Homepagina » Buitenland » Aartsbisschop waarschuwt Trump voor Grote Reset, bedoeld om ‘mensheid te vernietigen’
grote reset
Foto: Prodocens Media CC BY 3.0

Aartsbisschop waarschuwt Trump voor Grote Reset, bedoeld om ‘mensheid te vernietigen’

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft een open brief geschreven aan Donald Trump waarin hij de Amerikaanse president waarschuwt voor een ‘Grote Reset’ die bedoeld is om de mensheid te vernietigen.

De hele wereld wordt bedreigd door een samenzwering tegen de mensheid. Op dit historische moment zijn het kwaad en het licht verwikkeld in een genadeloze strijd. Het kwaad lijkt machtig en georganiseerd, het licht is gedesoriënteerd, aldus de oud-diplomaat van de Heilige Stoel.

Het kwaad wil volgens Vigano de basis van onze samenleving vernietigen: het gezin, respect voor het menselijk leven, vaderlandsliefde en vrijheid van onderwijs. Terwijl politieke leiders de westerse cultuur om zeep helpen, moeten burgers hun rechten opgeven onder het mom van een gezondheidscrisis die wordt gebruikt om een onmenselijke tirannie te installeren, schrijft Vigano.

Gezondheidsdictatuur

“De wereldelite wil de hele mensheid onder de knoet houden door middel van dwangmaatregelen die onze individuele vrijheden drastisch inperken. Dit wereldwijde plan heet de Grote Reset, benadrukt de aartsbisschop. In sommige landen is dit plan al goedgekeurd en gefinancierd, in andere landen bevindt het zich nog in de beginfase. Achter de wereldleiders, de uitvoerders van dit helse project, bevinden zich de gewetenloze figuren die het World Economic Forum en Event 201 financieren.”

Het doel van de Grote Reset is een gezondheidsdictatuur: een basisinkomen, geen schulden meer, geen privé-eigendom meer en vaccinaties tegen Covid-19 en Covid-21 die worden gemaakt door Bill Gates en de grote farmaceuten, stelt Vigano. Hiernaast kunnen we een gezondheidspaspoort en een digitaal identiteitsbewijs verwachten, bedoeld om de hele wereldbevolking te volgen. “Mensen die deze maatregelen niet accepteren, belanden in detentiekampen of worden onder huisarrest geplaatst.”

Vigano schrijft dat de Grote Reset in sommige landen ergens tussen het einde van dit jaar en begin 2021 zal worden geactiveerd. “Daarom staan er nieuwe lockdowns gepland, die zogenaamd nodig zijn om een tweede en derde coronagolf in de kiem te smoren.”

Hoop

Bijna slaagde de Deep State erin om met hulp van de mainstream media vrijwel ongemerkt de Nieuwe Wereldorde te installeren. Nu komen er opeens allerlei schandalen aan het licht. Tot voor kort kon je mensen die kritiek hadden op deze verschrikkelijke plannen nog wegzetten als ‘complotdenkers’. In februari had niemand geloofd dat er ooit mensen gearresteerd zouden worden omdat ze vrij willen ademen, een wandeling willen maken of hun bedrijf overeind willen houden. Toch gebeurt dat nu overal ter wereld. Terwijl politici zich in hun paleizen hebben gebarricadeerd, gaan bedrijven failliet, gaan winkels dicht en mogen mensen niet reizen, niet werken, niet leven. Wanhopige ondernemers plegen zelfmoord.

Vigano ziet Trump als het laatste bastion tegen de werelddictatuur. Het alternatief is een persoon die gemanipuleerd wordt door de Deep State, die geplaagd wordt door ernstige corruptie en schandalen, en die met de VS zal doen wat Conte doet met Italië, wat Macron doet met Frankrijk en wat Sanchez doet met Spanje.

