Binnenland

‘Nederland Luilekkerland’: dit doen asielzoekers zodra ze hun verblijfsvergunning hier hebben

Help door dit met anderen op je social media te delen!

Met ongeveer 1000 asielzoekers per week stroomt ons land vol met vreemdelingen. In de eerste twee kwartalen zijn er ruim 19.000 nieuwkomers bijgekomen. Een grote groep komt uit veilige landen.

Bij de oorspronkelijke eerste asielaanvragen blijft het vaak niet. Het komt vaak voor dat nieuwkomers hun familie uit verre landen naar Nederland halen. Dat gebeurde in de eerste twee kwartalen van 2023 al meer dan 4500 keer. Asielzoekers mogen hun familie naar Nederland halen als ze een verblijfsvergunning hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het aantal criminele asielzoekers stijgt hard. In 2021 waren er 6100 ‘incidenten’ en 4100 misdrijven, zoals verkrachting en moord. Vorig jaar ging het om 8700 incidenten en 5700 misdrijven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Aantal weken op vakantie

Het zijn vooral Marokkaanse, Algerijnse en Tunesische vreemdelingen die hierbij betrokken zijn.

Volgens het Groningse Statenlid Ton van Kesteren (PVV) kun je niet meer spreken van incidenten. “Fysiek geweld, inbraken, mishandeling, dat komt gewoon op grote schaal voor,” zei hij voor de camera van Ongehoord Nederland. Aangifte doen helpt weinig, aldus Van Kesteren, die vindt dat we de grenzen moeten sluiten.

Hij pleit voor opvang in de regio. “Dat is gezond verstand, dat is ook rationeel beleid.”

Een asielzoeker uit Gambia zei dat hij nog niet terug is geweest sinds hij in Nederland is. Als hij zijn verblijfsvergunning heeft, gaat hij daar een aantal weken op vakantie.

Gelukzoekers zijn geen vluchtelingen

“Nederland is Luilekkerland,” stelt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. “Gelukzoekers zijn geen vluchtelingen.”

Raisa Blommestijn, presentatrice van het tv-programma Ongehoord Nederland, zegt: “Inmiddels kan één op de vijf mensen zijn zorgkosten niet meer betalen, maar er komen dit jaar wel weer ongeveer 80.000 migranten naar ons land, die uiteraard alles gratis krijgen. Duidelijk waar de prioriteiten liggen: bij de buitenlanders, de Nederlander kan barsten.”

4.8 242 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vincent
Vincent
8 maanden geleden

We moeten ons diep schamen als Nederlanders dat wij dit laten gebeuren.
Ik zeg leegruimen dat denhaag t is zn hoofdletter en spatie niet waard

koddebeier
koddebeier
8 maanden geleden

Dat heb met een regering van slampampers.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Voor 100% te danken aan de VVD en CDA.

tray de pum
tray de pum
8 maanden geleden

Daarom betalen we meer dan gemiddeld in europa accijnsen,btw, en over accijnsen ook nog eens btw,bekijk de energiebelastingen,pensioenleeftijd naar 67,en zwaar dementerende opteren toch om zolang mogelijk thuis te blijven wonen,als de “hervolking” nu ook wat brainpower zou binnenbrengen,maar alleen “kopvodden” levert niks op,het merendeel incasseert en zal dat vervolgens ook blijven doen, tot ze 67 worden,al dan niet zwaar gesubsieerd om vooral leuke dingen te doen voor deze mensen,hoe achterlijk wordt de “Hol-lander” nog vanuit den Haag besodemieterd….Dit gaat binnenkort echt mis,je voelt het ,en je merkt en ziet het sjagrijn bij de mensen…..

Back to top button
144
0
We lezen graag je reactie!x