Homepagina » Buitenland » 500 academici: ‘Officiële coronacijfers kloppen niet’
academici

500 academici: ‘Officiële coronacijfers kloppen niet’

De officiële cijfers overdrijven de risico’s die kleven aan corona en het is misleidend om te spreken van een tweede golf. Dat schrijven bijna 500 academici in een open brief aan de Britse premier Boris Johnson, waarin ze zich kritisch uitlaten over de lockdown.

De artsen en wetenschappers zeggen dat de reactie van de overheid op de coronapandemie ‘disproportioneel’ is en dat het massale testen een vertekend beeld geeft. Ze schrijven dat de coronatests leiden tot veel vals-positieven en dat de overheid cijfers over het aantal besmettingen en sterfgevallen in context moet plaatsen. De corona-aanpak doet meer kwaad dan goed, zegt de groep.

De brief is ondertekend door 469 medici en getiteld ‘First Do No Harm’ (ten eerste, niet schaden), één van de bekendste en oudste adagia in de geneeskunde. “We willen beleidsmakers erop wijzen dat deze pandemie – net als alle andere pandemieën – uiteindelijk zal uitdoven, maar dat de sociale en psychologische schade permanent dreigt te worden.”

Normaal

De academici wijzen erop dat de sterfte in Groot-Brittannië momenteel nauwelijks afwijkt van het gemiddelde. “Het gebruik van de term ‘tweede golf’ is daarom misleidend.”

“Daarnaast is het normaal dat er gedurende de wintermaanden sprake is van een toename in het aantal ziekte- en sterfgevallen.”

[Daily Mail]
4.9 32 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Donald
Donald
2 maanden geleden

Is toch niemand die er naar luistert,zelfs de politie voert blind de bevelen uit zonder ook maar te kijken wat er werkelijk aan de hand is,want’,befehl ist befehl’,en dan jaren later zeggen ‘,wir haben es nicht gewusst.De wereld is een illusie en degenen die de waarheid zien worden voor gek verklaard,verdwijnen,of worden vermoord.

Realistic
Realistic
Reactie op  Donald
2 maanden geleden

Aber wir haben alle……

mee 2
mee 2
Reactie op  Donald
2 maanden geleden

let op mijn worden wanneer massa achter komt dat ze bedonderd zijn dan blijft van parlement niets meer over zelfs politie ,ME en leger kunnen regering niet meer beschermen zelfs zij lopen over naar de volk. Die dag komt erg erg snel aan

salvar
salvar
2 maanden geleden

altijd leuk om te lezen hoe dom ze zijn.
waarom snappen wij het wel (hier op deze site) dat het helemaal niet gaat om corona , covid 19 , etc.
het is een dekmantel om de agenda door te drukken toch en als ze dat eenmaal snappen is het ook gebeurt met de satanische sekte.

Gerben
Gerben
2 maanden geleden

Wellicht volgende maand het vaccin….. Wat een toestanden

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Gerben
2 maanden geleden

Pinokkio en malle Hugo eerst maar

Gerben
Gerben
Reactie op  Akkafietje
2 maanden geleden

Een placebo?

johan
johan
2 maanden geleden

Oh ja joh?!?… (cynisch..).


Rudy
Rudy
2 maanden geleden

Maar intussen neemt onze Hugo vast een voorschotje voor de mensen die het vaccin weigeren >

https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/minister-de-jonge-bepaalde-regels-gelden-wellicht-langer-voor-mensen-zonder-vaccinatie~a38416c8/

oftewel, vaccineren en jezelf blootstellen aan grotere risico’s dan corona of niet meer op vakantie en beperking in de dingen die je “mag doen”

china en noord korea zijn hier heilig bij. Wat een dictator is die man. Brrrrr……

Edward
Edward
Reactie op  Rudy
2 maanden geleden

Wat een fascist ! Volledige onderdukking, als je geen slaaf wilt zijn dan heb je ook geen leven. Heel erg eng ! Maar wie stopt het ?

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

Edward, JIJ??

Bas
Bas
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

Niemand kan dat stoppen

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
Reactie op  Rudy
2 maanden geleden

Stem in dit geval nooit meer op deze regering.
Probeer het maar op FvD, ofPVV!!

