Bewustzijn

3 Krachtige Stappen om NU een overvloed-mentaliteit te creëren

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wanneer mensen het hebben over overvloed, denken ze vaak in termen van geld. Dat kán natuurlijk, maar bedenk je dat overvloed op alle facetten van je leven van toepassing kan zijn.

Overvloed waarmee?

Je kunt overvloed willen op gebied van liefde, vriendschap, geluk, creativiteit, succes en inderdaad ook geld. Wat het ook is. Op bijna elk gebied dat je je kunt bedenken kun je overvloed creëren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Maar voor de meeste mensen blijft ‘overvloed’ iets waar ze alleen maar over praten en waarvan ze dromen. Ze zien het als een wenselijk toekomstbeeld. Wat ze zich meestal niet realiseren, is dat het daadwerkelijk creëren van overvloed een resultaat is. Het is een logisch gevolg. Overvloed is namelijk iets dat je zelf kunt creëren.

Hoe creëer je overvloed?

Om overvloed te creëren zijn de volgende 3 stappen cruciaal. Als eerste zul je moeten beginnen met het ontwikkelen van een vurig verlangen voor datgene dat je wilt. Zonder dit creëer je nooit overvloed.

Stap 1 – Ontwikkel een vurig verlangen
 • Wil je meer liefde? Ontwikkel dan een vurig verlangen om meer liefde te geven en te krijgen.
 • Wil je meer vriendschap? Ontwikkel dan een vurig verlangen om één of meerdere vriendschappen te creëren.
 • Wil je meer geluk? Ontwikkel dan een vurig verlangen om meer geluk in je leven aan te trekken en te hebben.
 • Wil je meer creativiteit? Ontwikkel dan een vurig verlangen om super creatief te zijn.
 • Wil je meer succes? Ontwikkel dan een vurig verlangen om het succes te hebben dat je zo graag wilt.
 • Wil je meer geld? Ontwikkel dan een vurig verlangen voor het hebben van meer geld.

Maar… alleen verlangen is niet genoeg…

Overvloed begint dus met een vurig verlangen. Vervolgens zul je exact moeten weten welke uitkomst je precies wilt hebben. Je zult dus op voorhand moeten weten wat overvloed voor jou betekent.

Stap 2 – wees specifiek, maar niet restrictief

Om even bij het voorbeeld van geld te blijven… sommige mensen willen meer geld. En als ze dan een tientje loonsverhoging krijgen, zien ze dat niet als dat ze gekregen hebben wat ze wilden. Een tientje extra is immers meer geld.

Het probleem is dan ook niet dat mensen niet krijgen wat ze willen. Ze krijgen precies wat ze willen, alleen waren ze niet specifiek genoeg.

Je zult dus zéér specifiek moeten zijn, maar niet restrictief. Je móet exact weten wat je wilt OF BETER.

Wederom in het geval van betere financiën zul je een exact bedrag moeten weten (= specifiek zijn) OF MEER! (= niet restrictief).

Als je een overvloed aan geluk zou willen, zul je dus specifiek moeten weten wat jou gelukkig zal maken. Vervolgens focus je daarop, of beter of meer. En soortgelijke regels gelden ook als je overvloed wilt op andere gebieden. Andersom gezegd: zonder specifiek te zijn weet je niet waar je naartoe moet werken en gebeurt er niets.

Stap 3 – weet waarom

De derde stap is dat je zult moeten weten waarom je doet wat je doet en waarom je het wilt. Je zult je onderbewustzijn namelijk een goede reden moeten geven, om het voor je te laten werken. Je onderbewustzijn wil namelijk altijd het beste voor je en zodra het ervan overtuigd is dat datgene wat je wilt ook echt het beste voor je is, ben je er bijna.

Mindset

Stap 3 in dit proces lijkt misschien gemakkelijk, maar is in feite het moeilijkst.

Je kunt namelijk bewust denken dat iets goed is voor je, maar op onbewust niveau kan dat heel anders zijn. En omdat dit onbewust is, weet je het niet. Dat maakt het lastig.

Ik wil je nu graag een simple 5-stappen methode uitleggen waarmee je de juiste mindset ontwikkelt die je gaat helpen om de overvloed die je wilt in realiteit om te zetten.

En het maakt daarbij niet uit of jouw doel is om miljonair te worden, een eigen zaak te beginnen, de liefde van je leven te vinden, of gewoon een beter mens te worden. Dit is de manier om jouw dromen om te zetten in keiharde realiteit.

Maak de volgende zinnen af

 • Ik wil… (vul in waarin je overvloed wilt)
 • Ik wil dat, omdat… (vul in waarom je dat wilt)
 • De uitkomst zal zijn dat… (vul in hoe het eruit ziet als je het gerealiseerd heb)
 • Mijn actiestappen zijn… (vul in welke stappen je gaat zetten om het te realiseren)
 • Mijn dankbaarheid voor de reis die ik ga maken op weg naar mijn doelen en wat ik teruggeef aan de wereld zullen bestaan uit…

Hoewel deze zinnetjes misschien eenvoudig lijken, zullen ze een grote impact heben op je mindset, die je gaat helpen je doelen te realiseren.

