Mens en Dier

Politieagent en ME’er doet boekje open: Aangehouden ‘wappies’ worden als oud vuil behandeld

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer agenten uiten kritiek op het politieoptreden bij coronademonstraties. Eén agent verklaarde bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 dat ‘de cultuur binnen de politieorganisatie totaal verrot is’. “Als agent, ME’er, maar vooral als mens kan ik niet langer doorgaan met het inslaan op onschuldige mensen,” zei hij.

De politieagent was ook bij de demonstratie op het Malieveld op 21 juni vorig jaar. “Het is nooit een optie geweest de demonstratie rustig te laten verlopen. Dat veld moest leeg. Met geweld, als ontmoediging voor mensen die nog onderweg waren naar Den Haag.”

Kneuzingen en blauwe plekken

“Aangehouden demonstranten worden vernederd. Dat begint al in de arrestantenbus. Daar worden ze uitgescholden en als oud vuil behandeld. Daarmee bedoel ik dat ze worden geduwd en tegen de grond worden gewerkt, met kneuzingen en blauwe plekken als gevolg,” zei hij.

“Gewonde demonstranten krijgen op het bureau geen medische hulp. Ze zitten geregeld onder het bloed, vaak van hoofdwonden, want die bloeden erg. Daarom slaan we als ME trouwens op het hoofd. Veel bloed is afschrikwekkend voor de rest van de demonstranten,” vervolgde hij.

Ik ben nu uitvoerder van gewelddadig beleid en daar pas ik voor

De agent zag naar eigen zeggen hoe een collega een man die al op de grond lag op zijn hoofd sloeg. Er werd geen ambulance voor hem gebeld. Een andere collega van de gewetensbezwaarde agent zei: “Die wappie heeft zijn verdiende loon gekregen en bedenkt zich nu wel 10 keer voor hij weer gaat demonstreren.”

“Alles wat ik hier zeg, is staand beleid vanuit de leiding. Geweld is een instrument geworden om demonstranten en andere burgers te intimideren. Het is nu regel, geen uitzondering. Ik ben nu uitvoerder van gewelddadig beleid en daar pas ik voor. Ik heb me ziek gemeld en ga op zoek naar ander werk,” zei de agent.

Lees hier zijn hele verklaring.

[BPOC]

4.7 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
2 jaren geleden

wellicht is het een idee om er eens te gaan staan als wappies met hooivorken, krijgen ze met gelijke munt terug. “zullen ze zich de volgendekeer weltwee keer bedenken ..”.

Mike
Mike
2 jaren geleden

Je meent het.had je 21juni mee moeten komen dan beetjbeetje laat!tribunalen zijn al ingericht speciaal voor politietuig!!!

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Dapper dat hij/ zij dit naar buiten brengt.
Tegelijkertijd geeft dit aan hoe diep dit land gezonken is door het totalitaire regiem.

Weet u wat er met een politieorganisatie gebeurt als dit soort gewetensvolle politiemensen weggaan?

Antwoord: de organisatie zal steeds militanter worden.

En hoppa, daar hebben wij weer een parallel waar Hannah omstreeks 1956/1959 al over heeft geschreven.
Een van de dingen dat een totalitair regiem doet is ervoor zorgen dat een organisatie steeds militanter wordt zoals de SS (in het verleden). Laag voor laag zuiveren.

De geschiedenis herhaalt zich. Je ziet het voor je ogen gebeuren en wat kun je er tegen doen?
De wapens oppakken, terwijl de geïndoctrineerde schapen telkenmale op dit regiem blijven stemmen?

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Als de politie en het leger niet langer mee doen met het duivelse plan is het hele dramatische corona gebeuren voorbij!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x