Maar er is hoop. De vijand weet namelijk niet wat het is om lief te hebben en begrijpt niet dat een basisinkomen of het kwijtschelden van schulden niet genoeg is om de massa te onderwerpen en mensen ervan te overtuigen om zich te laten merken als vee. De Grote Reset is gedoemd te mislukken omdat de vijand niet begrijpt dat er nog steeds mensen zijn die bereid zijn de straat op te gaan om te vechten voor hun rechten, om hun geliefden te beschermen en om hun kinderen en kleinkinderen een toekomst te geven, besluit de aartsbisschop.


[LifeSite]

4.7 91 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 maanden geleden

Het artikel eindigt mooi. Ik ben de trotse opa van een kersverse kleinzoon.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  wolfje168
3 maanden geleden

Gefeliciteerd! Laten we alles doen wat in ons vermogen ligt om dat mannetje (en alle kinderen) een mooie toekomst te bezorgen!❤

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  wolfje168
3 maanden geleden

Mijn beste Wolfje168 wel gefeliciteerd daarmee, ik smeek mijn kinderen 26 en 23 dit hun kinderen niet deze verrote wereld aan te doen.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

Maar wie weet komt uit hun relatie een echte wereldverbeteraar voort? Dus die kans ontneem je hen ook dan.

wolfje168
wolfje168
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

We laten ons en onze nakomelingen niet inpakken. Dat weet ik zeker. Dank voor de felicitaties.

Anna
Anna
Reactie op  wolfje168
3 maanden geleden

Van harte gefeliciteerd!!!!
Wat leuk!!!

peters
peters
Reactie op  wolfje168
3 maanden geleden

Gefeliciteerd ! wolfje 168 ,Ondanks zorgvuldig door de (r)overheid samengestelde brief dat de moeder dan en dan moet langskomen voor z’n eerste vaccinatie (velen denken dan dat het moet en dat iedereen dat doet) Is het (nog) geen plicht een kind te vaccineren, maar uw vrije keuze tis maar dat je het weet.

Spooky
Spooky
3 maanden geleden

We zitten er midden in!!!
Wakkere worden,stuur dit bericht zo veel mogelijk door!!

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
Reactie op  Spooky
3 maanden geleden

#spooky

Hierbij de inspirerende inzichten van Milton William (Bill) Cooper die om soortgelijke berichtgeving op zijn eigen ranch op 6 november 2001 is vermoord.
https://www.youtube.com/watch?v=b06JasGD4XI

Misschien moeten we wel met zijn allen dit symbool gaan dragen op kleding en maskers om de te goed van vertrouwen zijnde mensen uit hun zelfvernietigende hypnose te halen en ze te laten realiseren dat hun naief gedrag de ondergang van de mensheid dus ook van hun kleinkinderen betekent.
https://www.bing.com/images/search?q=ingsoc&form=HDRSC2&first=1&scenario=ImageBasicHover

Voor ieder ander bedacht ludiek idee houd ik mij van harte aanbevolen.

Rick
Rick
3 maanden geleden

Hier is geen woord aan gelogen.

Monique
Monique
3 maanden geleden

En daarom is het zo belangrijk om te blijven vertrouwen en te geloven in het positieve en een goede afloop. Het licht zal zege vieren en uiteindelijk de uitkomst bepalen als we gaan vertrouwen en geloven en positief blijven. Zolang mensen in hun angst blijven voeden ze het kwaad en kan het groeien. Dit gaat onbewust en ik neem het niemand kwalijk. Maar ik hoop wel dat deze mensen zo snel mogelijk wakker worden. Want straks hebben we elkaar nodig om dit land weer op te bouwen. Dus mijn oproep is laten we lief doen tegen elkaar. Laten we begrip hebben voor de mensen die nog niet wakker zijn. Stop met wijzen naar deze duistere mensen of naar de slapers. Zend liefde naar alles en iedereen. Want liefde is voor mij hetzelfde als licht en daar hebben we heel veel van nodig om hier met z’n allen uit te komen en samen weer iets moois op te bouwen.

