Homepagina » Mens en Dier » Australische gezondheidsminister laat zich vol trots vaccineren, en belandt in het ziekenhuis
australische
Foto: Greg Hunt (John Englart CC BY-SA 2.0)

Australische gezondheidsminister laat zich vol trots vaccineren, en belandt in het ziekenhuis

De Australische minister van Volksgezondheid, Greg Hunt, liet zich eergisteren vol trots vaccineren tegen corona. In Melbourne kreeg hij samen met onder andere oud-premier Julia Gillard het vaccin van AstraZeneca toegediend, schrijft Reuters.

“Gisteren had ik de eer om tegen corona te worden gevaccineerd met het AstraZeneca-vaccin,” twitterde hij. Vandaag werd bekend dat Hunt is opgenomen in het ziekenhuis vanwege ‘een vermoedelijke besmetting’.

Al de derde minister

De 55-jarige Hunt blijft vannacht ter observatie in het ziekenhuis, en krijgt antibiotica en vloeistoffen toegediend. Het is niet bekend wat zijn klachten zijn en wanneer hij is opgenomen in het ziekenhuis. “De minister zal naar verwachting volledig herstellen,” liet zijn kantoor weten in een verklaring.

Zijn kantoor suggereerde verder dat de ziekenhuisopname ‘niet gerelateerd is aan het vaccin’. Hunt is al de derde Australische minister die is uitgevallen. Ook minister van Justitie Christian Porter en minister van Defensie Linda Reynolds hadden medische hulp nodig.

4.9 36 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
2 maanden geleden

Onze politici zouden een gewone zoutoplossing ingespoten krijgen, als hen gevraagd wordt om het “goede” voorbeeld te geven! Zo slim zijn ze hier wel, ze weten immers wat voor gifstoffen er in die spuiten zitten natuurlijk.

Jacob
Jacob
Reactie op  Christina
2 maanden geleden

Daarom moet het volk eerst een “overval” doen op die flesjes, en dan wil ik mij beschikbaar stellen om hun die injectie toe te dienen. Want anders krijgen ze gewoon een placebo. Overigens wel aardig om te vermelden: Mensen met slaapproblemen willen in het ziekenhuis altijd graag hun slaappil, maar de verpleegsters zijn ook uitgekookt, die geven hen een placebo en wat horen ze de andere ochtend: “Oh zuster, ik heb zo heerlijk geslapen”. Het is dus zuiver psychisch, maar goed dat deze mensen niet verslaafd raken aan slaappillen.

Rob
Rob
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

Dus toch gedachtenkracht? Ga maar na, als ze denken dat ze een slaapmiddel krijgen dan slapen ze ineens goed. Wat dachten ze dan eerst? Dat ze niet konden slapen vanwege….whatever?

Gedachte is één van de twee dualistische aspecten van het eigen leven. Gevoel is het andere aspect. Meestal voel je iets en speelt er een gedachte bij. Of je denkt iets en je voelt er iets bij op een bepaalde manier. Die twee hebben dus invloed op elkaar. Als je je dan onrustig voelt denk je in zo’n geval dat je niet kunt slapen. En bijkbaar ga je je dan rustiger voelen als je denkt dat je iets krijgt waar je van kunt slapen. Slapen doe je als je ontspannen voelt. Als je gespannen bent kom je vaak moeilijk of niet in slaap. En mensen zijn meestal naar buiten gericht voor oplossingen. Maar het gaat er uiteindelijk om om ontspannen te raken zodat je kunt slapen. Dan heb je in feite geen medicijnen nodig maar alleen een ‘excuus’ van buitenaf om je gedachten te veranderen en je rustiger te voelen.Of noem dat excuus een hulpmiddel en dan is een placebo het hulpmiddel.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Christina
2 maanden geleden

Andersom redeneren kan ook. Stel dat er ECHT een gevaarlijk virus zou zijn. Zouden de dames en heren zichzelf leider en of politicus noemend, dan niet als de drommel voor hun eigen veiligheid hebben gezorgd? Ondertussen de bevolking in het ongewisse latend? Wat is echter de praktijk. Kijk naar Merkel in Duitsland. ‘Hè, jammer. Nee, ik ben 66 en het vaccin is maar voor mensen tot en met 65 …Onze eigen sinister president onlangs ‘Eh, nee ik heb geen klachten en ik hoef me dan ook niet te laten testen’. Over het ‘vaccineren’ hoeven we het met deze megalomane kwakbol dan ook niet te hebben. Kom, laten we nog eens wat lachen. Laten we het over het ‘Sputnik vaccin’ hebben. Hè Telegraaf? Hahahahahahahahahahahahahaha

Rob
Rob
Reactie op  jan doornbos
2 maanden geleden

Precies, mooi verwoord. Als het werkelijk een gevaarlijk virus was dan stond de hele fascistische BBB Bilderberg NWO club in dit land als eerste vooraan en zou schijt hebben aan de rest. Dan zouden wij dood gaan.Het omgekeerdeis het geval. Er is geen gevaarlijk virus en ze willen ons dood HEBBEN m.b.v. de ‘vaccins’.

