UFO

Het beste bewijs: top 10 UFO-waarnemingen (video)

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We gaan kijken naar de beste 10 UFO-waarnemingen aller tijden. De lijst is samengesteld door enkele van de meest vooraanstaande UFO-experts ter wereld.

Onder meer passeren de incidenten van Skylab 3, Rendlesham Forest, Lockheed en Shag Harbour de revue. Het vissersplaatsje op Nova Scotia is bekend vanwege een vermeende neerstorting van een UFO.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het meest verrassende van de gebeurtenis in Shag Harbour is dat het door geen enkele officiële instantie is ontkend, en dat in een tijd dat alle UFO-waarnemingen meestal onmiddelijk in de doofpot werden gestopt. In verschillende officiële onderzoeken wordt ook duidelijk gesproken over een UFO. Meer over deze gebeurtenis is te vinden in het boek Maritime UFO Files door Don Ledger.

Naast Don Ledger zien we onder meer Stanton Friedman, luitenant-kolonel Bruce Bailey, kolonel Charles Halt, Richard Hall, Nick Pope en kapitein Robert Salas. De video werd oorspronkelijk uitgezonden door Space in Canada en TVNZ in Nieuw-Zeeland.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
anouk
anouk
11 jaren geleden

Leuk. Maar waar blijft de officiele bekendmaking van china nou? Dezee filmpjes zijn gewoon niet duidelijk genoeg. Zou net zo goed menselijk kunnen zijn. Volgens mij gaat er niks gebeuren vandaag.

padja
padja
11 jaren geleden

Mooie docu !

Delfia
Delfia
11 jaren geleden

[quote name=”anouk”]Leuk. Maar waar blijft de officiele bekendmaking van china nou? Dezee filmpjes zijn gewoon niet duidelijk genoeg. Zou net zo goed menselijk kunnen zijn. Volgens mij gaat er niks gebeuren vandaag.[/quote]
Hoe komen jullie eigenlijk aan die datum? In welk bericht stond dat?

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x