Ik zal je een voorbeeld geven. Er was een tijd dat niemand ooit had gedacht dat we op een dag het grootste deel van onze tijd achter de computer zouden doorbrengen. Dat we online zouden communiceren met mensen die we nog nooit ontmoet hadden. Dat we e-mails van over de hele wereld zouden krijgen en zouden beantwoorden. En dat we foto’s van onszelf op een website zouden zetten, waar de hele wereld van mee kan genieten en erop kan reageren.

Maar één persoon deed het wel. Hij had een droom. En nu is hij multimiljardair. Hij wist precies wat hij wilde. Was zeer specifiek, maar niet restrictief. Ik denk dat hij zelf toen op dat moment niet eens wist hoe groot het zou worden. Maar het universum wist het wel.

Wanneer jouw droom groot genoeg is, uit een goed hart komt en je neemt elke dag actie, dan is het universum een enorm krachtige bondgenoot die je helpt alles in realiteit om te zetten.

Blokkade

En dan is het moment daar. Je hebt alles gedaan en gaat aan de slag. En na weken hiermee bezig te zin geweest merk je dat er eigenlijk niets verandert. Wat doe je fout vraag je je mogelijk af? Er gebeurt uiteindelijk niets!

Wat je ervaart is waar veel mensen last van hebben. Wat je ook doet, het lijkt niet te werken. Alsof een duistere kracht je tegenwerkt. Alsof iets alles blokkeert.

Het frustreert je pogingen en het is onzichtbaar. Je hebt geen idee wat er aan de hand is. Je gaat aan jezelf twijfelen. Je vraagt je af of je het wel verdient. Je denkt dat dit karma is. Misschien denk je dat er vreemde krachten een spelletje met je spelen…

Maar wees gerust. Het is niets van dit alles en je bent niet de enige die tegen dit soort blokkades aanloopt. Sterker: het is een zeer bekend verschijnsel. Deze blokkade bevindt zich namelijk niet buiten jou. Deze bevindt zich ín jou. En dat is een goed iets, omdat wanneer zich iets in jou bevindt, je er controle over kunt krijgen. Als je maar weet wat je moet doen.

Wat is er aan de hand en hoe los je de blokkade(s) op?

Zodra je begint met de drie stappen en de vijf zinnen, gaat een deel van jouw onderbewustzijn onmiddellijk als een bezetene dingen bedenken om je plannen tegen te werken. Het wil namelijk geen verandering. Het ‘denkt’ dat elke vorm van verandering gevaarlijk en dus ongewenst is.

En ineens wordt de uitvoering van jouw plan een campagne waarin je aan het vechten bent in plaats van dat je kunt genieten van het realiseren van je dromen.

Veel mensen kunnen hier niet mee overweg. Ze snappen het niet en kunnen niet tegen de tegenslagen. Ze gooien vroeg of laat het bijltje erbij neer.

Maar als jij de vinger wél op de zere plek legt en die innerlijke blokkade aanpakt en oplost, zul je snel van de positieve gevolgen genieten. Je zult elke dag een stapje dichter bij je doelen komen en je geniet van de route daar naartoe.

Door dat stugge onwillige deel van je buitenspel te zetten, zul je je snel bewust worden van je dagelijkse winst! Elke dag is een beetje beter dan de vorige.

Maar bedenk je echter wel dat dit buitenspel zetten erg moeilijk is, als je dat op wilskracht moet doen. Dat komt meestal, omdat je geen idee hebt wat en hoe je dat moet doet.

Schakel dat onwillige deel van je UIT!

Deze blokkerende, onbewuste programmering heeft een doel. En dat doel is jou beschermen. Maar dat wil niet zeggen dat dit altijd het beste voor je is of ook wenselijk is. Ik bedoel… je kunt iemand levenslang in een kooi zetten, omdat deze dan veilig is voor bijvoorbeeld het verkeer. Dat is een perfecte manier om veilig te zijn. Maar het is onwenselijk.

En dus als je overvloed wilt creëren, zul je dit deel in je onderbewustzijn uit moeten schakelen voor het doel dat je wenst. Weet jij precies waar die blokkade zit? En hoe je die uitschakelt bij jezelf? Waarschijnlijk niet. En om die reden heb je een klein beetje hulp nodig.

En die hulp kun je krijgen wanneer je luistert naar de sessie ‘Krijg een overvloed-mentaliteit’. Met deze sessie zet je alle stappen die leiden tot overvloed op het gebied dat jij wenst. En je pakt er efficiënt die blokkerende programmering mee aan.

De sessie ‘Krijg een overvloed-mentaliteit‘ helpt je snel je brein te trainen in het vinden van overvloed. Je wordt hiermee een echte specialist op het gebied van overvloed creëeren. En daarmee wordt je als het ware magnetisch voor overvloed.

Terwijl je ontspant en regelmatig naar deze sessie luistert, zul je merken dat het voelt alsof de schellen ineens van je ogen zijn afgevallen. Je gaat jezelf en je leven op een geheel andere manier zien en je ontwikkelt een nieuwe visie over je toekomst, waarin je een krachtige golf van anticipatie en motivatie ervaart.

Je weet wat je moet doen en je doet het!

Je zet de juiste stappen op weg naar de overvloed die je wenst en tegelijkertijd zet je jouw innerllijke blokkades buitenspel. Het gevolg is dat je vanaf nu zoveel meer uit je leven haalt. Meer dan je ooit had kunnen dromen.

Klik op de knop hieronder en transformeer jezelf in een overvloed-specialist!

Klik voor meer info en downloaden

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button