Homepagina » Buitenland » Rapport: “Rampvlucht MH17 uit de lucht geschoten met Israëlische raket”
Rapport: "Rampvlucht MH17 uit de lucht geschoten met Israëlische raket"

Rapport: “Rampvlucht MH17 uit de lucht geschoten met Israëlische raket”

Een jaar na de ramp met vlucht MH17 in Oost-Oekraïne heeft een groep luchtvaartdeskundigen een eigen onderzoek gepubliceerd. Daaruit blijkt dat de Boeing met 298 inzittenden mogelijk is neergehaald met een Israëlische lucht-luchtraket.

In het 16 pagina’s tellende rapport wordt de schade aan de romp uitgebreid geanalyseerd. Aan de hand van de beschikbare gegevens hebben de experts het bereik van de raket en de massa van de springkop berekend.

Volgens de onderzoekers ontplofte de 10 tot 40 kilogram zware springkop op 0,8 tot 1,6 meter van het raam van de cockpit. Daarbij kwamen 2000 tot 4000 parallellepipedumvormige projectielen met een gemiddeld gewicht van drie gram en een grootte van 8x8x6 mm vrij.

De experts vergeleken de technische gegevens met bestaande Russische luchtdoelraketten en kwamen tot de conclusie dat geen daarvan is uitgerust met dergelijke projectielen. Bovendien wegen alle springkoppen van Russische luchtdoelraketten meer dan 40 kilogram.

Het feit dat de raket in de buurt van de cockpit explodeerde, suggereert volgens de onderzoekers dat het om een radargeleid projectiel ging. De experts komen na hun analyse uit bij de Israëlische lucht-luchtraket van het type Python.

De voormalige Sovjetrepubliek Georgië zou Su-25-straaljagers begin 2000 hebben gemoderniseerd en uitgerust met Python 4 en Python 5 raketten.

De Boeing 777 van Malaysia Airlines met vluchtnummer MH17 werd op 17 juli vorig jaar uit de lucht geschoten. Alle 298 passagiers van het toestel, dat op weg was van Amsterdam naar Maleisië, kwamen daarbij om het leven.

[Sputniknews, AFP]


Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

67 reacties

 1. Weer het zoveelste waanidee waarvan men de waan heeft dat het waar is.
  Het boeit me echt geen ene malle moer WIE het heeft gedaan…
  Deze site is een oase voor de zgn wakkere schaapjes die altijd zo graag naar anderen wijzen.

  71 likes
  • Als het je niet boeit , reageer dan niet en bezoek deze site dan niet meer.
   Gelukkig is er wel een schaap wakker.

   32 likes
   • Het wordt pas gevaarlijk als die “wakkere schaapjes” die hier altijd terugkomen alleen lezen wat andere “wakkere schaapjes” ook vinden. Dan begin je langzaam te denken dat jouw realiteit de enige ware is en doe je niets anders dan wat de nos en aanverwanten ook doen.

    Binnenkort kom ik met 4 pagina´s tellend rapport dat het de aliens zijn die het gedaan hebben wat veel aannemelijker is omdat geen ene menselijke raket precies dat gedaan kan hebben wat nu wordt veronderstelt. Alleen ik ben er nog niet uit welk alien ras het precies is dat verantwoordelijk is, ze wijzen allemaal naar elkaar.

    54 likes
    • 4 pagina’s ? Dat geloof ik dan bij voorbaat al niet. Da’s veel teveel. Echte bewijzen staan in 500 woorden.

     7 likes
     • Dan zal ik het proberen in één Twitter bericht te vervatten. Dan snappen de meeste commentatoren alhier het ook wellicht en hoeven ze niet begrijpend te leren lezen 🙂

      7 likes
   • Makkelijk om over jezelf op te scheppen dat je wakker bent,
    de mensen die zichzelf op de borst kloppen dat ze wakker zijn
    zijn vaak juist het meest ingedut.

    29 likes
    • …..De Russen domweg schuldig verklaren en een derde wereldoorlog starten of riskeren door de nazi’s in de VS met hun Brusselse idioten en achterlijke en leeghoofdige -gekochte- slaven die blind en doof alles geloven en in compleet zonder enige kritiek volgen….Een wereldoorlog, dat is ook een manier om wakker te worden….Laat de dood maar komen, want het leven is schijnbaar voor deze massa bewierookte slaven geen stuiver waard. Wat dat betreft, verdient deze door en door arrogante en zelfvoldane wereld vol volgzame slaven wellicht een wereldoorlog, ze smeken er bijna letterlijk om.

