CoronaBuitenland

Advocaat Bart Maes stuurt brief aan Oostenrijkse kanselier: ‘Vaccinatieplicht in strijd met hele zwik verdragen’

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Advocaat Bart Maes heeft vorige week een uitgebreide brief aan de Oostenrijkse bondskanselier Karl Nehammer gestuurd, met een kopie aan de bondspresident, de parlementsvoorzitter en alle landelijke politieke partijen.

Als de vaccinatieplicht, die evident in strijd is met het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie én nog een hele zwik andere verdragen – in Oostenrijk daadwerkelijk zou worden uitgevoerd, dan zal Duitsland ongetwijfeld de volgende zijn. En als het regent in Berlijn, dan druppelt het in Den Haag, schrijft Maes op social media. De wet is er al door, maar er wordt pas vanaf half maart gehandhaafd.

Aangifte

Maes heeft ook aangifte gedaan van strafbare feiten tegen de verantwoordelijken bij de Zentrale Staatsanwaltschaft zur Verfolgung von Wirtschaftsstrafsachen und Korruption. Als dat onderdeel van het Oostenrijkse Openbaar Ministerie de zaak niet oppakt, dan wordt één en ander doorgeleid aan het Internationaal Strafhof, aldus de advocaat.

Hij licht toe dat de strafrechtelijke component heeft te maken met de bijwerkingen van de coronavaccins. Als ongeveer een derde van de Oostenrijkers verplicht gevaccineerd wordt, dan praat je over miljoenen verplichte vaccinaties. Het is dan een wiskundige zekerheid dat een deel van hen als gevolg hiervan zal komen te overlijden en een ander deel levenslang last van bijwerkingen zal hebben. “En dat allemaal ter voorkoming van een snotneus en wat hoofdpijn.”

Geen plek in de EU

Dat zal ongetwijfeld strafbaar zijn op grond van het Oostenrijkse strafrecht, ook voor het medisch personeel dat de prikken zet, benadrukt Maes.

Wij hebben een boodschap voor Karl Nehammer: ‘Met een overheid als de uwe is er voor Oostenrijk geen plek in de EU’, schrijft Eva Vlaardingerbroek, werkzaam voor Maes Law.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Alleen denkt de Nederlandse Onafhankelijke Bevoegde Objectieve rechter er anders over.

Trouwens, waar zijn de Oostenrijkse Juristen en of rechters?
Heeft Oostenrijk in haar grondwet geen recht van Opstand er instaan? Wij Nederlanders in ieder geval niet. Is in de jaren 70 eruit gehaald.

en Oostenrijk heeft natuurlijk ook niet een van de meest verschrikkelijke personen voortgebracht, integendeel, het blonk altijd uit in vrede.

Loire
Loire
3 maanden geleden

Per 1 februari coronapas nodig om te reizen in de eu, waarvan de prik dan nog maar 9 maanden geldig is, soms nog strenger bijv frankrijk, en geen eenduidigheid over toegang per locatie in de eu landen. Kortom zonder pas kom je de grens niet meer over en geen pas zonder vaccinatie over het algemeen. Scheelt heel veel co2 uitstoot!!

Piet
Piet
3 maanden geleden

En Ivermectine wegzetten als paardenmiddel.

Rudolph Chuzzlewhit
Rudolph Chuzzlewhit
3 maanden geleden

Nog!
meer van dit!
Dank u!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x