Edward
Edward
Reactie op  Sjaakie van den Hoek
2 maanden geleden

Ik vrees geen kans, er zijn teveel schapen die VVD, D66, CDA of PvdA stemmen. Enige optie is wegwezen en ergens op een eiland gaan wonen.

0xFE1337
0xFE1337
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

Doei, kunnen wij, de schattige schaapjes weer in rust en vrede leven.

rudy
rudy
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

Ik vrees dat je gelijk hebt Edward. Want onze MP is toch zo’n goeie crisismanager……. Helaas zien de meeste schapen niet dat die man al liegt op het moment dat hij adem haalt. Die heb je nog nooit kunnen betrappen op het spreken van de waarheid.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Rudy
2 maanden geleden

Hugo de Jonge is geen dictator, maar in werkelijkheid een marionet die gebruikt wordt. Hij weet, gezien zijn reactie, dat wanneer hij de bevelen, die van boven af zijn opgelegd niet opvolgt, zijn vrouw en kinderen geen toekomst hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor hemzelf en alle andere politici in de 1e en 2e Kamer. Begrijpt U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dat past in het plan dat in Canada is uitgelekt. Dat geeft precies weer in welke fase wij van het door te voeren schema zitten. Dat is dus, althans voor mij, geen verrassing en hij bevestigd hiermee dat het plan dat in Canada, Rockefeller – Lockstep 2010, is uitgelekt, daadwerkelijk ook in Nederland doorgevoerd wordt. Tenminste ik kan het plaatsen en de doorgewinterde mensen waarschijnlijk ook. Maar daar moet je wel onderzoek voor doen, want anders is het niet te begrijpen. Aangezien de weinige reacties op mijn artikel(en), heb ik nog steeds niet het idee dat de boodschap bij de meerderheid is overgekomen.

Dat toont aan dat Hugo egoïstisch is en voor overleving heeft gekozen, en niet links af, rechtdoor, rechtsaf of achteruit kan gaan. Hij heeft zichzelf in deze positie gemanoeuvreerd en het wordt mij duidelijk dat dit een bewuste keuze van Hugo is en dat hij gebruikt wordt en slechts een schakel is van het door te voeren programma.

Mensen bestudeer het uitgelekte plan uit Canada, dan weet je wat de volgende stappen zijn en in welke fase wij ons nu in Nederland bevinden. Wellicht dat NineForNews dit nog eens duidelijk kan maken?

Dit plan wordt in alle landen in de wereld doorgevoerd, enkele uitzonderingen daargelaten en diverse landen liggen al voor op het schema. Dan weet je wat ons als mensen in Nederland te wachten staat. Het is logisch als je het begrijpt, om maar even een wereldbekende voetballer, die helaas is overleden, te citeren.

Kijk naar o.a. Engeland, Australië (Victoria), Nieuw Zeeland en Argentinië, dan weet je genoeg. Tenminste, dat hoop ik, wanneer je, je huiswerk gedaan hebt!

U bent gewaarschuwd!

RealJap
RealJap
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Ik weet ook gewoon zeker dat de volledige lockdown ook hier in Nederland zal worden ingevoerd. De economie moet nou eenmaal totaal naar de knoppen.

xanto
xanto
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Je hebt volkomen gelijk. Ik heb het idee dat veel mensen het niet snappen, andere hun kop in het zand steken en sommige ronduit bang zijn.Maar wat kun je doen om hier uit te ontsnappen of de situatie veranderen

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Rudy
2 maanden geleden

Discrimminatie is ineens toegestaan, bij deze linkse rakkers

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Maakt niet uit.
Feiten tellen niet meer.
Wij moeten met zijn allen bang zijn voor cojona en een spuit in onze reet laten jassen.

