Archeologie

Hadden de farao’s een lijntje met buitenaardsen? Mysterie rond graf van Toetanchamon

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1922 legde Howard Carter het graf van Toetanchamon bloot. In één van de kamers, de Schatkamer, stuitte het team van Carter op een zogenoemde ‘vijfde magische steen’ met daarop een vloek.

Hoewel het graf van andere farao’s slechts vier van deze stenen bevatte, werd in het graf van koning Toet een vijfde gevonden.

Is de vijfde steen een aanwijzing dat er nog iets verborgen ligt in het graf?

Onduidelijke redenen

In 2015 zei egyptoloog Nicolas Reeves te vermoeden dat er nog een verborgen grafkamer moest zijn.

Op scans ontdekte Reeves een scheur waar zich volgens hem mogelijk een deur zou bevinden.

Hij kreeg toestemming om onderzoek te doen in het graf, maar vlak voordat het project van start zou gaan werd de toestemming om onduidelijke redenen weer ingetrokken, vertelt egyptoloog Ramy Romany.

Gevleugelde schijf

Volgens sommige onderzoekers ligt Achnaton, één van meest controversiële farao’s en de vader van Toetanchamon, begraven in één van de verborgen ruimtes.

Achnaton voerde een aantal revolutionaire veranderingen door. Waar Egypte tot dan toe een veelgodendom had, voerde hij het monotheïsme in. De enige god was Aton, de zonneschijf.

De onderzoekers stellen dat die schijf mogelijk geen zonneschijf was, maar een buitenaards wezen. In geschriften wordt gesproken van een ‘gevleugelde schijf’.

Bekijk de video van Ancient Aliens hieronder:

Foto: Gerbil Wikimedia Commons

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
4 jaren geleden

Zoals deze zonneschijf met vleugels wordt afgebeeld worden ook engelen al sinds de oudheid met vleugels afgebeeld. Zou zo maar kunnen dat we die vleugels helemaal niet letterlijk moet nemen, maar dat deze als metafoor dienen om iets anders te verbeelden.

Engelen schijnen helemaal geen vleugels te hebben. Zij zouden alleen op deze wijze worden afgebeeld omdat zij in het hiernamaals vrij zijn om te gaan en staan waar zij willen, als energielichaam en bewustzijn. Vraag je eens af hoe je het zelf zou afbeelden op het moment dat een engel en een mens naast elkaar geschilderd moeten worden. Hoe maak je het verschil duidelijk tussen die twee realiteiten?

Hoe we dit moeten rijmen met een “gevleugelde schijf” ben ik nog niet helemaal uit. Misschien vebeeld het wel de mogelijkheid om deze samenleving en de aarde door te laten groeien naar een hogere dimensie zodra wij gezamenlijk en als individu onze trilling kunnen verhogen. M.a.w. ascensie…

Mike
Mike
4 jaren geleden

De configuratie van de kamers in de grote piramide wordt ook vergeleken met een scheikundige opstelling waarmee “Monatomic Gold” kan worden gemaakt.

Monatomic Gold Updates and the Giza Pyramid White Powder Gold Factory 2015
https://youtu.be/UeiC8K_ZBac?t=2

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Een lijntje coke.

El chapo
El chapo
4 jaren geleden

Vimana Google het en gij zult het snapprn

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x