UFO

Het beste bewijs: top 10 UFO-waarnemingen (video)

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We gaan kijken naar de beste 10 UFO-waarnemingen aller tijden. De lijst is samengesteld door enkele van de meest vooraanstaande UFO-experts ter wereld.

Onder meer passeren de incidenten van Skylab 3, Rendlesham Forest, Lockheed en Shag Harbour de revue. Het vissersplaatsje op Nova Scotia is bekend vanwege een vermeende neerstorting van een UFO.

Het meest verrassende van de gebeurtenis in Shag Harbour is dat het door geen enkele officiële instantie is ontkend, en dat in een tijd dat alle UFO-waarnemingen meestal onmiddelijk in de doofpot werden gestopt. In verschillende officiële onderzoeken wordt ook duidelijk gesproken over een UFO. Meer over deze gebeurtenis is te vinden in het boek Maritime UFO Files door Don Ledger.

Naast Don Ledger zien we onder meer Stanton Friedman, luitenant-kolonel Bruce Bailey, kolonel Charles Halt, Richard Hall, Nick Pope en kapitein Robert Salas. De video werd oorspronkelijk uitgezonden door Space in Canada en TVNZ in Nieuw-Zeeland.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
anouk
anouk
9 jaren geleden

Leuk. Maar waar blijft de officiele bekendmaking van china nou? Dezee filmpjes zijn gewoon niet duidelijk genoeg. Zou net zo goed menselijk kunnen zijn. Volgens mij gaat er niks gebeuren vandaag.

padja
padja
9 jaren geleden

Mooie docu !

Delfia
Delfia
9 jaren geleden

[quote name=”anouk”]Leuk. Maar waar blijft de officiele bekendmaking van china nou? Dezee filmpjes zijn gewoon niet duidelijk genoeg. Zou net zo goed menselijk kunnen zijn. Volgens mij gaat er niks gebeuren vandaag.[/quote]
Hoe komen jullie eigenlijk aan die datum? In welk bericht stond dat?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x