BuitenlandCorona

500 academici: ‘Officiële coronacijfers kloppen niet’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De officiële cijfers overdrijven de risico’s die kleven aan corona en het is misleidend om te spreken van een tweede golf. Dat schrijven bijna 500 academici in een open brief aan de Britse premier Boris Johnson, waarin ze zich kritisch uitlaten over de lockdown.

De artsen en wetenschappers zeggen dat de reactie van de overheid op de coronapandemie ‘disproportioneel’ is en dat het massale testen een vertekend beeld geeft. Ze schrijven dat de coronatests leiden tot veel vals-positieven en dat de overheid cijfers over het aantal besmettingen en sterfgevallen in context moet plaatsen. De corona-aanpak doet meer kwaad dan goed, zegt de groep.

De brief is ondertekend door 469 medici en getiteld ‘First Do No Harm’ (ten eerste, niet schaden), één van de bekendste en oudste adagia in de geneeskunde. “We willen beleidsmakers erop wijzen dat deze pandemie – net als alle andere pandemieën – uiteindelijk zal uitdoven, maar dat de sociale en psychologische schade permanent dreigt te worden.”

Normaal

De academici wijzen erop dat de sterfte in Groot-Brittannië momenteel nauwelijks afwijkt van het gemiddelde. “Het gebruik van de term ’tweede golf’ is daarom misleidend.”

“Daarnaast is het normaal dat er gedurende de wintermaanden sprake is van een toename in het aantal ziekte- en sterfgevallen.”

[Daily Mail]

4.9 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Donald
Donald
1 jaar geleden

Is toch niemand die er naar luistert,zelfs de politie voert blind de bevelen uit zonder ook maar te kijken wat er werkelijk aan de hand is,want’,befehl ist befehl’,en dan jaren later zeggen ‘,wir haben es nicht gewusst.De wereld is een illusie en degenen die de waarheid zien worden voor gek verklaard,verdwijnen,of worden vermoord.

salvar
salvar
1 jaar geleden

altijd leuk om te lezen hoe dom ze zijn.
waarom snappen wij het wel (hier op deze site) dat het helemaal niet gaat om corona , covid 19 , etc.
het is een dekmantel om de agenda door te drukken toch en als ze dat eenmaal snappen is het ook gebeurt met de satanische sekte.

Gerben
Gerben
1 jaar geleden

Wellicht volgende maand het vaccin….. Wat een toestanden

johan
johan
1 jaar geleden

Oh ja joh?!?… (cynisch..).


Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x