Buitenland

Aartsbisschop waarschuwt Trump voor Grote Reset, bedoeld om ‘mensheid te vernietigen’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft een open brief geschreven aan Donald Trump waarin hij de Amerikaanse president waarschuwt voor een ‘Grote Reset’ die bedoeld is om de mensheid te vernietigen.

De hele wereld wordt bedreigd door een samenzwering tegen de mensheid. Op dit historische moment zijn het kwaad en het licht verwikkeld in een genadeloze strijd. Het kwaad lijkt machtig en georganiseerd, het licht is gedesoriënteerd, aldus de oud-diplomaat van de Heilige Stoel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het kwaad wil volgens Vigano de basis van onze samenleving vernietigen: het gezin, respect voor het menselijk leven, vaderlandsliefde en vrijheid van onderwijs. Terwijl politieke leiders de westerse cultuur om zeep helpen, moeten burgers hun rechten opgeven onder het mom van een gezondheidscrisis die wordt gebruikt om een onmenselijke tirannie te installeren, schrijft Vigano.

Gezondheidsdictatuur

“De wereldelite wil de hele mensheid onder de knoet houden door middel van dwangmaatregelen die onze individuele vrijheden drastisch inperken. Dit wereldwijde plan heet de Grote Reset, benadrukt de aartsbisschop. In sommige landen is dit plan al goedgekeurd en gefinancierd, in andere landen bevindt het zich nog in de beginfase. Achter de wereldleiders, de uitvoerders van dit helse project, bevinden zich de gewetenloze figuren die het World Economic Forum en Event 201 financieren.”

Het doel van de Grote Reset is een gezondheidsdictatuur: een basisinkomen, geen schulden meer, geen privé-eigendom meer en vaccinaties tegen Covid-19 en Covid-21 die worden gemaakt door Bill Gates en de grote farmaceuten, stelt Vigano. Hiernaast kunnen we een gezondheidspaspoort en een digitaal identiteitsbewijs verwachten, bedoeld om de hele wereldbevolking te volgen. “Mensen die deze maatregelen niet accepteren, belanden in detentiekampen of worden onder huisarrest geplaatst.”

Vigano schrijft dat de Grote Reset in sommige landen ergens tussen het einde van dit jaar en begin 2021 zal worden geactiveerd. “Daarom staan er nieuwe lockdowns gepland, die zogenaamd nodig zijn om een tweede en derde coronagolf in de kiem te smoren.”

Hoop

Bijna slaagde de Deep State erin om met hulp van de mainstream media vrijwel ongemerkt de Nieuwe Wereldorde te installeren. Nu komen er opeens allerlei schandalen aan het licht. Tot voor kort kon je mensen die kritiek hadden op deze verschrikkelijke plannen nog wegzetten als ‘complotdenkers’. In februari had niemand geloofd dat er ooit mensen gearresteerd zouden worden omdat ze vrij willen ademen, een wandeling willen maken of hun bedrijf overeind willen houden. Toch gebeurt dat nu overal ter wereld. Terwijl politici zich in hun paleizen hebben gebarricadeerd, gaan bedrijven failliet, gaan winkels dicht en mogen mensen niet reizen, niet werken, niet leven. Wanhopige ondernemers plegen zelfmoord.

Vigano ziet Trump als het laatste bastion tegen de werelddictatuur. Het alternatief is een persoon die gemanipuleerd wordt door de Deep State, die geplaagd wordt door ernstige corruptie en schandalen, en die met de VS zal doen wat Conte doet met Italië, wat Macron doet met Frankrijk en wat Sanchez doet met Spanje.

Maar er is hoop. De vijand weet namelijk niet wat het is om lief te hebben en begrijpt niet dat een basisinkomen of het kwijtschelden van schulden niet genoeg is om de massa te onderwerpen en mensen ervan te overtuigen om zich te laten merken als vee. De Grote Reset is gedoemd te mislukken omdat de vijand niet begrijpt dat er nog steeds mensen zijn die bereid zijn de straat op te gaan om te vechten voor hun rechten, om hun geliefden te beschermen en om hun kinderen en kleinkinderen een toekomst te geven, besluit de aartsbisschop.


[LifeSite]

4.7 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Het artikel eindigt mooi. Ik ben de trotse opa van een kersverse kleinzoon.

Spooky
Spooky
3 jaren geleden

We zitten er midden in!!!
Wakkere worden,stuur dit bericht zo veel mogelijk door!!

Rick
Rick
3 jaren geleden

Hier is geen woord aan gelogen.

Monique
Monique
3 jaren geleden

En daarom is het zo belangrijk om te blijven vertrouwen en te geloven in het positieve en een goede afloop. Het licht zal zege vieren en uiteindelijk de uitkomst bepalen als we gaan vertrouwen en geloven en positief blijven. Zolang mensen in hun angst blijven voeden ze het kwaad en kan het groeien. Dit gaat onbewust en ik neem het niemand kwalijk. Maar ik hoop wel dat deze mensen zo snel mogelijk wakker worden. Want straks hebben we elkaar nodig om dit land weer op te bouwen. Dus mijn oproep is laten we lief doen tegen elkaar. Laten we begrip hebben voor de mensen die nog niet wakker zijn. Stop met wijzen naar deze duistere mensen of naar de slapers. Zend liefde naar alles en iedereen. Want liefde is voor mij hetzelfde als licht en daar hebben we heel veel van nodig om hier met z’n allen uit te komen en samen weer iets moois op te bouwen.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x