Heraut
Heraut
2 maanden geleden

Dat de PCR-test ongeschikt is om betrouwbare informatie te geven over de besmetting met Covid19 van geteste personen en dus ongeschikt is voor een statistische onderbouwing van de uitbraak van deze specifieke ziekteveroorzaker en ook helemaal niets zegt over de ernst van de besmetting is al vrij lang bekend sinds de geconstateerde uitbraak.
Er is dus sprake van een papieren pandemie die wordt gevoed met weinig zeggende uitslagen van PCR-tests. De onbetrouwbaarheid van positieve PCR-tests kan zelfs tot 90% zijn en misschien nog hoger. Dat wil zeggen dat wellicht 90% of misschien meer van de positieve testuitslagen eigenlijk op de lijst van fout-positief horen te staan.

Deze papieren pandemie heeft dus nauwelijks een relatie met de werkelijkheid en vraag ik mij af waarom er miljoenen worden uitgegeven om de schijn op te houden van een pandemie i.p.v. te zoeken naar een betrouwbaardere methode om gegevens op te baseren.

De maatregelen, gekoppeld aan deze papieren pandemie zijn zo proportioneel dat het voortbestaan van ons land in het geding is, en dat geldt ook voor de landen die met dit script van een papieren pandemie (PCR-pandemie) hun maatregelen hebben genomen.

Opvallend is ook dat de meesten dezelfde soort van maatregelen gebruiken om de zogenaamde pandemie in te dammen. Is dat kuddegedrag van politici/regeringen of is er sprake van een soort script dat wordt gerealiseerd vanuit geheim gehouden afspraken.

Het opvallende is ook dat er miljoenen aan veel te snel ontwikkelde vaccins wordt uitgegeven met alle risico’s van bijwerkingen met tijdelijke of zelfs permanente schade, terwijl deze specifieke ziekte ook met andere geneesmiddelen kan worden behandeld. Bovendien moet er ineens een registratie worden gekoppeld aan de vaccinering. De schade door de vaccins konden wel eens een proportioneel grote wissel trekken op de ziektekostenverzekeringen en arbeidsongeschiktheid.

Er zijn veel meer ziektes die de bevolking teisteren van een veel ernstiger en grotere omvang waarvoor geld langs de deuren moet worden opgehaald omdat de miljoenen, die er nu ineens wel zijn voor Covid-19 bestrijding, een griepvirus, zogenaamd niet aanwezig waren.

Het hele spel dat de politiek/regering speelt, met uitzondering van een enkele politicus, is van een politicus onwaardig laag niveau dat geen landsbelang kan dienen en ruikt naar een voor het volk geheim gehouden script/agenda die kennelijk hoe dan ook moet worden uitgevoerd.

Ik roep alle politici op, die menen echt voor Nederland en het volk op te komen en een eerlijke politiek voorstaan, om hun stem te verheffen naar de regering en concreet om openheid van zaken te vragen. De regering moet beseffen dat het volk intelligenter is dan zij denkt en wellicht intelligenter dan de regering. Zij hebben politici/regering hun vertrouwen en mandaat gegeven om haar te vertegenwoordigen, niet om verraad te plegen.

Er is al veel gelekte informatie in de media die niet met minachting met het onnozele stempel als “complottheorie” kan worden weggezet. Men kan er op rekenen dat de waarheid, juist in deze tijd, de leugen zal achterhalen en de daders ter verantwoording zullen worden geroepen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Heraut
2 maanden geleden

Hallo Heraut, je ziet het goed.

Vele complottheorieën zijn nu werkelijkheid.

Dat had ik 7 maanden geleden niet gedacht en nu zit ik er midden in. Dat betekent dat het zogenaamde echte nieuws, allemaal vals is, dat is wel mijn duidelijke conclusie! Draai de mededelingen om en dan weet je zo goed als de waarheid! Probeer dat de schapen, die de mainstream media volgen, maar eens duidelijk te maken. Ik doe in elk geval mijn best, maar moet helaas constateren dat tegen de macht en het kapitaal van de mainstream media niet valt op te boksen. Zij zijn dan ook allemaal omgekocht!

De oorzaak dat de pandemie nog steeds voort duurt, is de macht van de farmaceutische industrie die de gehele gezondheidsindustrie al sinds 1902, door toedoen van John D. Rockefeller en Andrew Carnegie, onder controle heeft en dan wereldwijd. Zo goed als alle artsen in de wereld hebben geleerd dat virussen bestaan en een gevaar voor de gezondheid zijn, en willen niet toegeven dat zij iets geleerd hebben dat helemaal niet waar is. Dat is het dilemma waar zij mee zitten opgezadeld en dat is niet in het voordeel van de mensheid.

