. Wat ik verstandelijk wel weet, alleen zie ik het soms even niet en helpt het al een beetje om ‘gelijkgestemden’ te lezen.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Ik ben daarmee gestopt. Vechten tegen de bierkaai was het. Laat al die vaccinfreaks hun spuit maar halen, snelste manier om van dat domme volk af te komen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Hier ook hetzelfde. 90% van familie en vrienden negeren me nu. Ze leven liever in de comfortabele leugen dan de keiharde waarheid waar ze heel lang in meegingen en gaan. Sommige twijfelen wel maar kiezen dan toch bewust voor de leugen. Omdat ze de consequenties van isolement, verlies baan of inkomen niet aandurven. Ze willen niet onder ogen komen dat ze uiteindelijk alles verliezen mochten ze de gentherapie lichamelijk overleven. De wilsbeschikking verdwijnt volledig en de eigen identiteit wordt uitgewist. De meeste leefden eigenlijk al niet meer, waren niet spiritueel van aard en deden de dingen maar omdat “anderen het ook deden”. Ze dansen wat mij betreft op het graf. Binnen een paar jaar zal de wereld een stuk leger zijn. En wij de ongevaccineerde zullen opgejaagd worden door de elites met hun onderdanen (het hersenloze zombie mensenleger wat nog over is). Wij kunnen dan niet meer leven in de steden en de grote metropolen. Leven in Nederland (in feite een grote aaneengeschakelde stad) zal niet mogelijk zijn. We moeten naar het platteland van bijvoorbeeld Scandinavië. Een parallelle samenleving voor de ongevaccineerde. De mensen samenleving zoals die bedoeld en wat technologie betreft het meest zal lijken op zoals de Amish leven.

Elfin
Elfin
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Nou dat klinkt mij als muziek in de oren! Ik ga mee!

Judith
Judith
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Ik heb het al vaker gezegd, wanneer gaan we?
Ik ben erg voor een ‘familiedomein.
Ieder zijn eigen stuk grond waarmee hij in eigen onderhoud voorziet maar ook op elkaar terug kunnen vallen waar en wanneer nodig. Kijk eens op rivendellvillage.org

kamo
kamo
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

elfin wat is je origine ?

Rob
Rob
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Tja, als het om echte zaken gaat die het leven zelf betreffen zijn de meesten er niet ontvankelijk voor. Vriendschap stelt helemaal niks voor. Het gaat er alleen maar om dat het gezellig MOET zijn. Wat hield het nou eigenlijk in? Lekker stappen? Lekker shoppen? Slap geouwehoer over oppervlakkige zaken maar niets over wat werkelijk belangrijk is. Vriendschap is ook weer zo’n maatschappelijk concept waar allerlei verwachtingen enz aan kleven. Het is gewoon onderdeel van het system. Als je geen vrienden hebt heb je volgens psychologen een probleem. Ik heb al jaren geen vrienden meer en het bevalt me prima. Ik kan die oppervlakkigheid niet meer aanhoren. Het gaat nergens over. Ik kan bevestigen dat Het Goede Doel ooit gelijk had. Ze hadden het nummer ‘Vriendschap’. “Vriendschap is een illusie. Vriendschap is een droom, een pakketje schroot met een dun laagje chroom. Als het gaat om alles wat je lief hebt, wie kun je dan vertrouwen”? Je vrienden en bekenden in elk geval niet. Ze komen er vanzelf wel achter dus neem afstand van ze want het kost je gigantisch veel energie als je ze probeert te informeren of waarschuwen. Het is HUN verantwoordelijkheid als ze niet ontvankelijk zijn, niet jouw verantwoordelijkheid.

Judith
Judith
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Alweer ben ik het helemaal met je eens. Ik heb 3 vriendinnen, of had eigenlijk. Een is overleden. De andere 2 ben ik al jaren mee bevriend. Vertrouw ik ook helemaal hoewel ze allebei heel verschillend zijn maar dat doet niets af aan de vriendschap. Voor de rest?
Veel mensen die ik best wel aardig vind en waar ik goed mee overweg kan maar prat gaan op de vele vrienden die je zou hebben is zo ontzettend leeg.

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

En deze mensen hebben braaf Rutte/Kaag gestemd.

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Ik wil dezelfde injectie met een zoutoplossing als de elite die zich voor de camera´ s laten injecteren. Heb ik tenminste een paspoort.