     19 likes
     • Als Claro @weg met jouw nu de leiding neemt en de domme slapende massa naar het beloofde land leidt, misschien komt het dan wel goed 🙂

      9 likes
  • Klopt, en mensen die nietszeggende kritiek leveren en iedere topic automatisch afserveren omdat de nos het ze niet voorgekauwd heeft. Het kan best een isrealische raket zijn, of zelfs een mossad operatie. Een derde betrokken partij zou een hoop verklaren.

   66 likes
   • Ja want de russen zijn zo betrouwbaar.
    Toen ik de titel zag wist ik al waar het nieuws vandaag kwam.
    Iets met een kat in het nauw…..

    38 likes
   • Na enig zoeken op officiele websites over deze raketten, kun je vinden dat ze zo op te hangen zijn onder vele andere vliegtuigen, oa gebruikt door Nato en VS. En er was wel “toevallig” een grote oefening van hen aan de gang.
    Poging voor “false flag” om WW3 uit te lokken of-in ieder geval-sancties op te leggen aan Rusland?

    8 likes
    • Dus omdat de US in 2006 misschien Python 5 raketten gekocht hebben hebben is het aanneemlijk dat ze WW3 wilde uitlokken?

     “that the US Air Force might buy twenty Python 5

     Is dat niet een beetje erg ver gezocht?

     En je zet geen vraagtekens bij het feit dat het rapport, geschreven door “anonieme” experts, op de russische sociale media opdook?

     Heel apart..

     6 likes
   • Ja, en wie hebben er nog meer Phyton 4/5 ?
    Juist……….

    4 likes
    • “Ja, en wie hebben er nog meer Phyton 4/5 ?”

     Nou, vertel?

     5 likes
     • Ga naar:
      – airforce-technology.com (onderaan op de home page)
      – f-16.net ( bericht van 7 nov 2006)
      – lees de uitgebereide verslagen van 21stcenturywire.com
      en wsl is er nog meer te vinden als je blijft zoeken 😉

      4 likes
  • Dit raadsel is natuurlijk ook alleen maar op te lossen dmv een waanidee. De ‘sociale constructie van de werkelijkheid’ schijnt dat te heten. Waar is wat de meeste mensen vinden.

   de werkelijkheid is sowieso te complex en triviaal. Wat het laatste betreft is de kans groot dat de dader een Oekraiener is met een paar flessen wodka in zn mik die per ongeluk met zn elleboog tegen een hendel stootte waardoor er een raket werd afgeschoten. Of iets in die trant.

   Want die Poetin schiet natuurlijk niet een personenvliegtuig uit de lucht. Waarom zou ie?

   En wat het eerste betreft: Een Maleisisch vliegtuig vol met Nederlanders boven Oekraiene dat deels wordt bezet door door Russen bewapende lui die tegenstanders hebben die door Amerikanen worden bewapend, aangemoedigd door een krijsende Belg op een plein in Kiev, met een wapen van Franse makelij en wellicht dus een raket van Israelische makelij.

   De grote vraag is dan ook: Wie is hier NIET bij betrokken???

   8 likes
  • Kan zijn, dat er niks van klopt en dat je vindt dat er maar eens mee gestopt moet worden en dat het jou geen ene malle moer kan schelen wie het gedaan heeft…
   Maar dan nog heb je te maken met ouders wiens kind|(eren) omgekomen zijn.
   Voor het rouwproces is het dan veel beter om wel te weten wie de schuldigen zijn.
   En voor alle duidelijkheid; ik weet ook niet wat waar is of niet waar.
   Maar zo’n rapport hoort te liggen op het bureau van e.o.a. hoge hotemetoot die dat eens haarfijn gaat uitpluizen. Daar worden ze tenminste voor betaald , toch ??
   En niet hier op een site waar alleen maar doemdenkers en complotters hun commentaartjes mogen schrijven. Want dat zorgt niet voor uitsluitsel t.a.v. de daders.

