Mens en Dier

Australische gezondheidsminister laat zich vol trots vaccineren, en belandt in het ziekenhuis

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Australische minister van Volksgezondheid, Greg Hunt, liet zich eergisteren vol trots vaccineren tegen corona. In Melbourne kreeg hij samen met onder andere oud-premier Julia Gillard het vaccin van AstraZeneca toegediend, schrijft Reuters.

“Gisteren had ik de eer om tegen corona te worden gevaccineerd met het AstraZeneca-vaccin,” twitterde hij. Vandaag werd bekend dat Hunt is opgenomen in het ziekenhuis vanwege ‘een vermoedelijke besmetting’.

Al de derde minister

De 55-jarige Hunt blijft vannacht ter observatie in het ziekenhuis, en krijgt antibiotica en vloeistoffen toegediend. Het is niet bekend wat zijn klachten zijn en wanneer hij is opgenomen in het ziekenhuis. “De minister zal naar verwachting volledig herstellen,” liet zijn kantoor weten in een verklaring.

Zijn kantoor suggereerde verder dat de ziekenhuisopname ‘niet gerelateerd is aan het vaccin’. Hunt is al de derde Australische minister die is uitgevallen. Ook minister van Justitie Christian Porter en minister van Defensie Linda Reynolds hadden medische hulp nodig.

4.8 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
1 jaar geleden

Onze politici zouden een gewone zoutoplossing ingespoten krijgen, als hen gevraagd wordt om het “goede” voorbeeld te geven! Zo slim zijn ze hier wel, ze weten immers wat voor gifstoffen er in die spuiten zitten natuurlijk.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Diept triest dit gebeuren.

Zo heeft onze grote daadkrachtige minister Hugo de J gezegd dat hij geen begrip heeft voor diegene die geen vaccin neemt (zo u wilt gentherapie voor de lezers hier).

Zou Hugo de J deze prik/ frikandel gaan nemen?

Als ik naar de foto kijk van de Australische minister met een muilkorf om is, mijns inziens, te zien dat deze muilkorft geen fluit doet (doet per definitie al niet, maar goed) want al het lucht vliegt langs de neus erin en eruit.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat een pracht verhaal! Hoe meer van deze voorbeelden er komen, hoe beter het is. Net als het verhaal van die Poolse arts, die na “vaccinatie” ook erin is gebleven. Sorry hoor, kan ik geen moment medelijden mee hebben. Dat was ook nog de persoon die mensen die bezorgd waren om zich te laten prikken, belachelijk maakte. Karma is a bitch! Mag hopen dat er nog vele bekende figuren zich en publique laten inspuiten met desastreuze gevolgen. Dan is hopelijk dit afschuwelijke theatergebeuren over een half jaartje maximaal afgelopen. En dan weer terug naar het ons bekende normaal.

Pipojipo
Pipojipo
1 jaar geleden

Ik lach me rot als ie er ene hele lange nasleep van heeft en daar over 5 jaar nog last van heeft! Verschillende landen zijn gestopt met het AstraZeneca vaccin omdat ie niet deugt en hij laat zich vol trots ermee injecteren……hij had nog véél zieker moeten worden! Eigen schuld dikke bult!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x