Buitenland

Rechterhand Trudeau is directeur bij World Economic Forum en kleindochter van prominente nazi

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Premier Justin Trudeau van Canada heeft vorige week een noodwet geactiveerd die in het land nog nooit tegen betogers is gebruikt en die de regering en politie uitgebreide bevoegdheden geeft.

Zijn rechterhand en minister van Financiën, Chrystia Freeland, liet weten dat mensen die geld hebben geschonken aan betogende vrijheidstruckers hun rekeningen geblokkeerd zullen zien. Ze heeft ook gezegd dat de noodwet permanent zal worden. Eerder zei Trudeau nog dat de wet tijdelijk zou zijn.

Oorlogsdossier

De opa van Freeland was een hooggeplaatste nazi onder Hitler die na de oorlog gezocht werd door de Poolse autoriteiten, schrijft website The Gateway Pundit. De moeder van Freeland, Halyna, was de dochter van nazi Mykhailo Khomiak.

Uit documenten, die de website heeft gepubliceerd, blijkt dat Poolse inlichtingendiensten op zoek waren naar Khomiak en dat zijn oorlogsdossier was opgediept door de Poolse politie. Ten tijde van de Processen van Neurenberg werkte Khomiak in Beieren voor het Amerikaanse inlichtingenapparaat. Hij emigreerde naar Canada en ging daar met pensioen.

Generaal-gouvernement van Polen

The Gateway Pundit heeft ook een foto gepubliceerd waarop Khomiak, die zijn naam later veranderde in Michael Chomiak, poseert met een Duitse officier en een groep functionarissen van het Generaal-gouvernement, een gebiedsdeel van Polen dat door nazi-Duitsland was bezet, maar niet geannexeerd. Hij staat daarnaast op de foto met Emil Gassner, perschef van het Generaal-gouvernement.

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
4 maanden geleden

Kijk is aan; het 4e Reich

Loire
Loire
4 maanden geleden

One big familie, allen voor één en 1 elite voor ons alle!!

Leen
Leen
4 maanden geleden

It’s all in the family zou je haast denken, of niets geleerd van mijn opa !

HUIB
HUIB
4 maanden geleden

Dat u ook toevallig Hugo de Jonge zijn opa was ook goed fout in de tweede wereldoorlog.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x