   5 likes
  • Je spreekt recht uit mn hart

   4 likes
 2. De Russen en rebellen hadden geen enkel belang bij het neerhalen van MH17.
  De Oekraïne, Verenigde Staten en Europa daarentegen…

  38 likes
  • Je vergeet dan de optie dat het wss niet bewust is gebeurt. En je vergeet ook dat de rebellen een paar dagen eerder over hetzelfde gebied ook een vliegtuig (antonov) hebben neergeschoten.. Het is de grootste onzin dat de Oekraïne, Verenigde Staten en Europa er meer belang bij zouden hebben als de russen. Voor alle kampen is wel een verhaaltje te verzinnen dat ze er belang bij zouden hebben..

   10 likes
   • Ok, welk belang hadden de rebellen dan ?

    2 likes
    • Vanuitgaande dat het bewust is gebeurt, wat ik dus betwijfel, is het een manier om Oekraïne in diskrediet brengen door de schuld in de schoenen van de Oekraïne te schuiven..

     Maar er blijft een ander punt genegeerd worden..

     “dat de rebellen een paar dagen eerder boven hetzelfde gebied ook een vliegtuig (antonov) hebben neergeschoten.”

     8 likes
     • “Ik vroeg naar het belang van de rebellen. Die vraag beantwoord je niet. ”

      Lees je wel?

      5 likes
     • Jij vraagt of ze een belang zouden hebben, dat zou een belang kunnen zijn.

      Ik geloof zelf dat het niet bewust is gedaan en dan kom ik voor de derde keer weer terug op deze..

      “dat de rebellen een paar dagen eerder boven hetzelfde gebied ook een vliegtuig (antonov) hebben neergeschoten.”

      En dan nog het feit dat men een nieuwsbericht naar buiten gooide dat ze weer een antonov hadden neergeschoten, wat later de MH17 bleek te zijn..

      3 likes
     • Ik vroeg naar het belang van de rebellen. Die vraag beantwoord je niet.

      1 likes
     • Oh, dat van de schuld in de schoenen van de Oekraïne te schuiven. Geloof je ‘m zelf ?

      0 likes
  • … en laten we wel zijn ; volgens mij zijn de lichamen (netjes) geborgen en de vluchtrecorders ingeleverd (mede) door deze strijders.

   6 likes
 3. Vergeet niet dat vlak na het neerhalen van mh-17 (+/- 15 minuten) er een groot offensief begon in israel. Terwijl heel de wereld keek naar het smeulende vliegtuig kon israel zijn wreedheden begaan in Gaza.

  39 likes
 4. Een groep luchtvaartdeskundigen……… en het nieuws wordt verspreid door sputnik news
  Sputnik is an international multimedia news service launched on 10 November 2014 by Rossiya Segodnya, an agency wholly owned and operated by the Russian government, which was created by a Decree of the President of Russia on 9 December 2013.[1] Sputnik replaces the RIA Novosti news agency on an international stage (which remains active in Russia)[2] and Voice of Russia. ( even op Wikipedia gekeken. ja mensen zo eenvoudig is het) Ik zou zo zeggen wakkere schaapjes slaap verder.

  41 likes
 5. Wat een rare reacties; wie suggereert er dan dat Israel erachter zit? Het schrijven oppert de makelarij. Als je reageert, lees dan wat er staat en ga dan niet invullen.
  En idd voor degene die deze site maar onzin vindt, ga lekker terug naar telegraaf.nl of zo.

  15 likes
  • Dat vind ik nu ook jeff. Want het is toch veel fijner om alleen commentaar te lezen wat goed in je eigen straatje past. Kritiek van anderen gewoon wegzetten als slapers dat getuigt pas van intelligentie.

   33 likes
   • er is in deze helemaal niets wat in mijn straatje past en ook jij leest niet, zowel het stuk als mijn commentaar. Lees nou is wat er staat?
    Het leven kan zo simpel zijn.