jenne aakster
jenne aakster
3 maanden geleden

Het is bijna ongelovelijk hoeveel macht het kwaad heeft weten te vergaren, vaak met mede werking en hulp van de tecreéeren slachtoffers, en ook hoeveel mensen zich als handlangers lenen, om ons de mensheid naar de afgrond te leiden, het wordt een lang en bloederig gevecht, dat kun je ook uit deze brief van deze Bisschop lezen, verstandige man, en ook heldhaftig door deze stelling name, we naderen het kritieke moment, denk dat de USA verkiezingen het moment van lansering zijn !

rop
rop
3 maanden geleden

Moeten we deze priester nog geloven, na alle schandalen die ze zelf het [christendom]ook het mensdom hebben aangedaan, kijk is naar het verleden priester zou ik zeggen jullie waren niks beter dan de mensen [achter de grote reset] ook te hersenspoelen, naar een beeld van jullie eigen gemaakte godsbeeld en tegelijkertijd de demon[iche] in de demo[n]cratie ,[een creatie]en waarmee de democratie uit het geloof is ontstaan [de fundamenten van het christendom] waar deze uit is opgebouwd en ontstaan en zo ook daaruit zelf van deze tijdperk hebben doen ontwikkelen en hebben hele oorlogen gevoerd met jullie bijbel in de hand, willen jullie op die manier weer schaapjes winnen voor dit of jullie geloof? en zo opnieuw de mensheid ook weer voor jullie gedachten te goed te winnen en die gelijktijdig het god/demon beeld bevat.

Ceessie
Ceessie
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Dus omdat er in het verleden nogal wat te doen is geweest met priesters, mogen we nooit meer geloven wat iemand die tot de kerk behoort zegt. Erg kortzichtig allemaal! En duidelijk is dat deze reaguurder ‘rop’ weer een troll is van de overheid. Als je gezond verstand hebt, logisch kunt nadenken, dan zie je dat wat deze bisschop schrijft zich aan het voltrekken is. De feiten spreken voor zich.

rop
rop
Reactie op  Ceessie
3 maanden geleden

Ceessie, zou het kortzichtig zijn? ik zeg niet dat we deze priester niet moeten geloven, wat hij zegt kan werkelijkheid worden, dat is zeker Waar, ik haal de schandalen aan van het verleden gebeurde, En op deze manier door eigenlijk weer op een voorgrond te treden als priester, die natuurlijk ook wel ziet, als de grote reset plaat gaat vinden ,juist ook de kerkelijke macht daardoor word ontbonden, en dat ziet deze priester ook gebeuren, vanuit zijn priesterlijke zienswijze geeft hij het correct aan, en is er bang voor dat dit gaat gebeuren ,[zoals vele hier op dit forum] en ja het is ook jou angsten die zoals mijn kortzichtigheid zoals je zegt het niet zien, en als een trol, waardoor ik wel moest lachen om deze uitspraak, Het gaat erom van wat ik zeg, geef de kerken nooit meer een Macht, zoals het in het verleden is gebeurt mag nooit meer plaats vinden, het misbruik, want als de kerken of de tempels waarin en waaruit ze de mens mee beïnvloeden weer daardoor de macht kan grijpen, wat ze in wezen verloren hebben omdat deze priester zegt wat waar kan worden, kan men weer meer zieltjes of schaapjes ermee winnen.je hebt het in het geheel niet begrepen, ja toch ook wel een beetje kortzichtig, nou plaats het duimpje maar weer naar beneden ,zoals vele die het gewoon niet begrijpen en alleen maar een oordeel hebben, er zit wel verschil tussen oordeel en beoordeel, de mensen die het veroordelen met het duimpje naar beneden, begrijpen niet echt wat er echt aan de hand is , ze zitten vol met angst en veroordelen ,denk men nu echt dat dit de reset kan tegen houden, denk het toch echt niet ,oordelen veroordelen en angst houd dit niet tegen, niettemin zal de grote reset juist door sterker en groter worden, en daar dragen jullie allemaal een steentje aan bij en zo onbewust de grote reset realiseren. denken jullie allemaal nu echt dat door oordelen veroordelen deze reset tegenhoud, dan moet je toch echt wel een plaat voor een kop hebben ,van kortzichtigheid, want het enigste wat het tegen kan gaan houden, dat is pure liefde en dat ontbreekt bij jullie allemaal, bevechten en wilt om je heen slaan met veroordelen, dat is wat hier word gepleegd .eigenlijk een soort zelfmoord van de werkelijke liefde, en de kortzichtigheid van vele lezers. o ja vergeet niet het duimpje naar beneden ..