Hope
Hope
Reactie op  jan doornbos
2 maanden geleden

Exact zo is het, goed gezegd!

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  jan doornbos
2 maanden geleden

Weet je nog, koude oorlog, de dreiging van de bom? Er werden toen allemaal schuilkelders gebouwd waar de prominenten als eerste toegang tot kregen.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Diept triest dit gebeuren.

Zo heeft onze grote daadkrachtige minister Hugo de J gezegd dat hij geen begrip heeft voor diegene die geen vaccin neemt (zo u wilt gentherapie voor de lezers hier).

Zou Hugo de J deze prik/ frikandel gaan nemen?

Als ik naar de foto kijk van de Australische minister met een muilkorf om is, mijns inziens, te zien dat deze muilkorft geen fluit doet (doet per definitie al niet, maar goed) want al het lucht vliegt langs de neus erin en eruit.

Jacob
Jacob
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Inderdaad, wat een aansteller en leugenaar met die muilkorf.

Lies
Lies
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Die laten zich niet volspuiten met een experimenteel zooitje die zijn niet gek

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Die muilkorf is er ook niet als bescherming bedoeld maar als symbool van onderwerping als slaaf aan je meester of eigenaar.

Elfin
Elfin
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Ja en zo voelde het van het begin af aan al. Pure onderdrukking en daarom draag ik dat ding niet! Een kennis van me kreeg er een smerige longinfectie door!

Frank
Frank
Reactie op  Elfin
2 maanden geleden

Zoals ik al zei, we moeten een internationale Mask Burning day organiseren.

Frank
Frank
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Ja, dat was geloof ik met zo’n bal aan een riempje in je mond dat stevig op z’n plaats wordt gehouden. Ik zie de elite al voor me met zoiets haha….

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Die onbegrip van Hugo de Jonge komt vanuit een dwangpositie waar twee werelden elkaar botsen binnen onze matrix. Die vent is daarom ook niet te begrijpen, want hij opereert als agent buiten onze matrix waar zijn ware identiteit vertoeft en zet een schijnvertoning neer daarbinnen, zo is dat ook met Mark Rutte het geval.

j meerstadt
j meerstadt
Reactie op  Wilde Westen
2 maanden geleden

welke matrix, interessant, vertel meer…

Annette
Annette
2 maanden geleden

Wat een pracht verhaal! Hoe meer van deze voorbeelden er komen, hoe beter het is. Net als het verhaal van die Poolse arts, die na “vaccinatie” ook erin is gebleven. Sorry hoor, kan ik geen moment medelijden mee hebben. Dat was ook nog de persoon die mensen die bezorgd waren om zich te laten prikken, belachelijk maakte. Karma is a bitch! Mag hopen dat er nog vele bekende figuren zich en publique laten inspuiten met desastreuze gevolgen. Dan is hopelijk dit afschuwelijke theatergebeuren over een half jaartje maximaal afgelopen. En dan weer terug naar het ons bekende normaal.

MdeFilosoof.
MdeFilosoof.
Reactie op  Annette
2 maanden geleden

Hoogmoed komt voor de val. Uiteindelijk zal het einde overeenkomstig de daden zijn. Deze Minister gebeurd dus precies wat hij andere heeft toegewenst. Dat zal voor alle leidende figuren van de grootste misdaad tegen de mensheid zo zijn, maar ook voor alle meelopers die (bewust) de andere kant op keken toen het corona facisme zich nestelde in de samenleving.

Pipojipo
Pipojipo
2 maanden geleden

Ik lach me rot als ie er ene hele lange nasleep van heeft en daar over 5 jaar nog last van heeft! Verschillende landen zijn gestopt met het AstraZeneca vaccin omdat ie niet deugt en hij laat zich vol trots ermee injecteren……hij had nog véél zieker moeten worden! Eigen schuld dikke bult!

Dubito
Dubito
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Waarschijnlijk wordt hij nog veel zieker – en veel langer. Levenslang.

HUIB
HUIB
2 maanden geleden

Zouden ze hier ook moeten doe met alle ministers en live op staatsomroep NPO uitzenden. Maar ik denk dat ze dan ook de boel belazeren door gewoon water in te laten spuiten.