Zij zullen nooit en te nimmer toegeven dat zij medicatie voorschrijven op basis van aannames die niet waar zijn. Daar wordt door het WHO, die de landelijke gezondheidsorganisaties aanstuurt, dankbaar gebruik van gemaakt. De WHO heeft elke regering in de houtgreep en de reden is: Bill Gates bepaald wat er gebeurd en Tedros volgt de bevelen van Bill Gates op. Geld doet wonderen en iedereen is om te kopen, als je maar genoeg betaald. Zoals gezegd, aan geld geen gebrek!

Dat is het huidige probleem, maar helaas bij de meerderheid in Nederland en de meerderheid van de mensen in de wereld nog niet bekend.

Zie daarvoor mijn reactie op Rudy.

Voor zo ver ik het weet wordt het geld vanuit het World Economic Forum met als de Wereldbank als back-up aangevuld. Aan geld dus geen gebrek! Ik denk dat zelfs Bill Gates uit die bron put, want anders zou hij niet zo relaxed zijn om onzinverhalen te verkondigen. Geld is alles wat hem drijft en zijn aandeel in $$$$$$$$$$$$$$ zal bij succes groot zijn. Daar droomt hij vast en zeker elke nacht van. Hoe zielig kun je zijn, als je voor doet alsof je het beste met de mensen in de wereld voor hebt en in werkelijkheid de ondergang van de mensen in de wereld als doel hebt.

Wij hebben hier met een maniak te maken die gebruikt wordt om een plan te realiseren, dat de realiteit ver te buiten gaat, maar dat zelf niet door heeft, omdat geld ($$$$$$$$$$$) het enige is dat hem aanspreek en de drijfveer is en zijn ultieme doel is. Hoe ziek moet je zijn, wanneer je dit over de ruggen van de mensen tot in het oneindige wilt doordrukken. Vaccinaties dus!

Het is dan ook niet te begrijpen dat vele, zo niet de meeste regeringen in de wereld, zijn filosofie en opdrachten uitvoeren. Dat zij dat doen, is een teken van zwakheid en bovendien egoïstisch! Regeringen zijn gekozen door mensen in de samenleving en het wordt steeds duidelijker dat dit niet meer het geval is, en de genomen maatregelen en wetten niet dienen ter bescherming van de mensen in het land, maar dat die alleen in het voordeel van de mensen in de regering zijn. Zij zijn gemanipuleerd en willen niet toegeven dat dit zo is!

Jo Bidon
Jo Bidon
2 maanden geleden

Die 5G moet toch doorgedrukt worden?
In 2022 wordt het officieel.
Het zou handig zijn indien tegen die tijd iedereen een middel in zijn lijf heeft tegen de schadelijke gevolgen ervan.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Jo Bidon
2 maanden geleden

Tegen die tijd heeft het gros mogelijk een “middel” in hun lijf dat vrolijk met hun “smart”phone communiceert en hun hele fysieke gesteldheid doorseint via dat 5G en mogelijk hun DNA modificeert.
Smart hè zo’n phone.

0xFE1337
0xFE1337
Reactie op  Jo Bidon
2 maanden geleden

Hoop wel dat je een blinddoek om hebt je gehele leven. Oh je wist zeker niet dat licht ook straling is, nog veel hogere frequentie dan 5G (bijv 60GHz)

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Jo Bidon
2 maanden geleden

Of de schade lekker aangewakkerd

Edje
Edje
2 maanden geleden

Wanneer gaan mensen nou eens wakker worden ! Het gaat echt heel erg eng worden in dit land met deze psychopaten. De Jonge: ‘Bepaalde regels gelden wellicht langer voor mensen zonder vaccinatie’Het is niet uitgesloten dat mensen die een coronavaccin nemen, straks voordelen hebben ten opzichte van niet-gevaccineerden. Dat zegt minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid).