King of light
King of light
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Rop, Nooit van wroeging gehoord?

anargie
anargie
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Wáárom zijn er alléén schandalen bekend binnen het Christendom?
meer dan 90% van deze schandalen zijn van NA 1965 (2e Vaticaanse consilie) die van de katholieke kerk een satanische sekte hebben gemaakt. Sinds 1962 is ELKE paus eveneens een vrijmetselaar en/ of een jezuïet!

Ooit gehoord van “Blood Libel”?
Daar gaat je bloed pas echt van koken!

Protocol 1 van de “Wijzen van Zion
-Vernietig de katholieke kerk en het gehele Christendom.

Protocol 4 van de “Wijzen van Zion”
-Promoot Atheïsme.

Zegt genoeg naar mijn mening,

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Rop, Ben het toevallig meer eens met Ceessie dan met jou, maar wat doet het ertoe in de veelheid van reacties. Van belang is dat je méér kanten op wilt denken, niet wie zich verbeeldt gelijk te hebben.( Jou is de aanduiding van een ander. Jouw is bezittelijk voornaamwoord.) Doe wat aan je taal, is van belang , dan wil men jouw verhaal wel lezen! )

Catharina
Catharina
Reactie op  rop
3 maanden geleden

De priester waarschuwd voor het kwaad

Catharina
Catharina
Reactie op  Ceessie
3 maanden geleden

Zoals in elke kist appels zullen er ongetwijfeld veel rotte tussen zitten…misschien dat deze priester het wel goed met de mensheid voorheeft…hij schiet iig wel in de wat betreft het kwaad….heb ik nog geen enkele priester mee naar buiten zien komen….waarschijnlijk omdat ze zelf het kwaad zijn

Michiel Slegten
Michiel Slegten
Reactie op  rop
3 maanden geleden

In de hele brief zie je dat hij ernstige kritiek heeft op het de huidige paus en het Vaticaan. https://www.deblauwetijger.com/brief-van-aartsbisschop-vigano-aan-president-trump-volledig-nederlands/

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Michiel Slegten
3 maanden geleden

Deze aartsbisschop kun je een goede uitzondering noemen op wat er doorgaans van de kerkelijke “top” de wereld in gestuurd wordt, inclusief het Vaticaan, waarin ik minder fiducie heb. Vergeet de politieke lobby niet, a.u.b.! Ze is gevaarlijk, zet alles op het spel. Hoop dat het doorkomt dat de grote Machten niet mogen overwinnen, het is de hoogste tijd, waar we inzitten is demonisch en eng!

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Ik denk dat je dankbaar mag zijn voor deze tegenkracht, niet geheel foutloos dat kan ook niet, denk eens aan dat grote religeuse kwaad wat meer als 400 misschien wel 600 millioen mensenkinderen heeft vermoord verkwanseld etc. de Kruistochten bij het verdrijven van dit kwaad uit Europa, en het bevrijden van grote stukken van noord Africa, niet grondig genoeg helaas, onkruid moet verdelgt worden met wortel en tak, doen wij dit nu niet dan blijft er van ons geen spaan heel, begrijp dat nu eens, het is een dom gehouden massa geleid door psychopatische intellectuele fanatiekers vol haat !

