CoronaMens en Dier

Prof Capel legt uit waarom je ‘helemaal geen moer’ aan de nieuwe booster hebt: ‘Dit is de waanzin ten top’

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

De boostertjes zijn bijna rijp en kunnen geplukt en geprikt worden, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column.

Na drie keer prikken werd iedereen toch weer onmiddellijk ziek en daarnaast weet men nog steeds niet waar de oversterfte vandaan komt. Daarom hebben ze de booster opgekrikt. Dus de booster van de booster is geboosterd, aldus Capel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In Groot-Brittannië zit in het nieuwe boostertje het mRNA van het Wuhan-spike en de omikronvariant BA.1. Het Wuhan-spike is als een dinosaurus en is al volkomen uitgestorven. BA.1 is ook al uitgestorven, zoiets als de dodo. Dit gaan ze dus inspuiten omdat deze twee obsolete vormen bescherming zouden moeten geven.

Dat is een beetje vreemd

In de Verenigde Staten bevat de nieuwe booster het mRNA van het Wuhan-spike en de omikronvarianten BA.4 en BA.5. Dat terwijl deze varianten nauwelijks tot ziekte leiden.

De booster is goedgekeurd op basis van een muizenstudie en niet een mensenstudie. “Dat is een beetje vreemd,” zegt Capel.

Heel veel bijwerkingen

Het vaccin is overigens getest op slechts acht muizen. Men heeft niet getest of het beschermt of hoe de ziekte verloopt, maar of ze antistoffen aanmaken. “Natuurlijk maken ze antistoffen, maar daar heb je helemaal geen moer aan.” Volgens de emeritus hoogleraar moet je juist kijken naar T-celreactiviteit, maar dat hebben ze niet gedaan.

“Dadelijk gaan ze het op tulpen testen. Hoelang blijft een bosje tulpen in de vaas staan?”

Op deze basis zijn 170 miljoen doseringen besteld. Die dus geen enkele bescherming geven en heel veel bijwerkingen hebben, benadrukt Capel. “Dit is de waanzin ten top.”

4.8 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

Zo worden de rijken rijker

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Ach nee, het kan altijd nog gekker, gouden raad: stil blijven zitten als je door de kapper geschoren wordt!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Logisch verhaal volgens mij…je gaat ook niet iemands been amputeren als ze last hebben van een Blindedarmontsteking….Maar zoals we hier allemaal wel weten draait deze hele Operatie-Depopulatie COVID-1984 helemaal niet eens om het genezen van Patiënten…Maar om het ruimen van alle Useless Eaters & natuurlijk Totale-Controle over de overgebleven Goyim middels een QR-Oormerk…Totale Wereldheerschappij moeten die Elite-Parasieten al opgeven want daar heeft President Poetin al een stokje voor gestoken….

Yeah Truly Amazing
Yeah Truly Amazing
1 jaar geleden

“Dat is een beetje vreemd,maar wel lekker !!,” zullen de vaxinazi lovers roepen ja! haha😅 neem hem nou maar gewoon! tis een geschenk van god volgens Hugootje!☺

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x