Buitenland

Advocaat laat zien: ‘Bijna 50.000 patiënten stierven kort na de covidprik’

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een klokkenluider heeft overheidsgegevens verzameld waaruit blijkt dat 48.465 patiënten die gebruikmaakten van het Amerikaanse zorgverzekeringsprogramma Medicare binnen 14 dagen na coronavaccinatie zijn overleden. Dat maakte advocaat Thomas Renz uit Ohio zaterdag bekend tijdens een bijeenkomst in Colorado Springs.

19.400 patiënten waren 80 jaar of jonger en 28.065 ouder dan 80 jaar. “Dit zijn ruwe data,” legde de advocaat uit. “Er is nog geen analyse uitgevoerd.” Hij benadrukte dat het sterftecijfer betrekking heeft op minder dan 20 procent van de Amerikaanse bevolking.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

14 dagen

“Wil je weten waarom 14 dagen belangrijk is?” vroeg hij. “Als je binnen 14 dagen sterft, ben je officieel niet gevaccineerd.” Volgens het Amerikaanse CDC is iemand pas 14 dagen na toediening van het vaccin ‘gevaccineerd’.

Bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de VS bijhoudt, zijn inmiddels 726.965 gevallen van bijwerkingen gemeld, waaronder 15.386 sterfgevallen en 99.410 letselgevallen. Uit een Harvard Pilgrim-studie blijkt dat ‘minder dan één procent van vaccinbijwerkingen’ wordt gemeld bij VAERS. Zelfs vaccinfabrikanten schatten dat het werkelijke aantal 50 keer hoger ligt.

Ze liegen

“Dit zijn ‘bijwerkingen’ die volgens de overheid, media en social media niet optreden. Ze liegen, daarover bestaat geen twijfel,” zei Renz.

[LifeSiteNews]

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Max_Q
Max_Q
2 jaren geleden

Hier gebeurt precies hetzelfde. Dat is ook een reden dat het lareb verdomd om de gegevens van meldpuntvaccinatie weigert over te nemen omdat de cijfers niet meer kloppen…………..

roadrunner
roadrunner
2 jaren geleden

ze vermoorden ons en onze kinderen,en wij doen niets !!!Dit word de grootste holocaust uit de geschiedenis van de mensheid en als er geen verzet komt dan komen deze griezels hier ook nog mee weg !

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

alleen al het gegeven, dat men de datum van de injectie, met twee weken heeft verlengd,
voordat deze officieel wordt genomen.
Leg dat eens op andere gegevens, als je gearresteerd wordt met teveel alcohol in je bloed, wordt de datum dan ook twee weken opgeschoven?
Alles wordt uit de kast gehaald om de mensen te misleiden.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dit is het zoveelste bewijs dat WIJ gelijk hebben.
Ongelooflijk hoeveel berichten er nu dagelijks naar buiten komen.
En de MSM maar proberen om deze verhalen af te doen als complotverhalen. DAT gaat ze heus niet meer lukken.
De doofpot is niet meer dicht te houden.
Ik vind het nog steeds vreselijk voor AL die mensen, die vertrouwen hadden in artsen en de farmaceutische industrie. En die vervolgens de vreselijke gevolgen hebben moeten ondergaan.
Ik vind het TE gemakkelijk om deze mensen alleen maar dom te noemen. Dat is het niet.
Wat wij nu met z’n allen meemaken…. dat is nog nooit eerder gebeurd. Dit is een compleet nieuw verhaal. En voorlopig is dit verhaal nog niet ten einde.
IK hoop dat dit verhaal zó afloopt zoals in de meeste sprookjes: het Kwaad wordt gestraft en het Goede overwint. Hallelujah!

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x