    9 likes
 6. Het vliegtuig is in de lucht aangevallen door goed uitgeruste Oekraïense straaljagers en dit kan worden bevestigd of juist worden ontkracht door de cockpit voicerecorder van de MH-17 openbaar te maken of er is zelfs helemaal geen vliegtuig uit de lucht geschoten maar heeft men een vliegtuig (vermist toestel MalaysiaAirlines MH-370 of identiek toestel MH-370 dat stond geparkeerd in een hangar in Tel Aviv) vol met geprepareerde lijken op de grond tot ontploffing gebracht, dat verklaart dan ook gelijk waarom er geen diepe kraters zijn geslagen in de grond en waarom er lijken zijn gevonden die reeds aan het ontbinden waren en stonken naar formaldehyde, dit laatste klinkt totaal onwaarschijnlijk, maar de krankzinnige geesten die de wereld met hun krankzinnigheid in de macht houden zijn tot alles in staat en bedenken juist datgene wat totaal ziek is en schier onmogelijk lijkt. En reken maar rustig dat er voor de zoveelste maal een goed georganiseerde, krankzinnige zionistisch denktank achter dit zoveelste doortrapte toneelspel zit.

  21 likes
  • Debiele reactie

   11 likes
  • Mochten de Russen -ergens- wel schuldig zijn dan zou dat kunnen beteken dat ze mede vuistdiep in een zionistisch complot zitten om de wereld ondergeschikt te maken aan slavernij met voor iedere wereldburger een chip in het lijf. Als de Russen niet onder één hoedje spelen met de krankzinnige zionistische wereld orde, dan mogen we misschien nog hoop putten voor de toekomst.

   7 likes
 7. hahaha, daar gaan we weer…. Israel en de joden zijn volgens de complotdenkers wederom overal de schuld van….. maakt niet uit wat er gebeurt op de wereld, Israel is de boosdoener….

  17 likes
  • Het artikel stelt niet de Israël vlucht MH17 heeft neergehaald. Er zou sprake zijn van raketten van Israëlische makelij. En die zijn nu eenmaal voor vele landen te koop.

   “The Rafael Python is a family of air-to-air missiles (AAMs) built by the Israeli weapons manufacturer Rafael Advanced Defense Systems, formerly RAFAEL Armament Development Authority. Currently, the missiles are in service with the armed forces of over fifteen countries from around the world.” (bron: wikipedia)

   6 likes
  • Volgens mij staat er alleen dat het om een Israelische raket ging, niet dat deze door Israel(iers) is afgevuurd.

   6 likes
  • Waar lees je dat? Is het raar die optie open te houden met het verleden in gedachte?

   2 likes
 8. Maakt het wat uit?

  Israelische raket, Russische raket, Amerikaanse raket, Luxemburgse raket, Zimbabwaanse raket, Chileense raket?

  Maakt het wat uit?

  3 likes
  • het maakt uit WIE dat betaald heeft en WIE de opdracht tot vuren heeft gegeven.

   12 likes
   • Ik denk dat het voor de nabestaanden niet veel uitmaakt. Ik kan me niet voorstellen dat het verdriet er minder om wordt als het inderdaad een Israelische raket zou zijn geweest.

    Ik denk dat complottheoristen zich hier wat meer bewust van zouden moeten zijn in plaats van handenwrijvend complotjes lopen te verzinnen en de grootste nonsens over de nabestaanden heen te gooien. Als zout in een wond.

    5 likes
    • Dank je….ik zie hier heel veel opportunistisch gedrag: de dood van anderen wordt gebruikt om de eigen visie er door te pushen, koste wat kost

     6 likes
   • Het waren mensen, net als jij en ik met mooie en lelijke kantjes.

    Zo nu weten we wie het gedaan heeft, kunnen we nu ons meer focussen op hoe we als mensjes een beetje vriendelijker met elkaar om kunnen gaan?