Lies
Lies
Reactie op  HUIB
2 maanden geleden

Onafhankelijke burgers het even uit laten zoeken zodat het niet fake is dat spuitje

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Dr. Anthony Fauci schendt de wetten van Neurenberg!!

Dr. Fauci weet dat het Corona -virus niet is geïsoleerd en niet is bewezen. Hij weet ook dat de genetische vaccines die hij heeft aanbevolen onbewezen en zeer waarschijnlijk gevaarlijk zijn, aangezien eerder is bewezen dat alle vergelijkbare genetische vaccines onveilig zijn.

Jacob
Jacob
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Dat hele Amerika heeft na WO-II nooit gedeugd, Duitse raketgeleerden die verantwoordelijk waren voor vele duizenden doden in Londen, werden door de VS “beschermd” binnengehaald, om uiteindelijk de atoombom verder te perfectioneren en raketten voor NASA te ontwikkelen. Die Duitse geleerden hadden veroordeeld moeten worden, maar dat is nooit gebeurd. Nu volgen ze dezelfde NAZI-methoden die ze toendertijd veroordeelden in Neurenberg.

Locke
Locke
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

De US was al bezet gebied voor WO-II het steekt ingewikkelder in elkaar. De Britse kroon en het Vaticaan zwaaien de scepter. Het zijn de 3 obelisken Rome religie DC Militaire macht Londen Financiële macht.
Een link onderaan uit het verleden van Joyce geeft je hierover meer duidelijkheid.
Deze link geeft in het kort inkijk. Engelstalig.

https://www.bitchute.com/video/J15O05jZCgmQ/

https://krishnananda949.wordpress.com/2020/05/08/fraudedossier-staat-der-nederlanden/

Eus
Eus
Reactie op  Locke
2 maanden geleden

Je vertelt niet alles, namelijk wie er in Londen en Rome de baas waren en zijn. Als je goed je huiswerk hebt gedaan weet je wat ik bedoel.

Locke
Locke
Reactie op  Eus
2 maanden geleden

De 13 illuminatie families maar we kunnen nog verder terug naar Khazaria of het boek der openbaring.

Dubito
Dubito
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Het is de Code van Neurenberg. Ik ben er niet zeker van of een Code dezelfde kracht heeft als een wet.
Iemand?

Tigron
Tigron
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

Nee, de code van Neurenberg is geen wet.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Code_van_Neurenberg

Dubito
Dubito
Reactie op  Tigron
2 maanden geleden

Dan vraag ik me af of er enige sanctie is bij het schenden van die Code. Artsen hebben de eed van Hippocrates, die zij schenden bij het negeren van de regel ‘doe geen kwaad’, journalisten hebben de Code van Bordeaux – die heden ten dage massaal genegeerd wordt door de gelijkgeschakelde Belgische staatsdagbladpers in Nederland.
Alleen maar heel hard roepen: “Hee, je schendt de code!”? En dat tegen een stel ongeïnteresseerde schouderophalende ruggen?

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

Ik durf het niet te zeggen, de Mensenrechten zijn verdragen en die gaan in ieder geval boven alle wetten. De maatregelen moeten in proportie zijn en vooral tijdelijk en dat is NIET het geval. Dus die worden overtreden. De Neurenbergcode werd opgesteld om het Befehl ist Befehl te voorkomen: burgers die vinden dat er een onrechtmatige wet is doorgeduwd, dienen daar tegenin te gaan. De staat hiervan weet ik niet of die boven wetten gaan. Ik denk haast van wel.

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Goedzo!😅🤣😂😂🤣😅!!

hendrik1730
hendrik1730
2 maanden geleden

Nummer 3 – the results keep coming.

Jacob
Jacob
2 maanden geleden

Wil Nederland nog méér bewijs dat het vaccin geen vaccin is, maar een “killer-virus”? Ik hoop dat deze overmoedige ministers weer zullen herstellen, want het is een satanische en demonische aanval van de duivel om zo veel mogelijk mensen te vernietigen.

Sjefke
Sjefke
2 maanden geleden

Blijkbaar een zwakke ministersploeg in Australie.
Het zijn toch geweldig effectieve vaccins! En blijkbaar geen nevenwerkingen!

Dubito
Dubito
Reactie op  Sjefke
2 maanden geleden

Of lijdend aan een hevig soort eerlijkheid, waardoor ze geen placebo nemen. Is toch te prijzen in ze.
En nu maar de komende jaren volgen, die proefkonijnministers (als ze maar geen myxomathose krijgen).

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

58
0
We lezen graag je reactie!x