Archeologie

Vreemde objecten op schilderij zorgen voor beroering. Waren er aliens aanwezig bij de kruisiging van Jezus?

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Svetitschoveli-kathedraal in Georgië is een afbeelding van Jezus te zien die onder complottheoretici voor nogal wat beroering zorgt. Dat schrijft de Daily Express.

De afbeelding toont een menigte rond Jezus terwijl hij wordt gekruisigd. In de hoeken zijn een soort vliegende objecten zichtbaar. De objecten zijn koepelvormig en laten een spoor achter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Historici die het 11e-eeuwse schilderij hebben bestudeerd zeggen dat de vreemde objecten beschermengelen zijn.

Belangrijke rol

Maar tijdens de Byzantijnse periode, die in het zuidoosten van Europa en het zuidwesten van Azië duurde tot de jaren 1450, werden engelen afgebeeld als mensachtigen met vleugels.

“De onbekende kunstenaar lijkt ons te vertellen dat deze vliegende schotels aanwezig waren bij de dood van Jezus,” schrijft de website The Ancient Aliens.

“De gezichten wijzen erop dat deze vaartuigen werden bestuurd door mensen of wezens die een belangrijke rol speelden bij de gebeurtenis,” klinkt het.

Gedaanteverwisselaar

Jezus Christus en het christendom zijn door de jaren heen al vaak gelinkt aan buitenaardse activiteit, aldus de Express.

Uit oude Egyptische teksten zou bijvoorbeeld zijn gebleken dat hij een gedaanteverwisselaar was die soms onzichtbaar was en kon vliegen.

De teksten, die zijn bestudeerd door professor Roelof van den Broek van de Universiteit Utrecht, bevatten een aantal opvallende passages.

Verdween

Zo zou stadhouder Pontius Pilatus hebben gezien hoe Jezus voor zijn ogen verdween. En in een droom zag hij Jezus vliegen.

Ook vroegen de autoriteiten Judas volgens de teksten om hem te identificeren door hem te kussen omdat hij van gedaante kon verwisselen.

De teksten, geschreven door bisschop Cyrillus van Jeruzalem, werden uiteindelijk niet opgenomen in de Bijbel.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
6 jaren geleden

De reptilian shapeshifter, al veel onzin over Jezus gehoord maar deze is voor mij nieuw. Nog even en we krijgen te horen dat Mark Rutte ook een shapeshifter is en dat hij ook de verschijning van Maxima regelmatig aanneemt in de nachtelijke uurtjes.

Erik
Erik
6 jaren geleden

Quote: En in een droom zag hij Jezus vliegen.

Dan moet het natuurlijk waar zijn!

Justin
Justin
6 jaren geleden

Het lijken net vliegende kwallen ,maar alle gekheid op een stokje het zou zomaar kunnen ,van ufo’s heb ik vaak genoeg gelezen dat ze niet driedimensioneel zijn maar van een hogere trilling/dimensie afkomstig . Jezus is toentertijd geascendeerd naar een hogere trilling en zoals zijn 12 dicipelen zagen werd hij opgeheven(trekstraal?)en ontrok een wolk hem aan hun zicht,. zat er een Ufo in die wolk?? Tegenwoordig verschijnen er vaak filmpjes van ufo’s die verborgen zitten in wolken…

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

JEZUS=VALSE HOOP
De figuur Jezus is verzonnen om ons valse hoop te geven en ons mak als lammeren te maken! De `gewone`mensen zoals wij zijn ze zijn eigenlijk met alles besodemieterd……..MET A.L.L.E.S…van maanlandingen tot 9/11.
De aarde is een straf en gevangenis planeet en er wordt voor gezorgd dat we nooit….NOOIT…….lekker in onze vel zullen zitten dat zie je overal om ons heen en nu weer met de overname door het westen door die fascistische moslim-cultuur waar NIEMAND iets tegen kan doen NIEMAND.
En ook met die zogenaamde “verlosser” jezus….hij is gemaakt om ons tot makke willoze schapen te maken en de wang toe te keren we zitten met zijn allen in de SHIT of in de HEL op deze gevangenis planeet.
Onze enige redding is misschien de dood maar zelfs dat is niet helemaal zeker.

`Jesus Christ Never Existed`
https://www.youtube.com/watch?v=8-k2glNuwLI&list=PLEpr4aa9rk9q_lnJ5cse6eqM3C_rWfmPv

https://www.youtube.com/playlist?list=PLEpr4aa9rk9q_lnJ5cse6eqM3C_rWfmPv
Gefängnisplanet Erde
https://www.youtube.com/watch?v=lLG7y4OSF8o&list=PLdRAnEY090npPrnSH8Wy_dDUaGmimjhyp

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x