Kurt
Kurt
3 maanden geleden

Door rond 2000 het immorele ‘Hoe wordt ik een rat’ als nastrevenwaardigei.p.v. afkeurenswaardige vaardigheidsmust voor managers en scrupeloze carriere politici te propageren; en met de toelating van fractie- en partijdiscipline als ‘normaal’ binnen onze parlementaire democratie, is daarin een cultuur ontstaan die gedomineerd wordt door narcistische navelstaardees en over lijken gaande psychopaten. Met niu zondermeer psychopatisch beleid als gevolg. Er zijn maar twee manieren om hier een einde aan te maken. De vredevolle, mits bij de verkiezingen definitief FVD, PVV, SP, Partij voor de dieren samen de absolute meerderheid krijgen. En zich goed realiseren dat zij voor Het Licht staan, wat dit kwaad definitief wettelijk banned. De tweede manier lijkt een burgeroorlog, waarbij hopelijk politie en leger, in meerderheid zoch keren tegen het kwaad i.p.v. het te vertegenwoordigen. ‘Tis toch wat met de mensheid. Twee wereldoorlogen. Hitler, Stalin, Mao Ze Dong, Pol pot etc. En nog geen haar wijzer, qua Licht & Kwaad. Laten we hopen dat Trump wint en er dan in slaagt de WHO te slopen. En diegenen die ons tot slaaf willen conditioneren, in diezelfde kampen te stoppen, waarin ze vrijheidslievende mensen willen laten opsluiten. Maarja, een oorlog winnen zal nog wel lukken, denazificatie echter, daarvoor is een veel grondiger aanpak voor nodig. Te beginnen bij Rutte & co.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Kurt
3 maanden geleden

Het FVD is voor mij alweer afgevallen, nadat ik Joost Eerdmans, die is toegetreden tot het FVD, heb horen zeggen open te staan (in andere bewoordingen) voor samenwerking met Hugo de Jonge. Ik kan me ook niet voorstellen dat FVD stemmers hier achter staan.

(1.52 min.)

https://youtu.be/HQMSWvjmyRc?t=112

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Veterans_Resistance
3 maanden geleden

Hoezo? Heeft hij Rotterdam al leefbaar gemaakt? Of was Rotterdam nooit onleefbaar maar was dat zijn propaganda voor politieke macht?
Heel veel mensen die anders nooit aan de macht zouden zijn gekomen hebben geprofiteerd van dergelijke propaganda’s.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Veterans_Resistance
3 maanden geleden

En het volgende plaats ik ook met enige tegenzin, omdat ik toch wel wat hoop had gevestigd op zowel Baudet als van Haga.
Beiden hebben besloten niet in te gaan op de uitnodiging van het ‘buitenparlementair onderzoek’.

https://bpoc2020.nl/uitnodigingen/

Jammer. Weer een illusie armer.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Kurt
3 maanden geleden

U klets er op los, wie stonder er allemaal achter deze oorlogen, wie profiteerden er allemaal van de oorlogen en millioenen doden, ga maar eens opzoek je komt uit bij de zelfde volkje als die nu de het Worls econic forum runnen, en Event 201 !

A. te Vredenzijn
A. te Vredenzijn
3 maanden geleden

Goeie kerel die CMG. Niets aan doen!

Bibi
Bibi
3 maanden geleden

Dat dit niet op de voorpagina’s van alle door en door corrupte kranten prijkt zegt eigenlijk alles!

Realistic
Realistic
3 maanden geleden

De antichrist weet niet dat de duivel altijd verliest.

x

Check Also

vaccin

Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin

Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ...

merkel

Merkel weigert het coronavaccin van AstraZeneca, maar smeekt Duitsers om het te nemen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

83
0
We lezen graag je reactie!x