Vlinder
Vlinder
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Begrijp dit zo goed.

rc...
rc...
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Voordat er sprake van muilkorfplicht werd ik gesommeerd om mijn mond te houden en geen kritische geluiden laten horen laatstaan verwijzingen naar bronnen over de fraude die gaande was. Dat waren duidelijk geen vrienden. Heb toen duidelijk gemaakt dat ik een moreel plicht heb om mijn mond open te trekken daar straks een genocide gaat gebeuren. En ik heb het recht om mezelf te uiten. Daar konden ze niet tegen dus is het contact verbroken. En ik heb toen ook gezegt dan wil ik ook nooit meer wat met jullie te maken hebben. Sorry maar als je jezelf en je omgeving cencuur oplegd ben ik klaar met je. Dus wat je mee maakt beste vlinder, is wat we allen meemaken. houd moet en ik hoop dat er nog levende zielen zijn waar je mee in contact staat die wel op de hoogte zijn en hierin niet mee willen gaan.

Ik ken in mijn wijk 1 persoon die op haar wijze niet meewerkt. Echter ze durft niet helemaal te gaan. In een wijk vlak bij heb ik vandaag een vrouw ontmoet die is op de hoogte en zit nu kracht te verzamelen om in eigen kracht te komen. Ze gaat nu steeds vaker zonder muilkorf winkelen. IK heb haar verteld heb je dat kaartje? ja maar ze zegt het is toch raar om dan uitzonderingspositie te claimen? Ik gaf haar daarin gelijk echter je bent een uitzondering. Kijk om je heen hoeveel ken je die dit door hebben? eigenlijk niemand zei ze dus zie je bent uitzonderlijk. En he besef er zijn 3 uitzonderingen. Fysiek dat geld voor alle levende mensen want die hebben zuurstof nodig en is het schadelijk om uitgeademde adem weer in te ademen. Mentaal, ik weet niet hoe het bij u is maar op het moment dat ik door een onder niet meer kan ademhalen krijg ik killneigingen om mijn leven te beschermen. Muilkorf is een langzamere versie van wurging dus stel evt eiser maar voor wilt ue weten hoe ik mentaal reageer als ik geen vold zuurstof binnen krijg moet jedat ding op mijn muil zetten maar niet klagen over mijn reactie…. oeps van klagen zal niets meer van terecht komen ben ik bang… wilt u dat uitproberen? en chronsische ziekte.. dat is 61 % van de samenleving waarom zien we dit niet in straatbeeld? dus als wat zeggen wijs hun daar op. Ik hoop dat ik deze vrouw wat handvaten heb kunnen geven. Ik heb het belang van nu tegengaan aangegeven. Dat muilkorf opstaan is makkelijk dat straks met vaccinatie wordt de druk groter. Daar was ze ook bang voor. Enfin vlinder probeer het voorbeeld te zijn. Mijn super doet niet moeilijk meer ( en ik denk dat ze blij zijn als ik mijn pasje vergeten ben wat ik heb dat geplstificeerd samen met jodenster met covid vrij erop) veel kracht toegewenst en zet het in hoofd je mag je mischien alleen voelen maar je bent het niet. ( ik zeg dit ook tegen mezelf heb ik van vernon coleman)

Exegese
Exegese
1 maand geleden

Ja heel veilig is dit. Deze verpleegster kan niets meer overkomen. Zoveel is zeker.

Elfin
Elfin
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

Ja daar heeft ze wat aan nu ze tussen zes planken ligt.

rc...
rc...
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

Klinkt heel hard: gelukkig kan ze haar medemensen niet meer beschadigen. ( ik denk aan wie zetten de prikken?) en ook erg hard maar het is haar vakgebied had ze haar huiswerk moeten doen en dus eigenschuld dikke bult. De groep die in de zorg werken heb ik geen medelij mee.

Feng
Feng
1 maand geleden

Even voor de duidelijkheid: in alle gevallen heeft het EMA het over een “waarschijnlijkheid van veiligheid”.
Niets daarin ontzenuwt het mogelijke gevaar van het AstraZeneca-vaccin. Geen enkele fata morgananische bezwering van H.de Jong verandert daar iets aan.

Huib
Huib
1 maand geleden

U kent toch het spreekwoord wel Wie niet horen wil zal het aan de lijve ondervinden.🤕🤕

Feng
Feng
1 maand geleden

Even voor de duidelijkheid: in alle gevallen heeft het EMA het over een “waarschijnlijkheid van veiligheid”.
Niets daarin ontzenuwt het mogelijke gevaar van het AstraZeneca-vaccin. Geen enkele fata morganatische bezwering van H.de Jong verandert daar iets aan.

Schrander
Schrander
1 maand geleden

Linksom of rechts uitgemoord moeten we worden.

Joepie
Joepie
1 maand geleden

Dit was NA vaccinatie. Niet DOOR vaccinatie.
Luister nou eens naar Hugo.

x

Check Also

soros

Professor noemt Kamervraag over Soros ‘nieuwe vorm van antisemitisme’: ‘Smadelijke aantijging’

Gisteren verzorgde Studium Generale van de Universiteit ...

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

105
0
We lezen graag je reactie!x