Ana
Ana
Reactie op  Edje
2 maanden geleden

Daar is toch maar 1 omschrijving voor….., en al maanden geleden in veel artikelen voor gewaarschuwd.

Bas
Bas
Reactie op  Ana
2 maanden geleden

Onder dwang een vaccin nemen komt grotendeels overeen met het verplicht stellen daarvan. Stapje voor stapje worden mensen verder onderdrukt. Je mag eventueel niet meer op vakantie. Wat zijn de volgende stappen? Dat werkgevers je mogen ontslaan en dat je niet in aanmerking komt voor een WW, omdat je verwijtbaar werkloos bent geworden. Je mag niet meer studeren en je krijgt geen geldlening voor de aankoop van een woning. Geen huurwoning etc. Je ontkomt er dus uiteindelijk niet aan.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Bas
2 maanden geleden

Al gaan ze op hun kop staan. Dan tonen ze maar eerst aan dat ze mij geen schade berokkenen. Dan praten we wel verder. Je krijgt straks Coronavluchtelingen. Of beter gezegd, onderduikers. Want ze kunnen niet echt ergens heen. Het kan niet zo zijn dat alle verantwoordelijkheid bij de ontvangende partij ligt. Zij ontwikkelen een vaccin, ze dragen niet eens verantwoordelijkheid, dus ze kunnen doen wat ze willen. Als ik hem neem ben ik verantwoordelijk en als ik hem niet neem ook. Dat klopt van geen kant.

Bibi
Bibi
Reactie op  Edje
2 maanden geleden

Dit roep ik al vanaf maart en wordt door mijn eigen familie als complotdenker weggezet
En ze willen het er niet over hebben, want het moet wel gezellig blijven! Helllup!!

Edward
Edward
Reactie op  Bibi
2 maanden geleden

Het is ook niet te begrijpen, terwijl de feiten er zijn. Er is vanaf dag 1 door de psychopaten geroepen dat vaccinatie de enige weg is naar vrijheid. En nu is er plotseling, heel erg toevallig een vaccine beschikbaar. Overigens een mRNA vaccinatie die nog nooit eerder is uitgeprobeerd. Feitelijk wordt de hele wereldbevolking aan een medisch experiment onderworpen. Waar was ook alweer de Neurenberg Code voor bedoeld ? Dit nooit weer, zeiden wij toen allemaal….

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

Ja precies. Maar ik heb geen idee hoe zoiets werkt. Moet je zelf aankaarten dat de Neurenbergcode aangetast wordt en waar moet je dan zijn? Of zijn zij ook omgekocht?

0xFE1337
0xFE1337
Reactie op  Bibi
2 maanden geleden

Nouja, zoals deze site ook aangeeft, als een paar mensen dat vinden zal het wel een feit zijn. Ik sta dan compleet achter je familie dat je een complotdenker bent ;-)!

joanna
joanna
Reactie op  Edje
2 maanden geleden

Ik denk dat 90% van de schapen het vaccin vrijwillig gaat innemen. Zeker als ze daarvoor geld ontvangen of andere voordelen verkrijgen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Edje
2 maanden geleden

Dat is gewoon wat tegen hunzelf in druist, discrimineren heet dat. Dat mag toch niet van ze, en ook proef ik chanteren zij zijn er nog steeds niet van doordrongen dat wij met 17 miljoen mensen zijn tegen 175 kamerlidjes. Iets wat Lodewijk de 14e fataal is geworden.

Saskia
Saskia
2 maanden geleden

Toch ook positief nieuws, eindelijk zijn er ministers die het leipe beleid van Rutte en de Jong niet meer klakkeloos overnemen, er schijnt slaande ruzie in de kamer geweest te zijn: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5195938/corona-beleid-van-het-kabinet-hoofdrolspelers-rutte-de-jonge

x

Check Also

baudet

Thierry Baudet noemt beestje bij de naam: corona, de Grote Reset

Kamerlid Henk Krol vroeg premier Rutte onlangs ...

californië

Inwoner Californië sterft enkele uren na coronavaccin, groot onderzoek gestart

Een inwoner van Californië is enkele uren ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x