    3 likes
 9. Wat ziek is is dat er schijnbaar al over een tribunaal gesproken word terwijl het nog niet eens zeker is of een BUK raket is gebruikt of niet, dat hadden ze volgens mij al lang kunnen weten, maar dan zit je met een dilemma want de Oekraine heeft ze omdat de Oekraine russisch grondgebied was DUHHH en Rusland heeft ze ook en die kunnen de raket aan pro Russen hebben gegeven in Oost Oekraine.
  Maar dan word er gezegd dat ze kunnen zien van waar de raket is afgeschoten , maar ook dit brengt problemen want een BUK heeft WIELEN, DUHHH, en aangezien de “grens” tussen West en Oost Oekraine tot op de dag van vandaag niet duidelijk is zullen ze elkaar dus de schuld blijven geven.
  Het enige wat ik me kan herinneren en wat zeer logisch klonk is een Oude ex Generaal zei op de avond van 17 Juli 2014 in een live uitzending van de NOS: Een BUK installatie is onderdeel van een batiljon , het heeft ondersteuningsvoertuigen nodig om goed te fungeren, je hebt meerdere RADAR voertuigen erbij , een command center, en vaak worden ze in een GRID neergezet, in totaal praatte hij over 10 of meer voertuigen, hij wilde eigenlijk niet toegeven/geloven dat 1 BUK installatie (waar de raketten op liggen) in staat zou zijn geweest om 1 BUK af te vuren en hem zo precies de neus te laten raken, je kon aan de beste man zien dat ie eigenlijk niet met dat verhaal verder wilde en gaf continu aan dat je dan wel uitzonderlijk goed getraind personeel nodig zou hebben waarover de seperatisten niet beschikken.
  Rusland gaf aan dat op 16 Juli 2014 een GRID was opgezet door West Oekraine met 9 BUK installaties for reasons unknown want de seperatisten hebben geen vliegtuigen en al helemaal geen die tot 25 kilometer (bereik BUK) vliegen.
  Maar goed, moeten we de Russen geloven ?
  Wat ik ziek vind is dat we sancties opleggen en de waarde van de Ruble met 60% kunnen verlagen terwijl we nog helemaal geen schuldige hebben gevonden, wij in het westen zijn ziek, niet de Russen in dit geval, Not guilty until proven guilty lijkt me.
  Wij treffen Rusland met economische warfare dus Rusland heeft alle recht van de wereld om ons te pakken, ik ben 38 jaar oud en Russen hebben mijn leven nog nooit bedreigd, laat staan andere landen die sympathiseren met Rusland.(zoals China)
  Amerika daarin tegen heeft al zoveel vijanden voor het kleine Nederland gecreeerd omdat we kontkruipers zijn van de Amerikanen, het gaat de afgelopen jaren met de Anti Rusland campagne , ziek gewoon.

  26 likes
 10. En wie is die groep deskundigen dan wel niet? Raar dat dat nooit wordt vermeld in dit soort artikelen. Kulverhaal dus…

  10 likes
 11. Dit maakt het meteen nog betrouwbaarder..

  “a report by anonymous “aviation specialists” which was published on social media”

  10 likes
 12. Ik begin een beetje moet te worden van de melk koe Maria Hendrika 17.

  Nu willen ze het volk elk jaar weer gaan opzwepen met deze Nederlandse versie van 911.

  8 likes
 13. Lekker makkelijk toch over de rug van arme mensen die uit het leven zijn gerukt zo gaan speculerenn…. Laarlt de doden lekker met rust en ga door met je eigwn leven….. Gewoon het mh17 boek sluiten aub

  7 likes
 14. Ik vraag me echt hardop af hoe ze dit hebben kunnen berekenen zonder praktische ervaringen met een gelijksoortig vliegtuig uit de praktijk .

  En wat te denken dat een landgenoot een metalen deel met serie nummer gevonden had wat afkomstig is van een scutt raket .

  0 likes
  • “Ik vraag me echt hardop af hoe ze dit hebben kunnen berekenen zonder praktische ervaringen met een gelijksoortig vliegtuig uit de praktijk .”

   Zeg maar gerust onmogelijk.. Alle conclusies moeten getrokken zijn op basis van foto’s van de schade aangezien ze geen beschikking hadden tot de daadwerkelijke wrakstukken.. Daar komt nog een bij dat het “anonieme” experts waren die het via social media gedeeld hebben.. Klinkt erg geloofwaardig..

   “En wat te denken dat een landgenoot een metalen deel met serie nummer gevonden had wat afkomstig is van een scutt raket . ”

   Als iets niet in het straatje past is het niet gebeurt, dat wordt altijd heel makkelijk genegeerd..

   7 likes
 15. Burgervliegtuigen vlogen willens en wetens boven actief oorlogsgebied, gevechtseenheden van de strijdende partijen maakten daar tactisch gebruik van om ongeschonden van A naar B te kunnen vliegen in het kielzog van deze burgervliegtuigen.

  Net als de opzettelijke vertraagde waarheid rondom Srebrenica (fotorolletjes etc) en de bizarre recente ontknopingen, ziet alles er weer anders uit dan jarenlang gesuggereerd door de gesubsidieerde Nederlandse media welke alleen publiceert wat het Haagse politburo wenst.

