CoronaBinnenland

Kabinet gaat QR-code handhaven terwijl bijna 80% van positief geteste mensen gevaccineerd is

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Maandag werd bekend dat het kabinet de horeca en culturele sector weer wil heropenen. Dat gebeurt wel onder strenge voorwaarden. Zo moeten de sectoren hoogstwaarschijnlijk elke dag om 22.00 uur sluiten en moeten bezoekers een coronabewijs kunnen tonen. Deze coronapas is geldig bij een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve test.

Dat het kabinet de QR-code gaat handhaven is opmerkelijk aangezien bijna 80 procent van de positief geteste mensen gevaccineerd is. Van 1 tot en met 18 januari zijn in Nederland ruim 447.000 mensen positief getest op corona. Van de positieve testen was 77 procent gevaccineerd, blijkt uit cijfers van het RIVM.

Injecties vergroten kans op besmetting juist

Veruit de meeste mensen die positief testen, zijn dubbel gevaccineerd. In januari zijn ook 18.000 geboosterde mensen positief getest op corona.

“Het is nu overduidelijk dat de injecties de kans om positief getest te worden niet verkleinen. Sterker nog, uit Britse overheidsdata kwam al naar voren dat de injecties de kans op besmetting juist vergroten,” schrijft data-analist Daniël van der Tuin op Substack.

Overgrote deel coronadoden gevaccineerd

Het ligt in de lijn der verwachting dat ook het overgrote deel van de coronadoden gevaccineerd was. In Groot-Brittannië, waar het percentage positief geteste mensen ongeveer net zo hoog ligt als in Nederland, was 71 procent van de recente coronadoden ingeënt.

4.9 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
150 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
logisch_denken
logisch_denken
3 maanden geleden

De cursus gehoorzamen wordt slechts beeindigt als wij – de burger – het niet meer accepteren . Dat waren de woorden van pathologisch leugenaar rutte.

Iedereen moet nu toch wel weten waar de QR-code een opstap voor is

Vecht voor uw vrijheid, vecht voor uw burgerrechten, vecht voor uw grondrechten.

Kom massaal in vezet tegen de EU dictatuur van ursula en klaus !!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
3 maanden geleden

LS…

Cyborg Rutte & Cabal zijn elektronisch verbonden met het kwaad. Wordt tijd voor een stevige kortsluiting… De Russen zijn daar goed in ! Moeten ze wel aan de goede kant van de geschiedenis staan natuurlijk. We zullen het snel weten !

ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Natuurlijk gaan ze dat doen want dat is Totalitarisme, dat is Totale Controle en door het terreurkapje, het wonderprikje is het uitgedraaid op Totale Terreur.

Het totalitarisme stopt pas wanneer het zichzelf vernietigd heeft, dus het wordt gekker, gekker en nog gekker tot het totalitarisme als een supernova uiteenspat en dan is het voorbij en is de schade immens te noemen.

Underground
Underground
3 maanden geleden

Daaag, totaal geen vertrouwen meer. En het worden er steeds meer. Die graag wappie willen zijn. Naar de hel kabinet, met je smerige troep!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

150
0
We lezen graag je reactie!x