  6 likes
 16. Wat een reacties lees ik hier, pro en contra Rusland, pro en contra Israël, pro en contra de US.
  Ook lees ik hier heel veel “expertise” van de vele die commentaar geven en “het bijna zeker weten” dat Rusland of separatisten hiervan de daders zijn.
  Wat ik hier eigenlijk lees is “NIETS” geen van de commentaren word gegeven door experts maar slechts door personen die zich een expertise aanmeten, van beide kanten, en dit als “hun” waarheid de ruimte in slingeren.
  Wat ik ook mis is het fatsoen deze zaak nu eens over te laten aan echte gespecialiseerde onderzoekers, van beide kanten, en het medeleven t.o. de nabestaanden.
  Het verlies wordt iedere maal opengereten door de media en alle goedbedoelde herdenkingen.
  Laat een ieder in zijn/haar waarde, ook de slachtoffers en hun nabestaanden, en vooral elkaar i.p.v. proberen een ieder af te branden voor het “eigen” gelijk.
  Wat deze mooie wereld er dan beter uit gaan zien.

  4 likes
 17. Tuurlijk…….

  3 likes
 18. Ik blijf het verdacht vinden dat Rusland meteen de schuld kreeg van de VS alsof ze op iets uit zijn want dit is niet gebruikelijk om zonder bewijs de schuldige aan te wijzen.
  Nadien ook van Hillary ze dachten dat iedereen daar meteen in zou trappen wat gelukkig niet het geval was.
  Zouden we ook niet moeten eisen dat we de gesprekken te horen krijgen op de vluchtrecorder?!
  Waarom hoor je daar niets van, klopt niet er is hier meer aan de hand!!

  2 likes
 19. Ja hoor het is weer zover de Mossad zit er weer achter Israël krijgt weer de schuld of die Zionisten. Een land zo groot als een muggepoep in vergelijking met de omringende landen heeft zo’n grote invloed op het wereldgebeuren. Maar aan de andere kant zijn de Joden een stuk slimmer op welk gebied dan ook kijk maar naar de Nobelprijzen e.d. Alle oorlogen die zij zelf niet zijn begonnen zijn door hen gewonnen. Dus Gods uitverkoren volk
  volk. In de bijbel staat eens zal Israël bloeien als een roos en deze profetie is uitgekomen. Er staat ook geschreven dat Israël helemaal alleen komt te staan. Maar er komt een tijd als Israël zover in de verdrukking komt de Here God zal ingrijpen. Dus voorzichtig met uitspraken en lees de geschiedenis van de Joden en Israël is goed maar dan ook heel goed dan zul je merken dat er zoveel leugens en onwaarheden worden verteld. Weliswaar ben ik een christen maar zolang ik leef met het Jodendom begaan en de waarheid ervaren.

  2 likes
 20. Ach zo’n verhaal had ik op deze website wel verwacht, het doet er alles aan om een geloofwaardig verhaal tegen Israël te maken. De meeste kranten artikelen scheen in de meeste gevallen niet op waarheid te zijn onderbouwd maar meer als propaganda. Helaas haalt het niet de kranten kop als blijk dat het niet klopte..

  2 likes
 21. ok moet ik nou 26-8-4 doen? en is dat dan hetgeen wat telt? Ah ik snap het al. het leven is een rekensommetje

  0 likes
 22. Er wordt een hoop gezegd hier in de antwoorden sectie, maar wie heeft de moeite genomen om het stuk te vertalen in het Engels? Het is een interessant stuk hoor om te lezen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Eigenlijk zouden we de NOS strafrechtelijk moeten aanklagen. Zo wordt iedereen voorgelogen over 9/11

Eigenlijk zouden we de NOS strafrechtelijk moeten aanklagen. Zo wordt iedereen voorgelogen over 9/11

Het is 18 jaar geleden dat twee ...

Ze zijn allebei bijna op valsnelheid in hun eigen footprint rechtstandig naar beneden gegaan. Was 9/11 een inside job?

Ze zijn allebei bijna op valsnelheid in hun eigen footprint rechtstandig naar beneden gegaan. Was 9/11 een inside job?

Al Qaida heeft de aanslagen in New ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.